Napadi na povratnike

Društvene teme iz naše zemlje.

Moderator: Krokodil Behko

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7424 times
Been thanked: 17253 times
Status: Offline

Re: Duraković nakon brutalnog napada na povratnike u Višegradu: Hitno pronaći počinioce

Post by Maja » 26 Mar 2023, 09:50

Naravno da jest.
Kad smo kod Senada/Nenada.
Najavljuje Nenada Canka.
Kaze, Nenad Canak... ili je Senad.
Pozdrav Nenade Senade
A Canak otamo, pozdrav Senade Nenade.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3739 times
Been thanked: 3464 times
Status: Online

Re: Duraković nakon brutalnog napada na povratnike u Višegradu: Hitno pronaći počinioce

Post by Naseef Mushroom » 26 Mar 2023, 10:07

Maja wrote: 26 Mar 2023, 09:50 Naravno da jest.
Najavljuje Nenada Canka.
Pozdrav Nenade Senade
Ima jedna bitna razlika u tom Senadovom “okrećem Nenad na zayebanciju”.
Kada mu je bio Nebojša Vukanović gost koji je u entitetu rs isto imao problema sa vlašću, njih dvojica su se šaljivo častili sa “Selam alejk Nedžade, pomoz Bog Nenade” u stilu i tvoji tebe i moji mene zovu izdajnikom.
samo što je Nedžad kasnije otišao u Bijeljinu i Crnu Goru i govorio o zlim Turcima dok Nenad nije naučio nikakvu lekciju.
Isto kao što mu je se javljao u emisiju direktor BN televizije kada je BN napadao Dodik a Face napadao SDA sa porukom “Ne daj se legendo” u smislu bratskih televizija koje se bore zajedno protiv režima, samo je razlika što na BN i dalje ide guslanje, što Armiju Republike Bosne i Hercegovine zovu tzv. armija bih i što kad moraju nazvati ime države oni ih zovu skraćeno BiH a entitet tretiraju kao državu.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja » 26 Mar 2023, 10:09

Dobro

Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3849 times
Been thanked: 2894 times

Post by Pasaga » 26 Mar 2023, 10:10

Naseef Mushroom wrote: 26 Mar 2023, 10:07
Maja wrote: 26 Mar 2023, 09:50 Naravno da jest.
Najavljuje Nenada Canka.
Pozdrav Nenade Senade
Ima jedna bitna razlika u tom Senadovom “okrećem Nenad na zayebanciju”.
Kada mu je bio Nebojša Vukanović gost koji je u entitetu rs isto imao problema sa vlašću, njih dvojica su se šaljivo častili sa “Selam alejk Nedžade, pomoz Bog Nenade” u stilu i tvoji tebe i moji mene zovu izdajnikom.
samo što je Nedžad kasnije otišao u Bijeljinu i Crnu Goru i govorio o zlim Turcima dok Nenad nije naučio nikakvu lekciju.
Isto kao što mu je se javljao u emisiju direktor BN televizije kada je BN napadao Dodik a Face napadao SDA sa porukom “Ne daj se legendo” u smislu bratskih televizija koje se bore zajedno protiv režima, samo je razlika što na BN i dalje ide guslanje, što Armiju Republike Bosne i Hercegovine zovu tzv. armija bih i što kad moraju nazvati ime države oni ih zovu skraćeno BiH a entitet tretiraju kao državu.
pa jesmol sampioni u podilazenju ili nismo ...
kad to naucimo,shvatimo,tad morbit nes bidne
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4175 times
Been thanked: 3087 times

Post by Melek » 26 Mar 2023, 10:22

Nazif ima jutarnju erekciju :oo
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

Duh
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 1707 times
Been thanked: 2324 times

Post by Duh » 26 Mar 2023, 10:24

ja jos ne kontam kako ovaj izadje iz zatvora za nekih 11 ili 12 godina zbog ubistva starca...
koliko sam izracunao dok sam citao.
kriminalci ne gledaju na naciju, ni kad udaraju ni kad suradjuju.
ali i da bude moguce, opet mi je najnajasnije oko godina kazne za ubistva starca.

