i ja isto nemam problem za takva mjeseta, imam jos jeftiniji stek od Zs

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
i ja isto nemam problem za takva mjeseta, imam jos jeftiniji stek od Zs
dobra brate
Al dobar je fakat, na stranu sto je prejeftino..
u slucaju rata,samo okupirat 9. sprat .....Krokodil Behko wrote: 03 Oct 2018, 17:27 Pa u neku ruku i žive, od toliko novca.
Naknada za odvojen život je oko 400 maraka. Srećom, jeftina im je hrana u restoranu parlamenta.
Zato sto nemaju veliku zastupljenost. Nesto mi njegova prica dismr inace."Za razliku od drugih stranaka koje su izvukle milione KM od građana ove zemlje, Nezavisni blok je iz budžeta dobio – 0 KM i funkcionira. ", kazali su nam iz Nezavisnog bloka.
Ne samo sto je drzava platila skolovanje, vec odlaskom pravi se rupa u budzetu. Spejsica ode, 2 plate manje, vjerovatno ce jos koga povuci u godinu-dvije. Imamo 100 i kusur opstina, to je manje za nekih 2000 uplata na godisnjem nivou po paru. Znate i sami kolika je cifra onih sto su otisli u ovoj godini.Merlin246 wrote: 02 Oct 2018, 19:53 O tome ja i pricam. Treba zadrzati ljude nekako.
A ne ovdje se skolujes, postanes doktor, odes u Njemacku. Pa kud ces bolje za njih.![]()
Hannibal wrote: 10 Nov 2019, 14:23 ako je opcina centar vaznija od 10 drugih opstina zajedno mislim da je kanton sarajevo vazniji od tog tamo unsko dobojskog il kako se zove
Users browsing this forum: Rum and 2 guests