Naseef Mushroom wrote: 10 May 2023, 13:07 Evo počelo je i van Amerike. U Minhenu je u junu najavljeno čitanje u biblioteci za malu djecu u dobi od 4 godine.
Čitat će dvojica trans, jedan sa nazivom Eric Big Clit a drugi je poznat po kostimima na kojem vise noge, ruke i glave dječijih lutaka.
https://www.merkur.de/lokales/muenchen/ ... 64896.html
Neki političari već najavljuju zabrane.
Jedan od njih dvojice “Ne razumijem zbog čega se boje”.
Na jednom portalu piše da od tridesetero djece iz vrtića koji će prisustovati, samo je troje roditelja bilo protiv da im djeca idu.
LGBTIQA+
Moderator: spacebound
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: LGBTIQA+
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Prazna glava kae kako oni niš ne nameću. Hoće da žive kako im se sviđa 
Svi mi se morete obratit
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Pripadnici ekstremno desnicarske organizacije razjebali organizovanje čitanje knjiga za nejač od strane muškarac prenaglaseno obučenih i nasminkanih kao zene. Tzv drag queens
Pitanje je danja kada ce ministrica kulture u federaciji organizovati nesto slicno za male muslimancice uSarajvu
Pitanje je danja kada ce ministrica kulture u federaciji organizovati nesto slicno za male muslimancice uSarajvu
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1664 times
- Been thanked: 3157 times
Hajmo odavde braćo muslimani
Mi smo ovde dosli nepozvaniii.

TOULOUSE
Said Hamulić odbio igrati u dresu s duginim bojama
Ovo je reći igračina i ponos Bosanski.
Ovo je zdrava Bosna nepokoriva u ovom igraču
Said Hamulić, potencijalni fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine, zajedno sa još četiri saigrača u Toulouseu u centru je pažnje sportske javnosti.
Naš fudbaler je jedan od jedan od pet igrača tog francuskog prvoligaša koji ne žele obući dresove u duginim bojama.
U Ligue 1 se ovaj vikend igra s LGBTIQ+ obilježjima kako bi se podržala ta zajednica.
Francuski mediji pišu da su uz Hamulića, i Zakaria Aboukhlal, Fares Chaibi, Moussa Diarra i Logan Costa tražili da ne budu u kombinacijama za večerašnji meč protiv Nantesa, jer ne žele nositi dres na kojem su dugine boje.
Mi smo ovde dosli nepozvaniii.

TOULOUSE
Said Hamulić odbio igrati u dresu s duginim bojama
Ovo je reći igračina i ponos Bosanski.
Ovo je zdrava Bosna nepokoriva u ovom igraču
Said Hamulić, potencijalni fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine, zajedno sa još četiri saigrača u Toulouseu u centru je pažnje sportske javnosti.
Naš fudbaler je jedan od jedan od pet igrača tog francuskog prvoligaša koji ne žele obući dresove u duginim bojama.
U Ligue 1 se ovaj vikend igra s LGBTIQ+ obilježjima kako bi se podržala ta zajednica.
Francuski mediji pišu da su uz Hamulića, i Zakaria Aboukhlal, Fares Chaibi, Moussa Diarra i Logan Costa tražili da ne budu u kombinacijama za večerašnji meč protiv Nantesa, jer ne žele nositi dres na kojem su dugine boje.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Bosnia_Nord
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 219 times
Zaboravio si dodati dio teksta gdje piše gdje se još ne zna da li će biti kažnjeni.
To si trebao samo radi Behka dodati jer eto on smatra da su to samo normalna organizacija slatkih duša koji se bore za svoja prava, ali eto poprilično su u svojim dobrim dušama oštri prema bilo kome ko ne da otvoreno priča protiv njih nego samo da ne želi biti dio toga.
Vidiš kako kažnjavaju, canceluju u svakom dijelu života. Kako su nemilosrdni prema svakome ko se ne slaže sa njihovom ideologijon. Zamisli da su oni na vlasti šta bi tek radili, kakva bi to diktatura bila, fašizam maksimalni.
To si trebao samo radi Behka dodati jer eto on smatra da su to samo normalna organizacija slatkih duša koji se bore za svoja prava, ali eto poprilično su u svojim dobrim dušama oštri prema bilo kome ko ne da otvoreno priča protiv njih nego samo da ne želi biti dio toga.
Vidiš kako kažnjavaju, canceluju u svakom dijelu života. Kako su nemilosrdni prema svakome ko se ne slaže sa njihovom ideologijon. Zamisli da su oni na vlasti šta bi tek radili, kakva bi to diktatura bila, fašizam maksimalni.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3881 times
Pa to je to gdje pišem da ta sekta sa dodatnih 14 slova nema veze sa izvornim LGBT koji su se borili za ravnopravnost homoseksualaca.Bosnia_Nord wrote: 15 May 2023, 16:22 Zaboravio si dodati dio teksta gdje piše gdje se još ne zna da li će biti kažnjeni.
