Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Socrates wrote: 23 Feb 2018, 03:02
Licemjerni Taliban se uznemirio.
Popušio od pravih zena u real life, pa nama došao prosipati price o moralu. Popušićeš uvijek, talibanu, jer si impotentan.
Ima li i jedan muškarac na forumu da nisi zaguzvao, ostaje nam samo odgovor da su ženouvlakač, gužvao si sa starijim forumaši Blaaom, pa si sa mnom, pa sa posmatracom pa sa rethnom, samo trebas jos i sa hanibalom.
Ženouvlakač
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
To je zato što vecina niste muškarci, Mute, nego pizde, kako vas je Zagorka nazvala.
Popusite od zena, sjebete se, a onda, umjesto da odete psihijatru, postanete fuckin' Ayatollahs. Vidi bogati, sve sami vjerski strucnjaci, ne zna se koji je moralniji. A ustvari obicne iskompleksirane simpanze, nazovi vjerske i kvazi moralne nakaze koji na samo saznanje da dio ženskog tijela čine i noge i grudi dobijaju sizofrenicne napade mizoginije. Pa je onda svaka zena koja pokaže nogu ili se poseksa sa nekim prostitutka.
Eto, živi primjer ti je Taliban Mimbo. He's a fuckin' disgrace to depression.
Last edited by Socrates on 23 Feb 2018, 07:02, edited 2 times in total.
Ne moram ja biti yebeni Frojd da bih uočio kastracijski kompleks kod vas latentnih talibancica.
Niste se u stanju suočiti sa realnim svijetom u kojem žene imaju bas isto pravo kao i vi, da se obuku kako zele, piju, psuju, poseksaju sa kim hoće zbog izgleda, para, auta, ljubavi, strasti, i bilo cega fuckin' drugog. Imaju pravo i da prevare partnera, a da niko nema pravo da ih zbog toga zove prostitutkama. Jer je to njihov život.
Ako imate problema sa tom jednostavnom logikom, a vi svi djuture kod psihijatra. Nisam ja ni dužan a ni strucan da se brinem o vasoj mentalnoj bolesti. Sramota ste za ljudsku vrstu u tom sizofrenicnom stanju latentne talibanije i mizoginije izazvane depresijom. Možete zamazivati oči drugima vašim trolanjem i suptilnim podmetanjem i uvlacenjem da ste, kao, normalni i dobrice, ma svako bi vas na ranu privio. Meni ne možete, jer vam vaš pravi talibanski mizoginicni karakter neizbježno ispliva na površinu svako malo. Dakle, u kolonu po dva, drzite se za talibanske rucice i na fuckin' psihijatrijsko liječenje.
Alternatively, možete k'o Picasso, koji je zbog kastracijskog sindroma odletio direktno u Kubizam i stvorio nešto vrijedno i trajno od svog kastracijskog sindroma i depresije.
U djelimično prihvatljivom scenariju, niko vam ne brani da nađete sebi ženu koja vam je prihvatljiva po vašim moralnim standardima. Oblaci se konzervativno, ne ide u kafice, ne pije, ne psuje, nevina je prije braka, whatever the fuck. Čak bih argumentovao da ima veliki broj takvih zena bilo gdje na zemaljskoj kugli, pa bujrum, bolesnici. Samo, upozorenje. Ako danas prostitutkom zovete neku koja je obukla ultra-kratki minic i poseksala se izvan braka, sutra ćete naći dovoljno razloga da i najmoralnijoj (po vašem shvatanju morala anyway) ženi zivot ucinite nepodnosljivim paklom zbog ovog ili onog vama "moralnog" razloga. Neka im je Bog na pomoći koje padnu na vaše impotentno moraliziranje.
Jer, talibanstvo je mentalna bolest a ne neki moralni standard. Ako se ostavi netretirano, pokazaće svoje iznakazeno lice čak i kad vam je sve, prividno, po volji.
Socrates wrote: 23 Feb 2018, 03:12
To je zato što vecina niste muškarci, Mute, nego pizde, kako vas je Zagorka nazvala.
Popusite od zena, sjebete se, a onda, umjesto da odete psihijatru, postanete fuckin' Ayatollahs. Vidi bogati, sve sami vjerski strucnjaci, ne zna se koji je moralniji. A ustvari obicne iskompleksirane simpanze, nazovi vjerske i kvazi moralne nakaze koji na samo saznanje da dio ženskog tijela čine i noge i grudi dobijaju sizofrenicne napade mizoginije. Pa je onda svaka zena koja pokaže nogu ili se poseksa sa nekim prostitutka.
