U pravu si. NAŽALOST nisamvrhbosnica wrote: 17 Nov 2020, 15:24Nije fufi..
Vidis da je ovaj rekao tocno i ajde...
Fufi prica bosanski i koristi slovo H![]()
Šta da radim osim da kunem prokletu sudbu što sam prerano rođen
Moderator: VIP

U pravu si. NAŽALOST nisamvrhbosnica wrote: 17 Nov 2020, 15:24Nije fufi..
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Prerano rodjen? Insinuiras da merlin voli iskljucibo starije?Fufe wrote: 17 Nov 2020, 22:35U pravu si. NAŽALOST nisamvrhbosnica wrote: 17 Nov 2020, 15:24
Nije fufi..
Šta da radim osim da kunem prokletu sudbu što sam prerano rođen![]()

Prerano rođen znači da sam prestar.vrhbosnica wrote: 17 Nov 2020, 23:31Prerano rodjen? Insinuiras da merlin voli iskljucibo starije?Fufe wrote: 17 Nov 2020, 22:35
U pravu si. NAŽALOST nisam
Šta da radim osim da kunem prokletu sudbu što sam prerano rođen![]()

Nije ti imala srca reci istinu, pa to izmislila..te godineFufe wrote: 17 Nov 2020, 23:36 Čudi me da to nisi skontala. Da sam rođen par godina kasnije, bio bih taman![]()

Misliš da je to?vrhbosnica wrote: 17 Nov 2020, 23:37Nije ti imala srca reci istinu, pa to izmislila..te godineFufe wrote: 17 Nov 2020, 23:36 Čudi me da to nisi skontala. Da sam rođen par godina kasnije, bio bih taman![]()
![]()
Pa da..kazes nes sto je konstantno i nepromjenjivo, tako da ce definitivno da posustane...

Ma ne vjerujem. Ipak sam mišljenja da je zbog godina.vrhbosnica wrote: 17 Nov 2020, 23:47Pa da..kazes nes sto je konstantno i nepromjenjivo, tako da ce definitivno da posustane...
Inace moze da obecava da ce se promijeniti i ta prica..

Ma nisam s njim nikad nista ni pricala osim jednom kad sam mu javno rekla da mi se ne obraca i to je sve.. on je ispostovao to i ne obraca mi sevrhbosnica wrote: 17 Nov 2020, 23:47Pa da..kazes nes sto je konstantno i nepromjenjivo, tako da ce definitivno da posustane...
Inace moze da obecava da ce se promijeniti i ta prica..

Ako sam dobro shvatila, u svom si stanu napokon pa samo da ti cestitam i pozelim sve naj. Da ostvaris i sve ostale snove i uvijek se rado vrnes kuci.Merlin246 wrote: 18 Nov 2020, 11:13 Ma nisam s njim nikad nista ni pricala osim jednom kad sam mu javno rekla da mi se ne obraca i to je sve.. on je ispostovao to i ne obraca mi se![]()
Jesi se to razrahatila, il ti je sestra jos tuMerlin246 wrote: 18 Nov 2020, 11:13Ma nisam s njim nikad nista ni pricala osim jednom kad sam mu javno rekla da mi se ne obraca i to je sve.. on je ispostovao to i ne obraca mi sevrhbosnica wrote: 17 Nov 2020, 23:47
Pa da..kazes nes sto je konstantno i nepromjenjivo, tako da ce definitivno da posustane...
Inace moze da obecava da ce se promijeniti i ta prica..![]()

Imala sam neke frke panike zalosti u zadnjem mjesecu, da ti ne pricam. Budem onlajn al vise ig, fb. Iskreno me i proslo malo sve, udjem izadjem, nije mi ko ranije.Merlin246 wrote: 18 Nov 2020, 11:28 Kontrice hvala tiDa, imam stan hvala Bogu
Gdje si ti do sad, nikako te nije bilo na forumu![]()