Taj LGBT bi se u ovom slučaju borio da olakša za svakog fudbalera homoseksualca da ne krije šta je, da može bez bullyinga drugih igrača i navijača reći da je homoseksualac i da ge ne gledaju nikako drugačije od drugih fudbalera i da ga isto i dalje cijene kao fudbalera prije nego što je to priznao.
Ovo je totalno zlo šta se u momentu dešava od strane tog perverznog kulta.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2875 times
- Been thanked: 23808 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9870 times
- Been thanked: 11666 times
Bosnia_Nord wrote: 15 May 2023, 16:22 Zaboravio si dodati dio teksta gdje piše gdje se još ne zna da li će biti kažnjeni.
Fašista si baš.
Zato i treba da kažnjavaju, jer da si u prilici, ti bi im lomio ruke, eutanazirao i ostalo. Jelde?
Nisi prvi, i Hitler je to isto radio.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1664 times
- Been thanked: 3157 times
Ne može biti fašista jer pederi nisu narod i ne Mozes ih etnicki ni rasno diskriminirati .Krokodil Behko wrote: 15 May 2023, 16:42Bosnia_Nord wrote: 15 May 2023, 16:22 Zaboravio si dodati dio teksta gdje piše gdje se još ne zna da li će biti kažnjeni.
Fašista si baš.
Zato i treba da kažnjavaju, jer da si u prilici, ti bi im lomio ruke, eutanazirao i ostalo. Jelde?
Peder u Africi i americi je ista sorta
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ma nema ovo više veze sa ravnopravnošću homoseksualaca i borbe protiv diskriminacije, ovo su neke druge struje preuzele LGBT i pod plaštom borbe za ravnopravnošću nešto drugo nameću.Krokodil Behko wrote: 15 May 2023, 16:42Bosnia_Nord wrote: 15 May 2023, 16:22 Zaboravio si dodati dio teksta gdje piše gdje se još ne zna da li će biti kažnjeni.
Fašista si baš.
Zar ne bi trebao biti fokus na fudbalerima homoseksualcima da mogu slobodno da proznaju da su gay bez poslijedica umjesto da tjeraju hetero muškarce da nose njihove boje?
Zašto je osvanuo trans muškarac na naslovnici Playboya namjenjeno za hetero muškarce kada bi borba za ravnopravnost bila da se bore da i gay i trans osobe imaju svoje časopise?
Ili vezano za našu državu, gay iftar, umjesto da se bore da homoseksualci imaju sva prava kao ostali, između toga da smiju bez problema prisustovati iftarima kao i svi ostali griješnici, oni organizuju takav iftar gdje je sav smisao tog iftara da se stavi homoseksualnost i islam u isti kontekst.
Gdje je tu borba za ravnopravnost ako se pravi poseban iftar, gdje se homoseksualci dobrovoljno izoluju od ostalih osoba koje prisustvuju ostalim iftarima?
Kad smo kod toga, ne bi ni Tito bio drugačiji od Hitlera po tom pitanju
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Bosnia_Nord
- Osvježenje foruma

Ne znam koji ti je bio cilj sa ovom porukom jer si samo potvrdio moju prethodnu poruku. Prozoveš me fašistom, upoređuješ sa Hitlerom, iako u desetinama mojih anti-LGBTQ poruka ja nisam nigdje pozivao na nasilje nego sam samo pokušavao osporiti njihovu ideologiju i ukazati na rupe u njihovim idejama.Krokodil Behko wrote: 15 May 2023, 16:42 Fašista si baš.
Baš to što si napisao je pravi represent LGBTQ. To kako si ti napisao, tako se već godinama po USA piše. Više puta sam spominjao J.K. Rowling koja je se protivila ideji da menstruacija nije povezana sa spolom. Ona, iako podržava LGBTQ, je prozvana fašistom, isto kao što si i ti mene. Pa čak i poznata ljevičarka i liberal iz The Young Turks, Ana Kasparian, je se nedavno na Twitteru protivila nekoj ideji (definiciji žene) pa je i ona dobila veliki backslash. Recimo ja nisam liberal, a Chan jeste. Chan podržava homoseksualce ali se protivi 100 polova, pronouns i sl. U očima LGBTQ ljudi, ja i on smo isti, fašisti obojica iako je on daleko liberalniji od mene. Ne bi on ništa bolje prošao pod vlasti LGBTQ ljudi, možda bi se ja i on ponekad sreli na Golom Otoku LGBTQ vlasti.
