AMERIKA
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2887 times
- Been thanked: 23882 times
- Status: Offline
Re: AMERIKA
Dje se konjicije sjeti,divi mu sina
O njemu film treba snimit,medicinski fenomen.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Forumaš godine

Joj ja vam pojma nemam o svemu ovome al kako ba ona budala? Ja ludjeg covjeka u zivotu nisam vidio.Karikatura.Prosto nevjerovatno,cuj ono predsjednik amerike.Sve ste mi one filmove poremetili silne o predsjednicima.
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 99 times
- Been thanked: 330 times
Jedini posteni u Meksiku su Marina. Na sjeveru imas dva problematicna grada. Monterrey je poprilično miran, oni su uspjeli da srede kartele.Duminjo wrote: 20 Jan 2021, 10:25Govorimo o opasnom Meksiku kao vojnoj sili u cijim granicama mafija drzi vlastrocko wrote: 20 Jan 2021, 02:31
Mexico ima ekonomiju o kojoj pola svijeta moze sanjat to sto su oni rasisti pa sve u rukama potomaka Spanaca native potomke Maja tretiraju ko gradjane 3 reda je drugi problem , vjeruj da kod nas Romi se bolje tretiraju nego nativi u Mexico.![]()
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš

Mislim da su Republikanci napravili dobar izbor za kandidata gradonacelnika New Yorka. Covjek koji je mlatio klosare golim rukama, kad je New York bio pred bankrotom.

- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš

Koliko sam vidio ima jedna kompanija u Floridi je pokrenula svoju zeljeznicu odvojenu od Amtraka. A vidim da imate u planu za MAGLEV od Washingtona do Baltimorea. Kasnite puno u tome. Kontam za avione. Ali za dijelove države od Washingtona do New Yorka brza zeljeznica u stilu Francuske bi odgovarala i bila bi profitabilna. Od Buffaloa-Toronta-Detroita bi isto bila profitabilna. Za neke krace destinacije bi bila odlicna.Fuddo wrote: 19 Jan 2021, 22:50Ma nece niko da ulaze u to, nema profita.CikCikCikPogodi wrote: 19 Jan 2021, 22:48
Ali realna stvar da je u nekim drzavama potreban kao alternativa autoputevima.
Drugo je teretni zeljeznicki saobracaj, to odrzavaju i ulazu, Union Pacific more svu evropsku zeljeznicu za kes kupit.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14308 times
- Been thanked: 23836 times
Izgurase ga nekako,
Nece da izadje iz helikoptera da si pita.
KuS vise, i onaj pilot usto i vice mu izlazziii
Ajaaaa budale braco mila
Nece da izadje iz helikoptera da si pita.
KuS vise, i onaj pilot usto i vice mu izlazziii
Ajaaaa budale braco mila
Dozvolite da se obratimo
- HAVANA
- Forumaš godine

Vako ja fakat ovim sto ih gotivim.Il dje si jebo ti mater...

- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ma nije to ovdje tako, to je mozda kod svaba
I ovdje kazu what’s up motherfucker
Isti mi, blentavi
Dozvolite da se obratimo
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1245 times
- Been thanked: 3998 times
Može.
Skoro čitava nacija može pobudalit i legitimno izabrat Firera.
Klanjam džematile po parkovima.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41242 times
- Been thanked: 27951 times
Opa guzla Lopez pjevala
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Sad kad oformi Republikansku pariju 1990. Ko braca s kamenjara
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Dok sam držao pitove, često sam dolazio na koševo i haman svaki put viđao ovog lika.HAVANA wrote: 20 Jan 2021, 10:32 Dje se konjicije sjeti,divi mu sinaO njemu film treba snimit,medicinski fenomen.
Narkoman, nema šta drugo bit
Svi mi se morete obratit
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Been thanked: 1 time
Glavni razlog trumpovog uspjeha jos nije rijesen.
Zasto je ona zenska sto su je roknuli u capitol hillu prvo glasala za obamu. I onda 8 godina kasnije zrtvovala zivot za trumpa.?
75 miliona glasaca za trumpa koji realno ima intelekt 5-godisnjeg djeteta.
I vjerovatno bi dobio i 2-term da mu igraci iz sjene nisu ukrali izbore
Nesto jebeno se dogadja srednjoj klasi u americi.
Ako se ne podizmu drasticni koraci prema boljem otici ce sve u kurac. Puci ce merika ko tikva.
Zasto je ona zenska sto su je roknuli u capitol hillu prvo glasala za obamu. I onda 8 godina kasnije zrtvovala zivot za trumpa.?
Ako se ne podizmu drasticni koraci prema boljem otici ce sve u kurac. Puci ce merika ko tikva.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- HAVANA
- Forumaš godine