Duh
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Duh » 26 Mar 2023, 10:27

Melek wrote: 26 Mar 2023, 10:22 Nazif ima jutarnju erekciju :oo
pitao sam vec kako se Morgenlatte kaze na naski? (Morgenlatte bi u prevodu bilo jutarnja letva)

Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja » 26 Mar 2023, 10:28

Mozda dobio 15 god, izaso poslije 12. Ko to kod nas danas robija 20 godina zbog ubistva eeee.

Duh
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Duh » 26 Mar 2023, 10:58

svasta.
sto rece Otto-zakoni su kao i kobasice. bolje je ne gledati kako se prave.

Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

Post by Taare » 26 Mar 2023, 11:30

Maja wrote: 26 Mar 2023, 10:28 Mozda dobio 15 god, izaso poslije 12. Ko to kod nas danas robija 20 godina zbog ubistva eeee.
Zika turković. Ona dvojica što su ubili arnelu đogić. Hadžija koji je pobio one zlikovce.
To su slučajevi koji mi onako na prvu padoše napamet
Svi mi se morete obratit

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 39918 times
Been thanked: 25945 times

Post by Rum » 27 Mar 2023, 13:29

Napad na porodicu Memišević: Za tužioca nema dokaza da je Prodan počinio razbojništvo

Image

Iz prikupljenih dokaza ne proizlazi osnovana sumnja da je Bojan Prodan pretukao i opljačkao bračni par Memišević u selu Omeragići kod Višegrada, rečeno je u Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu, a gdje su naveli inicijale osumnjičenog.

– Po saznanju da je počinjeno krivično djelo Razbojništvo u mjestu Omeragići, dežurni tužilac je izašao na lice mjesta, te su preduzimane sve potrebne mjere i radnje s ciljem otkrivanja počinioca krivičnog djela. Prilikom preduzimanja operativnih mjera i radnji, policijski službenici su uhapsili B.P. zbog osnova sumnje da je počinio ovo krivično djelo – rekli su OJT Istočno Sarajevo.

Međutim, iz do tada obezbijeđenih dokaza nije proizlazila osnovana sumnja da je uhapšeni izvršilac ovog krivičnog djela, slijedom čega protiv njega i nije podnesen prijedlog za određivanje mjere pritvora, jer nisu ispunjeni zakonski razlozi.
Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.

Kai
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 784 times
Been thanked: 1741 times

Post by Kai » 27 Mar 2023, 13:58

Rum wrote: 27 Mar 2023, 13:29 Napad na porodicu Memišević: Za tužioca nema dokaza da je Prodan počinio razbojništvo

Image

Iz prikupljenih dokaza ne proizlazi osnovana sumnja da je Bojan Prodan pretukao i opljačkao bračni par Memišević u selu Omeragići kod Višegrada, rečeno je u Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu, a gdje su naveli inicijale osumnjičenog.

– Po saznanju da je počinjeno krivično djelo Razbojništvo u mjestu Omeragići, dežurni tužilac je izašao na lice mjesta, te su preduzimane sve potrebne mjere i radnje s ciljem otkrivanja počinioca krivičnog djela. Prilikom preduzimanja operativnih mjera i radnji, policijski službenici su uhapsili B.P. zbog osnova sumnje da je počinio ovo krivično djelo – rekli su OJT Istočno Sarajevo.

Međutim, iz do tada obezbijeđenih dokaza nije proizlazila osnovana sumnja da je uhapšeni izvršilac ovog krivičnog djela, slijedom čega protiv njega i nije podnesen prijedlog za određivanje mjere pritvora, jer nisu ispunjeni zakonski razlozi.
Nista dok mu ruke na zivo ne polome nece se okaniti povratnika, ovako je dobio samo vjetar u ledja..
Vragolasto..:zao

Pasaga
Hadžija
Hadžija

Post by Pasaga » 27 Mar 2023, 18:24

svaka vlast,rezim,ima ovakve horde
upotrebljavaju ih kad zatreba
kad se ukaze povoljna sit. da se moze dobro poentirat
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4175 times
Been thanked: 3087 times

Post by Melek » 27 Mar 2023, 18:27

Dno dna. Čitam sad, preko 1000 sličnih napada na povratnike do sada a sattler kritikuje onaj atačić na lgbt.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

Pasaga
Hadžija
Hadžija

Post by Pasaga » 27 Mar 2023, 18:46

Melek wrote: 27 Mar 2023, 18:27 Dno dna. Čitam sad, preko 1000 sličnih napada na povratnike do sada a sattler kritikuje onaj atačić na lgbt.
Stalerov posao je promovisat Legitimnog
...i nista vise...
pazit na viru isusovu
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4055 times
Been thanked: 3064 times

Post by Lavlje_srce » 27 Mar 2023, 20:33

Zraci gluposcu. Slabo mi je cim mu vidim facu.:bjezi

Kako su nana i dedo?
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1584 times
Been thanked: 2941 times

Post by Mutevelija » 29 Mar 2023, 05:27

Image

Vidite li u pozadini freske (ikone)?
Slikao se pored crkve
Prema hrišćanskom vjerovanju iako je počinio grijeh , taj grijeh je Isus otkupio za čovječanstvo samo mora priznati da je Isus Sin Božiji neuzubillah i može u raj.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

Duh
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Duh » 29 Mar 2023, 08:04

treba ipak sacekati sud.
vjerovati se moze u svasta.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1584 times
Been thanked: 2941 times

Post by Mutevelija » 29 Mar 2023, 08:15

KAKVE JE STATUSE NA FACEBOOKU PISAO BOJAN PRODAN: KAD SE ZARATI JA ĆU VAS ISTRIJEBITI

Osumnjičen da je brutalno pretukao, vezao i opljačkao bračni par Fadila i Ajšu Memišević, povratnike u selo Omeragići kod Višegrada, lišen je slobode Bojan Prodan iz sela Prelovo kod Višegrada.

Prije nepunih 15 godina Prodan je ubio. Drvenom palicom usmrtio je svog komšiju. Kao i u slučaju staraca Fadila i Ajše, koje je opljačkao nakon što ih je pretukao i svog komšiju Vučka Sarića (73) usmrtio je iz koristoljublja.

Dosadašnja istraga ukazuje da su Memiševići prije nekoliko dana prodali kravu. Sumnjamo da je Prodan saznao za tu okolnosti pa je isplanirao pljačku. Po upadu u kuću prijetio je supružnicima i tražio novac. Oni su odbili da otkriju gdje se novac nalazi, zbog čega je krenuo da ih brutalno tuče – rekao je izvor blizak istrazi.
Skoro isti scenarij desio se 2008. godine prilikom ubistvu Vučka Sarića, za koje je Prodan osuđen.

Pokojni Sarić je dan prije zločina kupio frižider i navodno molio Prodana da mu pomogne kako bi ga unio u kuću. Prodan mu je izašao u susret i pomogao, ali je tom prilikom dobro osmotrio kuću i pomislio da starac ima novca.

Prodan je i prije dvije godine lišen slobode, kada je policajcima zaprijetio da im treba otkinuti glavu nakon što mu je zbog nakupljenih kaznenih bodova oduzeta vozačka dozvola.

Kad se zarati ja ću vas istrijebiti, majku vam je..m. Nećete znati šta vam je bilo. Je..m vam svima mrtvu djecu, meni ćete na polaganje ponovo. Kuku vama, sve ću vas pobiti, gore nego ‘Jasenovac’ – napisao je Prodan u jednom od statusa na Facebooku tada.

Kad se zarati ja ću vas istrijebiti, majku vam je..m. Nećete znati šta vam je bilo. Je..m vam svima mrtvu djecu, meni ćete na polaganje ponovo. Kuku vama, sve ću vas pobiti, gore nego ‘Jasenovac’ – napisao je Prodan u jednom od statusa na Facebooku tada.

To je sve na ovu matricu

pjesme: Od glave Zete do grada Spuža Krvavi lanac vojske se pruža Pritisli Srbi turske livade Turcima u Spuž zadaju jade A serdar Vule s visoke kule Džeferdar pali, kukaju bule Leleču Turci, kukaju bule Oj lele lele, evo ga Vule A serdar Janko sa sabljom maše Udrite braćo, srpstvo je naše!
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 20961 times
Been thanked: 18916 times

Post by Masamune » 29 Mar 2023, 08:24

Ma takvima metak u celo i dovidjenja. Nema tu druge.

Ubije covjeka, izadje iz zatvora i opet se isto ponasa ako ne i gore...

Post Reply

Return to “BiH”