hahahaShadow wrote: 10 Mar 2024, 19:09
Kad sam se zaobilazila u ogledalu![]()
Kad sam cekala da mi se obicna vrata otvore.

hahahaShadow wrote: 10 Mar 2024, 19:09
Kad sam se zaobilazila u ogledalu![]()
Nedavno oso pred ono spiglo pred krivinu, kola gonio. Vidim ide neko crveno auto brzo, kaem ja konja hoce da me udari. Stanem kad stade i to crveno autoShadow wrote: 10 Mar 2024, 19:09 Kad sam se zaobilazila u ogledalu![]()
Ima jos jedan ali necu.
Tad sam se zavalila na cestu od sege. Bukvalno.
ElTriconi wrote: 10 Mar 2024, 20:23Nedavno oso pred ono spiglo pred krivinu, kola gonio. Vidim ide neko crveno auto brzo, kaem ja konja hoce da me udari. Stanem kad stade i to crveno autoShadow wrote: 10 Mar 2024, 19:09 Kad sam se zaobilazila u ogledalu![]()
Ima jos jedan ali necu.
Tad sam se zavalila na cestu od sege. Bukvalno.![]()
![]()
Isto one macke kad stavis pred ogledalo pa reze, nakostrijese seElTriconi wrote: 10 Mar 2024, 20:23Nedavno oso pred ono spiglo pred krivinu, kola gonio. Vidim ide neko crveno auto brzo, kaem ja konja hoce da me udari. Stanem kad stade i to crveno autoShadow wrote: 10 Mar 2024, 19:09 Kad sam se zaobilazila u ogledalu![]()
Ima jos jedan ali necu.
![]()
Sta god kome sve sebi ocamspacebound wrote: 11 Mar 2024, 08:47Isto one macke kad stavis pred ogledalo pa reze, nakostrijese seElTriconi wrote: 10 Mar 2024, 20:23
Nedavno oso pred ono spiglo pred krivinu, kola gonio. Vidim ide neko crveno auto brzo, kaem ja konja hoce da me udari. Stanem kad stade i to crveno auto![]()
![]()
![]()
ElTriconi wrote: 10 Mar 2024, 20:23Nedavno oso pred ono spiglo pred krivinu, kola gonio. Vidim ide neko crveno auto brzo, kaem ja konja hoce da me udari. Stanem kad stade i to crveno autoShadow wrote: 10 Mar 2024, 19:09 Kad sam se zaobilazila u ogledalu![]()
Ima jos jedan ali necu.
![]()
Najjace je to gluhih telefona, nisi cuo i kaes hocu
O cemu, o spavanju na poslu?Koteljubi_kadnisamtu wrote: 12 Mar 2024, 21:51 Nesto sam neprikladno pricala covjeku koji je izuzetno religiozan, oprostite mi
![]()
ne znam jel on spava snekim na poslu, ja nebi nikadElTriconi wrote: 12 Mar 2024, 22:01O cemu, o spavanju na poslu?Koteljubi_kadnisamtu wrote: 12 Mar 2024, 21:51 Nesto sam neprikladno pricala covjeku koji je izuzetno religiozan, oprostite mi
![]()
![]()
Sto ce spavat s nekim kad more sam spavat?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest