To kod vas u Krajini, ovdje niko nema u kuci više od hiljadeChloe wrote: 23 Nov 2021, 13:54 A drame jake...
Kod nas svakodnevnica, ljude kući izmlate na stotine hiljada odnesu...![]()

Moderator: Krokodil Behko
To kod vas u Krajini, ovdje niko nema u kuci više od hiljadeChloe wrote: 23 Nov 2021, 13:54 A drame jake...
Kod nas svakodnevnica, ljude kući izmlate na stotine hiljada odnesu...![]()
Tipa su prije par mjeseci kući upali, prebili ga, u Zagrebu u bolnici bio više od mjesec dana. Tad su odnijeli blizu 200 000, što u KM što u eurima, i kunama.
Neka su.Chloe wrote: 23 Nov 2021, 22:21Tipa su prije par mjeseci kući upali, prebili ga, u Zagrebu u bolnici bio više od mjesec dana. Tad su odnijeli blizu 200 000, što u KM što u eurima, i kunama.
Nedavno, taj isti parkirao ispred Binga, otišao na kafu preko puta u kafić, kzd se vratio, auto provaljeno sa zadnjeg sjedišta u nekim prnjama imao 70 000 KM, odnešeno ...
Jednom sef pokupili, istopreko 100 000 KM, a pošto ga znam mislim da je bilo i više ali pošto je napaćeni privatni sektor a lisac, nije on sav iznos prijavio.![]()
greeneyes wrote: 23 Nov 2021, 22:24 Saznao sam o motivu ubistva. Prije godinu dana dijete se vratilo s mature bez mame i kad je otac pitao dje ti je mati ona rekla pa zar nije kod kuce. I tamo vamo saznao da se "voli" s nakim likom iz Starine, u tom ga i ostavi. I tako ovaj trpio, trpio godinu dana i eto na kraju puk'o
Ja vam kazem saburajte ljudi. Valja sad Mirnesu u dzehennemZana wrote: 23 Nov 2021, 22:33greeneyes wrote: 23 Nov 2021, 22:24 Saznao sam o motivu ubistva. Prije godinu dana dijete se vratilo s mature bez mame i kad je otac pitao dje ti je mati ona rekla pa zar nije kod kuce. I tamo vamo saznao da se "voli" s nakim likom iz Starine, u tom ga i ostavi. I tako ovaj trpio, trpio godinu dana i eto na kraju puk'o
Bože![]()
Budaletina.greeneyes wrote: 23 Nov 2021, 22:24 Saznao sam o motivu ubistva. Prije godinu dana dijete se vratilo s mature bez mame i kad je otac pitao dje ti je mati ona rekla pa zar nije kod kuce. I tamo vamo saznao da se "voli" s nakim likom iz Starine, u tom ga i ostavi. I tako ovaj trpio, trpio godinu dana i eto na kraju puk'o
Budala, jastaradiMunDzi wrote: 23 Nov 2021, 22:35Budaletina.greeneyes wrote: 23 Nov 2021, 22:24 Saznao sam o motivu ubistva. Prije godinu dana dijete se vratilo s mature bez mame i kad je otac pitao dje ti je mati ona rekla pa zar nije kod kuce. I tamo vamo saznao da se "voli" s nakim likom iz Starine, u tom ga i ostavi. I tako ovaj trpio, trpio godinu dana i eto na kraju puk'o
Lisio vlastitu djecu oba roditelja.
Koji sebicnjak.
* ispravak netačnog navodaanimals wrote: 23 Nov 2021, 22:59 Bolesni ljudi..
u Austriji ove godine mislim je bilo oko dvadeset ubistava zena od ljubomorni muzeva..
treba se *razvesti na vrijeme..
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests