There can only be one. Me

I đe je Taare. Zaboravio sam i razlog zašto je prestao da ulazi na forum. Garant neka glupost.
Moderator: spacebound
There can only be one. Me
Salje sliku go ko od majke rodjen na njivi, kae evo mog moreta
Mogli ste imat troje djece ja ista ocamMaja wrote: 24 Oct 2023, 14:53Maja wrote: 22 Dec 2011, 21:53 Jednom sam vidjela propušten poziv, neki nepoznat broj i napišem Ko si
Kad odgovara neko "izvinite pogriješio sam broj".
I ja ništa.
Kad naveče dolazi mi sms
kaže
Dobro veče? danas sam greškom okrenuo vaš broj a vi ste mi napisali "ko si" nešto razmišljam i stekao sam dojam da ste jedna na neki način usamljena žena kojoj treba društvo. ako sam pogodio napišite mi. ja sam Džemo. i ja sam trenutno usamljen.
![]()
Ne znam sta mu je bilo. Nisam bila tu.Chan wrote: 24 Oct 2023, 15:37There can only be one. MeShadow wrote: 24 Oct 2023, 15:32
Joj dobre su somborke
Nisam ja ljuta. Kazu da sam mracna. Ono sto je Taare nekad govorio, sve mi cesce ljudi ponove
A kazu i da sam mrgud.
I đe je Taare. Zaboravio sam i razlog zašto je prestao da ulazi na forum. Garant neka glupost.
Jesim mu se ti javila..Maja wrote: 25 Oct 2023, 19:23 Eto javilo mu se 500 zena.
Na kraju ce opet biti neozenjen. Svalice na zene.
Sace coek svaku propitivat ko kad odes na razgovor za poso dok ne nadje neku s najvecim sis... Neku koja ce pristat da radi s njim na njivi od sabaha do aksamaMaja wrote: 25 Oct 2023, 19:23 Eto javilo mu se 500 zena.
Isto ko korakMaja wrote: 25 Oct 2023, 19:23 Eto javilo mu se 500 zena.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests