Pa što nisi, jadan ne bio

Šalim se. Svako ima pravo na svoj izbor.
Vidi, kad sam bio mali, jesam bio, majka me naucila..
bagra wrote: 09 May 2020, 09:23 hmm znao sam zvrka jednog. na
drugom forumu. al taj je - zensko bio.
bogami - da usput budem i on topik jel![]()
![]()
Krokodil Behko wrote: 09 May 2020, 10:12 Bila je i ovdje, ili možda negdje drugo, Zvrk hanuma, jesili to ti?![]()
bagra wrote: 09 May 2020, 11:59 pa nije vidis daj ovo (m)udonja neki eto![]()
a zvrk je dobra bas bila. moglose sanjom
uzduz ipoprijeko ...neretve, ozdol je bila.
imo sam dol bas dosta pobornika onomad.![]()
sad samo hejtere, kao, ove. bezrazlozne.![]()
religijozna je iona bila, kasmo vec kotoga![]()
Religija je važna ljudima, veoma važna... i to se mora poštovati, bez očekivanja reciprociteta i bez obzira na naš lični odnos prema Bogu.
Ma, ja ipak mislim da je i tad obostrani ''profit'' zagarantovan, samo možda nije baš... sinhronizovan...ne dešava se i ne ispoljava u isto vrijeme pa to stvara iluziju o jednostranoj dobrobiti.ina wrote: 10 May 2020, 11:00Religija je važna ljudima, veoma važna... i to se mora poštovati, bez očekivanja reciprociteta i bez obzira na naš lični odnos prema Bogu.ali ako reciprocitet postoji, I jedna i druga strana "profitira". Sto cesto nije slucaj.
jelena... wrote: 11 May 2020, 18:57Ma, ja ipak mislim da je i tad obostrani ''profit'' zagarantovan, samo možda nije baš... sinhronizovan...ne dešava se i ne ispoljava u isto vrijeme pa to stvara iluziju o jednostranoj dobrobiti.ina wrote: 10 May 2020, 11:00
ali ako reciprocitet postoji, I jedna i druga strana "profitira". Sto cesto nije slucaj.
![]()
![]()
al hajde, valjda se može skontat ili barem naslutit šta htjedoh reći.![]()
Users browsing this forum: Jahja83 and 19 guests