a mozda da se identifikuje ko zensko..pa onda prijavi,prva predsjednica u historiji..ejs al kako onda objasnit Trumpu gender politikuPrijevremeni izbori u RS-u će biti zakazani za drugu polovinu novembra, sjednica CIK-a u četvrtak
RS - all about
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26112 times
- Been thanked: 26753 times
- Status: Offline
Re: RS - all about
dream of spring...
- baton
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 469 times
- Been thanked: 1062 times
Izgleda Crnadak napušta PDP..
Sami ste krivi, slali ste nam vukove umjesto čobana.
- amidza idriz
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 2546 times
- Been thanked: 1194 times
Pa kako nece kada je mali Milosevic preuzeo stranku.
Bice da su direktive iz Beograda dosle.
Nije logicno da Borenovic ili Crnadak prepuste nekom ''balavcu'' najjacu opozicionu stranku.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4449 times
- Been thanked: 3405 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9977 times
- Been thanked: 11847 times
DANAS JE DAN ODLUKE: CIK raspisuje prijevremene izbore za predsjednika RS-a, Dodik je zvanično prošlost
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41474 times
- Been thanked: 28265 times
- Status: Online
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
s takvom lakoćom
s takvom lakoćom
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Zato ko pije alkohol oponasa ove ljakse pa ja
s takvom lakoćom
s takvom lakoćom
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 54908 times
- Been thanked: 9781 times
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2911 times
- Been thanked: 24121 times
Ja se na sto popnem i pjevam dosla voda od brijega do brijega pronijela mejru na tabutu 
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
s takvom lakoćom
s takvom lakoćom
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
s takvom lakoćom
s takvom lakoćom
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
s takvom lakoćom
s takvom lakoćom
- amidza idriz
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 2546 times
- Been thanked: 1194 times
Bice da im je skocila na nos.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1272 times
- Been thanked: 4061 times
Građani Banje Luke su tokom vikenda, kako navode, svjedočili policijskoj brutalnosti prilikom racija u ugostiteljskim objektima. Ističu da su policajci u fantomkama pri upadu prvo uništavali videonadzor, a zatim udarali goste i povređivali ljude elektrošokovima, čak i na ulici.
Srpskainfo prenosi svjedočenja Banjalučanina koji su se zatekli u policijskim racijama proteklih nekoliko dana, nakon čega građani poručuju da čekaju objašnjenje o tome ko su ljudi koji su "maskirani i bez oznaka, sijali strah u centru grada?"
Mnogi građani su svjedočili da policija koristi elektrošokere i palice, čak i na ulici, a ne samo u ugostiteljskim objektima, a jedan Banjalučanin je opisao kako je izgledao upad u ugostiteljski objekat.
"U restoranu su sjedili ljudi sa djecom kada su odjednom upali maskirani i počeli galamiti. Čupali su kamere, video nadzor. Bio sam u ratu i prošao sam strahote, a ovo me sve podsjetilo na to", rekao je on.
Slične scene zabilježene su i u blizini Rebrovačkog mosta. Prema riječima očevidaca, dvije marice i jedna Škoda bez registarskih oznaka i policijskih obilježja sinoć su se zaustavile kod lokala u blizini Ugostiteljske škole.
"Vidio sam kako izvlače dvojicu mladića iz Golfa 7. Oborili su ih na zemlju i tukli krvnički, pred gostima lokala i prolaznicima. Bilo je neprijatno gledati, a gosti su bili u šoku. Nijedan od njih nije imao značku, niti bilo kakvo obilježje da se radi o policiji", priča drugi svjedok za Srpskainfo.
Iz Policijske uprave Banja Luka su odgovorili na njihov novinarski upit, ali se iz samog odgovora ne može reći da rukovodstvo vidi išta problematično u postupanju policije tokom prethodnih dana.
"Obavještavamo Vas da su policijski službenici tokom proteklog vikenda na području koje operativno pokriva Policijska uprava Banjaluka, s ciljem održavanja javnog reda i mira, sprečavanja vršenja krivičnih djela i zloupotrebe opojnih droga, izvršili službene radnje 'Privremeno ograničenje slobode kretanja' u više ugostiteljskih objekata. Obavještavamo Vas da u vezi sa navedenim Policijska uprava Banjaluka nije zaprimila nijednu pritužbu na postupanje policijskih službenika", kazali su iz PU Banja Luka.
Klanjam džematile po parkovima.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2781 times
- Been thanked: 8727 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Oni se spremaju, da naprave generalno velike probleme
Plaćeni ubica Škaljarskog, odnosno Zemunskog klana, Siniša Petrić zvani Zenica danas izlazi na prijevremenu slobodu, saznaje Istraga.ba.
Odluku da se čovjek odgovoran za više ubistava pusti na slobodu donio je novi ministar pravde Republike Srpske Goran Selak.
To je bila prva Selakova odluka nakon što je preuzeo dužnost ministra pravde u novoj, neustavnoj Vladi RS. Goran Selak je dužnost ministra pravde preuzeo 9. septembra. Već sutradan Komisija za uslovni otpust Ministarstva pravde Republike Srpske odobrila je ubici Siniši Petriću uslovni otpust sa izdržavanja kazne zatvora u Foči. Ministar Selak je već 11. septembra poslao Kazneno popravnom zavodu Foča obavijest u kojem navodi da se Petrić mora pustiti na slobodu 12. septembra.
Siniša Petrić zvani Zenica prošle je godine izručen iz Španije, nakon što su mu španske vlasti usvojile zahtjev da dio svoje kazne zatvora izdržava u Bosni i Hercegovini. Izdržavanje kazne u BiH ranije je Petriću odobrio Okružni sud u Banjoj Luci.
Petrić je uhapšen 2012. godine u Valensiji, a 2014. godine je u toj zemlji osuđen na 15 godina robije zbog organizovanog kriminala i posjedovanja oružja. Ministarstvo pravde Španije zatražilo je iste godine od Ministarstva pravde BiH priznavanje i izvršenje presude koja mu je izrečena. Okružni sud u Banjoj Luci donio je u februaru 2020. godine odluku o preuzimanju izvršenja presude, čime je omogućeno Petrićevo premještanje na izdržavanje kazne zatvora u BiH. Petrić je inače 2012. uhapšen zajedno s Lukom Bojovićem, u to vrijeme označenim kao vođom kriminalne grupe Zemunskog klana, koja je 2003. učestvovala u ubistvu premijera Srbije Zorana Đinđića.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

