Ledena wrote: 07 Jun 2024, 23:34Joj ja sam to pila dok sam trenirala, razmutim malo u vodu hladnu i popijem.
bas u hladnu vodu
Moderator: Krokodil Behko

Ledena wrote: 07 Jun 2024, 23:34Joj ja sam to pila dok sam trenirala, razmutim malo u vodu hladnu i popijem.

Ma bizi ne pijem to vise, ruzno.Veca wrote: 07 Jun 2024, 23:38Ledena wrote: 07 Jun 2024, 23:34
Joj ja sam to pila dok sam trenirala, razmutim malo u vodu hladnu i popijem.
bas u hladnu vodunista s tim nisi dobila...ako vec oces da ju pijes, voda nek bidne vrela koliko mozes izdrzati, pomascena i dobro popaprena...zdrava je ona, ali se opet mora pripaziti

Dobro je.Bolja si od mene ja fol krug motorom,reko da vidim jesu jaran i jaranica dosli ,kad gori svjetlo,tamo ga vamo ga popi litar vina.Al dobro sta,fino je to.

I ja cu se pocet drogirat gledajuci Anela. I Greticeva sticenja dvoje debila
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
za sarkazam...

Koga stiti?spacebound wrote: 08 Jun 2024, 05:48I ja cu se pocet drogirat gledajuci Anela. I Greticeva sticenja dvoje debila![]()

I AnelaNora Ibsenova wrote: 08 Jun 2024, 11:43Koga stiti?spacebound wrote: 08 Jun 2024, 05:48
I ja cu se pocet drogirat gledajuci Anela. I Greticeva sticenja dvoje debila![]()
Luce I?

Anel mi je jako isao na zivce, u zadnje vrijeme mi ga malo zao.

Ma ko nije sklon navlacenju, moze sve.HAVANA wrote: 08 Jun 2024, 00:48Dobro je.Bolja si od mene ja fol krug motorom,reko da vidim jesu jaran i jaranica dosli ,kad gori svjetlo,tamo ga vamo ga popi litar vina.Al dobro sta,fino je to.

Jedan od ljepsih osjecaja u zivotu pa jaNora Ibsenova wrote: 09 Jun 2024, 11:27Ma ko nije sklon navlacenju, moze sve.HAVANA wrote: 08 Jun 2024, 00:48
Dobro je.Bolja si od mene ja fol krug motorom,reko da vidim jesu jaran i jaranica dosli ,kad gori svjetlo,tamo ga vamo ga popi litar vina.Al dobro sta,fino je to.
Ja nazalost imam eto tu ovisnicku crtu, i "lijecim" godinama tako probleme.
Jer kod mene nije, joj jes dobro na bobama na partiju, nego, vidi ovo, kad popijem ovo, ne mislim ni na sta, i onda to krene u ovisnosti. Ovo sam eksere bvzv uzela za primjer, j.... ga ko sa na njih navuko a da nije totalno puko brzo.
Tako je i sa alkoholom, popije na nekom veselju, ponese te euforija, radost, a onda kontam, vidi ovo, zatomi te moje misli, nervozu, itd, next thing you know, pijem sama u stanu dok gledam vijesti.
Srecom, nisam razvila ovisnosti od alkohola, jednostavno me taj "rad" alkohola nije radio
Vjerujem da je za mene stvarno rjesenje potpuno sober zivot, i da sistematicno pristupim svojim mentalnim problemima.
Dobro je, da sam na 12 koraka programu danas bi dobila token za prvu cistu heftu![]()