Sto se pita tice ne moze niko sa njim... To je radio jos 1988g a ovo drugo se zna za gudru. Medicinski fenomen. Ja sam mislio da cu mu na dzenazu ic jos 1989g... Skoro 60 godina, konji,vise konja, farma, koze, imanje na jablanickom, opet se ozenio, neki dan opet dijete dobio... Bosanski keith richards.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ma jok, ova spika i lozenje traje od 90ih,prog321 wrote: 20 Jan 2021, 18:47 Glavni razlog trumpovog uspjeha jos nije rijesen.
Ako se ne podizmu drasticni koraci prema boljem otici ce sve u k..... Puci ce merika ko tikva.
Tad dolazi do pojave opskurnih likova tipa rush limbaugh i sl, koji su samo skontali nacin kako da zarade kintu.
I pisajga, primilo se.
Melji 24/7 na radiju o teorijama zavjere, oni dolaze da ti otmu slobodu, pistolje, picke materine...i et, imas sta imas.
Internet jos sve dobro podjonio.
Svaka budala dobila sansu da nesta kaze.
Dozvolite da se obratimo
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
Kako objasnjavas da je ashli babbitt glasala za Obamu. A 8 godina kasnije izgubi zivot zbog trumpa?
Kako objasnjavas da je 75 miliona amera glasalo za naradzastog morona. Najvise od bilo kojeg republikanskog kandidata.
Toliko ljudi protiv establishmenta.
Kako objasnjavas da je 75 miliona amera glasalo za naradzastog morona. Najvise od bilo kojeg republikanskog kandidata.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4409 times
- Been thanked: 3364 times
Znaš kako ja to objašnjavam? Pa Slobodan Milošević je bio Titov skojevac a Franjo Tudjman Titov general. Eto.prog321 wrote: 20 Jan 2021, 19:29 Kako objasnjavas da je ashli babbitt glasala za Obamu. A 8 godina kasnije izgubi zivot zbog trumpa?
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22564 times
- Been thanked: 20707 times
Mislim da dosta igra ulogu agresivnost ljevice kroz politike identiteta, sve izraženiju cenzuru i sve ostalo što spada u to. To klasični amerikanac republikanac ili onaj koji je između doživljava kao mehanizme komunizma (pa i totalitarizma), a zna se kakav je stav Amerike prema komunizmu oduvijek bio. Ono što je za nas srpski fašizam to je za njih komunizam.prog321 wrote: 20 Jan 2021, 18:47 Glavni razlog trumpovog uspjeha jos nije rijesen.
Ako se ne podizmu drasticni koraci prema boljem otici ce sve u k..... Puci ce merika ko tikva.
Mene realno ne iznenađuje što je čak limitirani Trump imao toliko glasova. Nije dobio jer je on to zaslužio, već zato što su ljudi počeli iskazivati inat prema ljevici sa takvim politikama. Vjerujem da bi i jedan Bush danas imao toliko glasova kao Trump ako ne i više.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
To opet ne objasnjava sto se ashli poslije obame okrenula trumpu.
I milioni drugih amerikanaca ne vide trumpovu limitiranu inteligenciju. Lik koji hvata zene za pizku, krade na porezu, ismijava se hendikepiranim osobama. prica kao da ga je dodik u sapni pravio.
I milioni drugih amerikanaca ne vide trumpovu limitiranu inteligenciju. Lik koji hvata zene za pizku, krade na porezu, ismijava se hendikepiranim osobama. prica kao da ga je dodik u sapni pravio.