DODIK OBJAVIO NEVJEROVATNE STVARI: "Sad smo ekonomski tigar, a uskoro postajemo ekonomski gepard!"

"Kao što sam već rekao, RS je među 10 ekonomski najstabilnijih sistema na svijetu od ukupno 190 zemalja, to svi znaju samo što neće da kažu, pa mi moramo sami da to otkrivamo. To je sve po kriterijima Svjetske banke i MMF-a koje oni neće da prave za nas, ali mi smo fino sami sebe ubacili u te kriterije i taj hodogram, pa smo otkrili ovu veliku istinu, koja se krije od cijelog svijeta!", objavio je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik u intervjuu za Javni TV servis, piše Slobodan Durmanović.
"Dakle, iako smo mala ekonomija, mi smo već sada ekonomski tigar, a uskoro postajemo ekonomski gepard: to je najbrža kopnena životinja na svijetu, što znači da tek počinjemo da se ubrzano ekonomski razvijamo, uporedo sa mnogo snažnijim ekonomijama svijeta, ali koje nisu tako stabilne kao što je naša. Džaba im razvoj, kad nisu stabilni: recimo, pogledajte Ameriku ili Njemačku, em su prezadužene, em imaju sve veći broj bogatih pojedinaca, a sve više siromašnijeg stanovništva. A kod nas sve stabilno: ovo malo što se obogatilo u posljednjih 20 godina – to je to. Većina naroda nije bogatija, ali nije ni siromašnija. To se zove stabilnost, braćo i sestre!", objasnio je Dodik.
"Na žalost, sami smo krivi što nismo ispromovisali tu našu izuzetnu stabilnost, pa dio ljudi pod propagandom dezinformacija misli da stojimo ekonomski loše. A mi nikad bolji! Samo što mi u vlasti mislimo da ako to mi znamo, da znaju i svi ostali, ali nije tako. Zato moramo po hiljadu puta da ponavljamo našu istinu: za te svrhe mi ćemo osnovati jedno odjeljenje u Vladi doktora Minića, Odjeljenje za našu istinu, koje će širiti istinite informacije o našim rezultatima, čime ćemo neutralisati sve laži o nama: oni nek lažu, mi širimo istinu, a narod će sve to lako prepoznati!", istakao je Dodik.
"Ja ne znam da l' vi znate da mi imamo hrane više nego što možemo da potrošimo, sem ribe. Znači, da se ta hrana ne bi bacila, treba da to otkupimo i da napravimo Robne rezerve RS, koje su neki tamo upropastili. Kod nas se obrađuje svega 320.000 od 850.000 hektara, a ja to najjasnije vidim iz helikoptera kad letim, jer me to zanima. To je rezultat ne samo lijenosti naših ljudi, već i neefikasnosti naših mjera u poljoprivredi, ali to ćemo sve riješiti zakonom o strateškim rezervama, koji će donijeti vlada doktora Minića. Dalje, primijetio sam da je kod nas veliki zastoj domaćih investicija zbog raznih koruptivnih aktivnosti, ali i to ćemo riješiti. Nezaposlenost smo riješili u najvećem dijelu, i to je sad na historijskom minimumu! Izvezli smo dosta te nezaposlene radne snage, ali i svakojakih roba u inostranstvo, a zadužili se minimalno: na marku zaduženja imamo 7 maraka raznih investicija. Po tom hodogramu, kad se, recimo, budemo zadužili za novih milijardu maraka, dobićemo 7 milijardi investicija, a kako i odakle, to sad ne mogu da vam otkrijem, ali ćete sve vidjeti za tri mjeseca. Mnogi će onda pitati: pa je l' moguće? Pa, naravno, da jeste, jer što lijepo reče Če Gevara: budimo realni, tražimo nemoguće. E, to ćemo i dobiti, živi bili, pa vidjeli!", poručio je Dodik.
"Hrane imamo više nego što možemo da potrošimo, sem ribe. Znači, da se ta hrana ne bi bacila, treba da to otkupimo, da ne kažem da napravimo Robne rezerve RS."
"Kod nas se obrađuje svega 320.000 hektara od 850.000, a ja to najjasnije vidim iz helikoptera jer me to zanima. To je rezultat ne samo lijenosti naših ljudi, već i zbog neefikasnosti naših mjera u poljoprivredi. Ali, to ćemo sve riješiti donošenjem zakona o strateškim rezervama."
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

za te svrhe mi ćemo osnovati jedno odjeljenje u Vladi doktora Minića, Odjeljenje za našu istinu, koje će širiti istinite informacije o našim rezultatima, čime ćemo neutralisati sve laži o nama: oni nek lažu, mi širimo istinu, a narod će sve to lako prepoznati!", istakao je Dodik.
1984
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Likovi koji ne znaju dva grada na Kosovu nabrojati ili ga na karti naći
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.