The 51st State wrote: 02 Jul 2021, 09:51
Fuddo wrote: 02 Jul 2021, 09:44
Pa, malkice je, okrutno
I poprilicno besmisleno.
I kosi se sa ljudskim slobodama i pravom izbora.
Mada, slazem se, nece se to u tim dijelovima svijeta mijenjati, manje vise, oni vec 1000 i kusur godina zive u istom fazonu, to im je zasalavno daskom peticom u mentalitet.
pa to okrutno je relativna stvar, sta je okrutnije ovo bicevanje ili djete da odrasta bez da zna ko mu je tata. tako da more biti da je ovo sprijecilo takav dogadjaj.
da je neko bicevo onu seksologinju od juce, haj znaj kako bi ispala
Al kako vi to odma u krajnost idete to je cudo jedno.Odma ne zna ko mu je tata i tako ti primjeri.Evo ja imam 2 cerke,sutra nek nadje momka i zabavlja se,putuje,zivi,radi...Kao sto su im i roditelji radili,jel.Slobodno neka putuju,izadju na veceru,popiju flasu vina,nek se seksaju dok se boje ne rastope...Jos cu ih ja pogurat.Ko ba da mi dijete bicuje,jeste vi ludi? Pa za te slobode vrijedi poginuti,pobit ih sto vise sa tim nakaradnim mozgom.Vidimo te zemlje kako im je lijep i produktivan sistem i sretno stanovnistvo.Prste od zadovoljstva.U zivotu je mjera najbitnija stvar.U svemu.U cemu god da pretjerujes nece na dobro.Ni ta vjera i vjerske knjige nisu nikakav izuzetak.I prisila,prisila je uvijek kontraproduktivna.Sili i prisiljavaj dijete pa ces vidjeti na sta ce izaci.Odgoj,paznja,ljubav,prica...Kakvo ba bicevanje i knjige.Cuj seksala se sa momkom prije braka i ono je bicuje.A otac gleda il sta? O jebo mamu svoju i isprani mozak velicine klikera.

Nije skupo na moru, skupo je na obali.