To što oni žele kazniti fudbalera koji odbija da nosi dres njihove ideologije samo pokazuje njihov level bahatosti, opuštenosti, spremnosti na gaženje, nemilosrdnosti, uglavnom prikazuje se jedna kopija Staljinizma. Sama činjenica da LGBTQ MORA biti u nogometu, košarci, Olimpijadi, Svjetskom Prvenstvu, takmičenju iz stolnog tenisa. Činjenica da to čak nije ni neki mali reklamni blok, nego se od korner zastavica, preko kapitenskih traka do imena i brojeva na leđima igrača MORA biti u duginim bojama pokazuje kakva je to mirna i fina organizacija. Ovo MORA je bitan detalj, jer vidimo šta se dešava kada se odbije poštivanje 1% ideologije.
Ali nema veze, nastavi da vjeruješ u tu neku svoju bajku da su to samo dobrice koji žele svoja prava i nastavi da svakog ko se protivi njihovoj ideologiji nazivaš fašistom.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Pa za 5 godina će neki mudonja koji je umislio da je žensko pobijediti Lanu Pudar u plivanju a ako to počneš kritikovati, onda si isti Hitler.Bosnia_Nord wrote: 16 May 2023, 03:52Ne znam koji ti je bio cilj sa ovom porukom jer si samo potvrdio moju prethodnu poruku. Prozoveš me fašistom, upoređuješ sa Hitlerom, iako u desetinama mojih anti-LGBTQ poruka ja nisam nigdje pozivao na nasilje nego sam samo pokušavao osporiti njihovu ideologiju i ukazati na rupe u njihovim idejama.Krokodil Behko wrote: 15 May 2023, 16:42 Fašista si baš.
Baš to što si napisao je pravi represent LGBTQ. To kako si ti napisao, tako se već godinama po USA piše. Više puta sam spominjao J.K. Rowling koja je se protivila ideji da menstruacija nije povezana sa spolom. Ona, iako podržava LGBTQ, je prozvana fašistom, isto kao što si i ti mene. Pa čak i poznata ljevičarka i liberal iz The Young Turks, Ana Kasparian, je se nedavno na Twitteru protivila nekoj ideji (definiciji žene) pa je i ona dobila veliki backslash. Recimo ja nisam liberal, a Chan jeste. Chan podržava homoseksualce ali se protivi 100 polova, pronouns i sl. U očima LGBTQ ljudi, ja i on smo isti, fašisti obojica iako je on daleko liberalniji od mene. Ne bi on ništa bolje prošao pod vlasti LGBTQ ljudi, možda bi se ja i on ponekad sreli na Golom Otoku LGBTQ vlasti.
To što oni žele kazniti fudbalera koji odbija da nosi dres njihove ideologije samo pokazuje njihov level bahatosti, opuštenosti, spremnosti na gaženje, nemilosrdnosti, uglavnom prikazuje se jedna kopija Staljinizma. Sama činjenica da LGBTQ MORA biti u nogometu, košarci, Olimpijadi, Svjetskom Prvenstvu, takmičenju iz stolnog tenisa. Činjenica da to čak nije ni neki mali reklamni blok, nego se od korner zastavica, preko kapitenskih traka do imena i brojeva na leđima igrača MORA biti u duginim bojama pokazuje kakva je to mirna i fina organizacija. Ovo MORA je bitan detalj, jer vidimo šta se dešava kada se odbije poštivanje 1% ideologije.
Ali nema veze, nastavi da vjeruješ u tu neku svoju bajku da su to samo dobrice koji žele svoja prava i nastavi da svakog ko se protivi njihovoj ideologiji nazivaš fašistom.
- Bosnia_Nord
- Osvježenje foruma

Ja samo čekam da se to desi, da neki mudonja pobijedi Lanu Pudar. Pa da onda dođem na ovaj forum i na kmečanje napišem "kome se ne sviđa nek ide u Iran".Naseef Mushroom wrote: 16 May 2023, 06:26 Pa za 5 godina će neki mudonja koji je umislio da je žensko pobijediti Lanu Pudar u plivanju a ako to počneš kritikovati, onda si isti Hitler.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Zašto si transfobičan i ne dozvoljavaš da Lana u svlačionici vidi PENIS?Bosnia_Nord wrote: 16 May 2023, 08:28Ja samo čekam da se to desi, da neki mudonja pobijedi Lanu Pudar. Pa da onda dođem na ovaj forum i na kmečanje napišem "kome se ne sviđa nek ide u Iran".Naseef Mushroom wrote: 16 May 2023, 06:26 Pa za 5 godina će neki mudonja koji je umislio da je žensko pobijediti Lanu Pudar u plivanju a ako to počneš kritikovati, onda si isti Hitler.
