Kad sam ja fin prema njoj, i ona je prema meni.
Ne kuhaj

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Kad sam ja fin prema njoj, i ona je prema meni.
Ne trebas ti meni nista objasnjavati, ne daj Boze da mi trebas 'crtati'. Ne samo sto sam vise nego sposobna razmisljati (za sto imam vise nego dovoljno dokaza u stvarnom zivotu pa mi tvoja asistencija stvarno ne treba, ali hvala na ponudi) nego ni nemam stranacku pripadnost. Moje misljenje nije emotivno obojeno nego se zasniva na cinjenicama uklesanim u kamen. Uz to poznajem neke od tih 'biznismena' (citaj izvrsnih ljekara) koje je otjerala sa UKC-a, da bi oko sebe ostavila samo klimoglavce. I ti pises samo da bi nesto napisao, uz to bivajuci arogantan mada sam ti neke stvari sinoc objasnila.Fuddo wrote: 28 Nov 2023, 18:25Ja stvarno ne znam sta nije jasno, jedino da pokusam nacrtati zbog cega je izbio problem, Sebija?
Ili ti zaista mislis da je ekipa digla hajku jer je ona toboze nestrucna da vodi tu kliniku, a ne zato sto im je razjebala biznis?
Dobro.Lavlje_srce wrote: 28 Nov 2023, 18:39Ne trebas ti meni nista objasnjavati, ne daj Boze da mi trebas 'crtati'. Ne samo sto sam vise nego sposobna razmisljati (za sto imam vise nego dovoljno dokaza u stvarnom zivotu pa mi tvoja asistencija stvarno ne treba, ali hvala na ponudi) nego ni nemam stranacku pripadnost. Moje misljenje nije emotivno obojeno nego se zasniva na cinjenicama uklesanim u kamen. Uz to poznajem neke od tih 'biznismena' (citaj izvrsnih ljekara) koje je otjerala sa UKC-a, da bi oko sebe ostavila samo klimoglavce. I ti pises samo da bi nesto napisao, uz to bivajuci arogantan mada sam ti neke stvari sinoc objasnila.Fuddo wrote: 28 Nov 2023, 18:25Ja stvarno ne znam sta nije jasno, jedino da pokusam nacrtati zbog cega je izbio problem, Sebija?
Ili ti zaista mislis da je ekipa digla hajku jer je ona toboze nestrucna da vodi tu kliniku, a ne zato sto im je razjebala biznis?
Drago mi je sto smo se upoznali, stvarno upoznali.
Nikad se ja i dati moderator nismo 'voljeli', imali smo samo miroljubivu forumsku koegzistenciju. Fuddu 'volim' koliko i on mene. Je li zadovoljena tvoja neutaziva potreba za trolanjem?
Ne obaziri se, hoce da nas zavade.Lavlje_srce wrote: 28 Nov 2023, 18:49Nikad se ja i dati moderator nismo 'voljeli', imali smo samo miroljubivu forumsku koegzistenciju. Fuddu 'volim' koliko i on mene. Je li zadovoljena tvoja neutaziva potreba za trolanjem?
Ili 'O paprikama, bolu u nozi i prosenju para od Erdogana'. Jer ne moze doteci i za modernu Kliniku i za Poljine, dizajnerske haljincine koje joj stoje kao zabi potkovica i 1 000 000 KM da se uda kci, koja se onda razvede za godinu dana. Ali ovo nije patetika i melodrama, ma kakvi.Rum wrote: 28 Nov 2023, 19:09 Danas sam prvi put u životu filovala paprike sjedeći jer me boli noga...
PonavljamRum wrote: 27 Nov 2023, 23:36 Ovo balijama smeta da je u tristacu bila bimed sve sveb_200930077.jpg
Srbi su slabi doktori, ima pajdo onije hrvata custih sto dolaze iz zagreba dol u mostar. Bolje otic u njiha nego kod naseg sto ga je babo zaposlio, ako nista nece nac pola bureka i neispijen jogurt u tebi poslje operacijeRum wrote: 27 Nov 2023, 18:16 Nema veze citam komentare od balija ,pa se cude sto ih hoce cete pod noz pih
Nisam zadovoljan, priznaj da si slaba na Fudu.Lavlje_srce wrote: 28 Nov 2023, 18:49Nikad se ja i dati moderator nismo 'voljeli', imali smo samo miroljubivu forumsku koegzistenciju. Fuddu 'volim' koliko i on mene. Je li zadovoljena tvoja neutaziva potreba za trolanjem?
A sta ocekivat od konstantnog guranja svog i svojih na jasle po svaku cjenu? Samo sto je razlika kad se poklopi neko preduzece koje se bavi necim sto bas i nema uticaja na tebe pa to i ne osjetis. Eno onaj aluminij propade ko da ga bog nikad hrvatima nije dao al im barem nisi iso da ti vade zub, metnu umjetno koljeno/kuk, iso na ljecenje i to.HAVANA wrote: 27 Nov 2023, 23:03 Ne znam sta vam je smijesno,dosta ljudi je sahranilo najmilije doslovno radi ove drolje
Taj Aluminij je jedna od najvecih pljacki u drzavi. Oh wait....ElTriconi wrote: 28 Nov 2023, 20:26A sta ocekivat od konstantnog guranja svog i svojih na jasle po svaku cjenu? Samo sto je razlika kad se poklopi neko preduzece koje se bavi necim sto bas i nema uticaja na tebe pa to i ne osjetis. Eno onaj aluminij propade ko da ga bog nikad hrvatima nije dao al im barem nisi iso da ti vade zub, metnu umjetno koljeno/kuk, iso na ljecenje i to.HAVANA wrote: 27 Nov 2023, 23:03 Ne znam sta vam je smijesno,dosta ljudi je sahranilo najmilije doslovno radi ove drolje
Al kad dodju doktori na takav nacin onda ti je pusiona jer je bitnije ko mu je babo/rodjak nego jel zavrsio skolu redovno i dje su diplome![]()
Slaba sam na njega koliko i na tebe, a znas da na tebe uopce nisam slaba. Moze biti slab samo on na mene.Laser wrote: 28 Nov 2023, 20:22Nisam zadovoljan, priznaj da si slaba na Fudu.Lavlje_srce wrote: 28 Nov 2023, 18:49
Nikad se ja i dati moderator nismo 'voljeli', imali smo samo miroljubivu forumsku koegzistenciju. Fuddu 'volim' koliko i on mene. Je li zadovoljena tvoja neutaziva potreba za trolanjem?
De ba sjasite, nadjite nekog drugog za trolanje.
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests