bRoot
16 Dec 2019, 22:37
Meni lično nikad nije trebao ko tinejdžer par put pio i gurao granicu u količini i vrstama da vidim u čemu je poenta ali je nisam našao jedino što je bil oobratno a to je da me činio sporijim i tromijim i ono najgore meni lično što sam shvatio a to je da mi uspori mozak i moje misli i domišljatost koja uvijek radi 200 na sat.
I to je bilo to nije mi se svidio osjećaj da se ne mogu sjetiti nečeg kad mislim i da mi teško šta smiješno i glupo na um pada i još k tome da sam fizički spor , a niti sam bio šta veseliji niti tužniji niti agresivniji apsolutno ništa nije uticalo na moje raspoloženje koje je uvijek bilo i više nego pozitivno.
I naravno kakav i jesam samokritičan , shvatio sam da meni ne treba kao drugim ljudima, niti da mi popravi raspoloženje jer je ono od 1 do 100 bilo 150 niti mi je trebala "hrabrost" da uradim,kažem a pogotovo gluposti kad su u pitanju sve što sam uradio je bilo trijezne glave i znao sam šta radim bar u tom trenutku i nemam drugog opravdanja a uradio sam poprilično i imam milion priča za ispričati i svake se sjećam u detalj, ko iz kakvog filma , ovde bi kolutali očima i teško da bi povjerovali.
Ako ću žaliti za čim to je za par puta tih kad zbog alkohola nisam mogao sabrati svoje misli i reći /uraditi ono što inače bih trijezan.
Take a walk on the wild side,
the animal side...