- Bosnia_Nord
- Osvježenje foruma

Jer sam zaostao.Naseef Mushroom wrote: 16 May 2023, 08:31Zašto si transfobičan i ne dozvoljavaš da Lana u svlačionici vidi PENIS?Bosnia_Nord wrote: 16 May 2023, 08:28
Ja samo čekam da se to desi, da neki mudonja pobijedi Lanu Pudar. Pa da onda dođem na ovaj forum i na kmečanje napišem "kome se ne sviđa nek ide u Iran".
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Bosnia_Nord wrote: 16 May 2023, 03:52Ne znam koji ti je bio cilj sa ovom porukom jer si samo potvrdio moju prethodnu poruku. Prozoveš me fašistom, upoređuješ sa Hitlerom, iako u desetinama mojih anti-LGBTQ poruka ja nisam nigdje pozivao na nasilje nego sam samo pokušavao osporiti njihovu ideologiju i ukazati na rupe u njihovim idejama.Krokodil Behko wrote: 15 May 2023, 16:42 Fašista si baš.
Pa naravno i kako bih drugačije?
Kod ovolikih problema i izazova, ti se trošiš na 0.1% svjetske populacije, daješ im prostor, samo o tome pišeš i pišaš po forumu i ni o čemu drugom. Četnici nisu problem, Abdićevci takođe, uzepeovci, itd. Problem su samo pederi.
I šta bi još htio?
Potreba ti je pomoć čovječe božiji.
- Bosnia_Nord
- Osvježenje foruma

Ne znam zašto me uvijek napadaš na ličnom nivou, od toga da želim nasilje, da sam Hitler pa sad i da mi treba pomoć.Krokodil Behko wrote: 16 May 2023, 09:39
Pa naravno i kako bih drugačije?
Kod ovolikih problema i izazova, ti se trošiš na 0.1% svjetske populacije, daješ im prostor, samo o tome pišeš i pišaš po forumu i ni o čemu drugom. Četnici nisu problem, Abdićevci takođe, uzepeovci, itd. Problem su samo pederi.
I šta bi još htio?
Potreba ti je pomoć čovječe božiji.
Već sam to rekao da džabe bacaš taj procenat, nije on ni bitan, nego je bitan njegov uticaj. A činjenica da radi "0.1%" ljudi će neki igrač biti kažnjen jer je odbio da njegov dres bude u bojama njihove ideologije ti dovoljno govori o tome da je taj procenat nebitan. Razumio bih da je on rekao da ih treba pobiti, tući, zatvarati. U tom slučaju bih razumio kažnjavanje, ali kazniti jer neće da nosi boje na dresu govori o njihovoj organizaciji. On bi trebao da ima slobodu i da javno kaže "ne podržavam LGBTQ", ali vidimo da na 10x manje stvari ga nazivaju zločincem a za ovu rečenicu bi možda dobio trajnu suspenziju.
Kakve veze ima to što se ja bavim njima. U 2023. godini je apsolutno opravdano filozofirati o LGBTQ, jer su oni trenutno najveći pokret i vrše najveći uticaj u svijetu. Tako da pričati, diskutovati o njima je apsolutno opravdano. Ovo je forum ovdje imaju teme od naprednih umjetnih inteligencija pa do Hane Hadžiavdagić, tako da nema tu "glupo je pisati o tome". A razlog zašto je većina mojih poruka o njima je zato što to pratim po američkim medijima. Zato sam pokrenuo temu "Zapadne Liberalne Gluposti" a i zato uvijek komentarišem kada se spominje bilo šta vezano za američki rasizam, feminizam i političku korektnost. Da pratim filmove onda bi me vjerovatno viđao na temama o filmovima, netflixu, glumcima, glumicama i sl. Isto kao Nazif prati bosansku politiku pa uleti na svaku temu o svakoj vladi, političaru, stranci, sistemu i sl.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Ne znam zašto me uvijek napadaš na ličnom nivou, od toga da želim nasilje, da sam Hitler pa sad i da mi treba pomoć.
[/quote]
Zato što si mi se popeo na vrh glave, s tim gejevima. Oni su tvoja jedina tema na forumu.
Šta očekuješ?
- Nice
- Forum [Bot]
- Has thanked: 24164 times
- Been thanked: 10438 times
- bagra
- Forum [Bot]
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times
@norde
nema potrebe da se zivciras
Allah ce sve njih gej kazniti
samo polako, doce na svoje
nema potrebe da se zivciras
Allah ce sve njih gej kazniti
samo polako, doce na svoje