E ovo je super slika..HAVANA wrote: 03 Feb 2022, 23:33 Bosanka ti je ko i vijecnica. I poslije 28 godina i sa 50 godina opet lijepa...![]()
![]()
ko je ovo..
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

E ovo je super slika..HAVANA wrote: 03 Feb 2022, 23:33 Bosanka ti je ko i vijecnica. I poslije 28 godina i sa 50 godina opet lijepa...![]()
![]()

Drugarica mi,Belma. A cerka je ona Nadine Micic glumica...

A ko je na prvoj slici..

Pa njih dvije nekad i sad.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

ljepsi su od nas,a ko je ono sa 1 poentDuminjo wrote: 04 Feb 2022, 00:01 Opet neko nalupo. Lafo istrazivanja, anketa ili sta vec.
Po istoj, turci medju najruznijima a po Njemackoj sve 'vako
![]()

Pape iz Vatikanabosnjakinja wrote: 04 Feb 2022, 00:03ljepsi su od nas,a ko je ono sa 1 poentDuminjo wrote: 04 Feb 2022, 00:01 Opet neko nalupo. Lafo istrazivanja, anketa ili sta vec.
Po istoj, turci medju najruznijima a po Njemackoj sve 'vako
![]()
![]()

Kaze moj dobar drug koji je 2/3 njemackog dohotka spiskao na zene da su vrh vrha brazilke i nema dalje. A frajer zna, cetiri se puta zenio a jos uvijek momak ...

Stoposto. Takve su i britanke, zapustene, njemice furaju prakticnost (ne sminkaju se, omiljena garderoba stari dzemper), francuskinjama je pojam zenstvenosti da su anoreksicne ... svedjanke furaju misice a ne sminku ... italijanke su kazu mi vrh sredjenosti - kad se spreme za izlazak to je druga osoba, svaka ko sa Milanske modne revije a bez sminke steznjaka podizaca sasvim prosjecne. Nisu dzabe centar mode.Sibila wrote: 03 Feb 2022, 23:49 def. nismo medju najruznijim.
drugo....zene su kod nas i prije a i sad koliko god mogu...drzale do sebe.....sminka kosa odjeca....
meni sestra prica....te holandjake....odvaljene....ne drze bas do sebe...hodaju odrpane tako nekako....

Si vidjela kako je bezobrazna

Neka, doći će i ona abd u te "jagode" ...

Osmijeh ...