Eto, živi primjer ti je Taliban Mimbo. He's a fuckin' disgrace to depression.
Zahvali Bogu sto si u Kanadi ne bi ti u muslimanskoj BiH toliko lajao.
Mani me zenske viktimizacije, u to cak ni neke zene ne vjeruju, ja na one sve ugrožene, to je suplja.
Pomislio bi covjek da su zatvorene u 4 zida 24/7 kako ti to opisujes, nisu ni one tolike zrtve.
Nemoj me nasmijavat.
I ne mozes ti rijeci izmisljati mizogonija za muskarce koji imaju svoje stavove SJW social justice warioru
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
Bosna jest muslimanska država, nije islamska ali muslimanska jest, kome nije krivo nek se grize, sve važne odluke donose muslimani.
Naučite razliku između muslimanskog i islamskog
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
Mutevelija wrote: 23 Feb 2018, 13:18
Bosna jest muslimanska država, nije islamska ali muslimanska jest, kome nije krivo nek se grize, sve važne odluke donose muslimani.
Zato ste i dogurali dokle jeste...i muslimani i katolici i pravoslavci...
Jer vam vjera sluzi uglavnom za kurčenje i zapišavanje terena
Drzava je krscansko muslimanska a pod okupacijom je međunarodne zajednice tj bezboznicke ateističke okupacije.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
Paaa, ovaj naslov mozda vazi za nase prostore, oni su jos u razvoju u svakom smislu. U savremenim zemljama to vise nije tako izrazeno.
I ako dodje do nekog retardiranog pogleda ili primjedbe zasto nosim dekolte ili pokazujem noge, to me ne tangira posebno jer sam svjesna svoje moci nad takvim muskarcima. Glupim i nedoraslim uzvratim pogledom koji fixira neku njegovu tjelesnu manu i tako ga izbacim iz takta.
Uznemiri se jadnicak, pocinje nervozno trzati extremitetima i obara pogled pred kraljicom. Ako je nesto izgovorio, sta mislite koliko mi treba da ga usutkam.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Paaa, ovaj naslov mozda vazi za nase prostore, oni su jos u razvoju u svakom smislu. U savremenim zemljama to vise nije tako izrazeno.
I ako dodje do nekog retardiranog pogleda ili primjedbe zasto nosim dekolte ili pokazujem noge, to me ne tangira posebno jer sam svjesna svoje moci nad takvim muskarcima. Glupim i nedoraslim uzvratim pogledom koji fixira neku njegovu tjelesnu manu i tako ga izbacim iz takta.
Uznemiri se jadnicak, pocinje nervozno trzati extremitetima i obara pogled pred kraljicom. Ako je nesto izgovorio, sta mislite koliko mi treba da ga usutkam.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
"Intimnost bez emocionalnosti je najgori oblik nasilja prema samom sebi"
Ne znam sta ste tipkali na ovih 15 stranica...bit ce klasicno forumsko/ zene vake nake/
Meni je isto gadljivo i zabrinjavajuce po zenski rod da mlade cure uzimaju sebi za uzore raznorazne starlete i predocavaju sebi taj svijet kao nesto pozitivno i zenstveno ili jos gore kao neki uspjeh
I uopce nije problem nacin odjevanja nego prihvacanje tog nekog stila zivota kao zvijezde vodilje....
Citirala sam ovu recenicu jer se slazem s tim u potpunosti
Druže Urednice Storm, niste se u potpunosti precizno izrazili. Ne služi samo vjera za zapisavanje terena Muti i ovakvima poput Mute. Ovo govorim u svjetlu toga da su me i on i Taliban Mimbo vec zvali izdajnikom, janicarom or whatever the fuck
Njima sve služi za zapisavanje terena. Recimo, Mute je lijen, pa je uspio na onoj drugoj temi da i lijenost progura kao kulturnu vrijednost BIH, te da, zamisli, i lijenosću zapisa teren.
Da ne govorim o tome da na topiku o ženama koje nose minice on spominje Srebrenicu, ponižava miješane brakove i još milion stvari koje blage veze sa mozgom nemaju. On i mizoginiju, druže Urednice, pravda Srebrenicom. Zapisava čovjek teren mizoginijom.
Podhitno da angazujete još psihijatara na Forumu, jer ne može ovo bez brojnijeg konzilijuma.
Last edited by Socrates on 23 Feb 2018, 14:09, edited 1 time in total.