Rekla sam ti jucer da mala ode u spaniju
Pa sam joj peglala neke stvari u 5
Moderator: VIP
Rekla sam ti jucer da mala ode u spaniju
Tacno je za nalupat je
Kontam pri kraju sam i juce zovu,ikea.19 kutija.Pa jebo te ima li kraja.Ma zavrsio 70% i stvarno sam prezadovoljan al vazda nesta jebe,fali,ne moze…Moras bit i majstor i dizajner i irget.Prepravljaj,kroji…Sinoc do 1 komodu za tv sastavljo,viseca.Poslali jedan nosac umjesto 2.A viseca.Haj okaci na zid od rigipsa…Misli,smisljaj.Sastavim ormar za hodnik,zatvara kutiju osiguraca.Reko urezacu ledja.Mudo marjanovo.Daska kutije dolazi na pola ormarica.Skinuti vrata il ih urezati da se mogu otvarat.Itditd Osjecam se ko baltazar ,hulk i jeremija u jednom.Julia-Klara wrote: 03 Jul 2025, 08:51 umorio se, duuusa
djesi HAVANA, sastavi li sve sto si trebao? Nisam ovih dana na forumu pa nisam ni upratila sve
Jebo im on mater dosadnuJulia-Klara wrote: 03 Jul 2025, 08:57 e vala da hoce i Thompsonov koncert vise prociudavise po netu
A gdje si ti,jesi dosla? Sta je sa brmbrm?Julia-Klara wrote: 03 Jul 2025, 08:51 umorio se, duuusa
djesi HAVANA, sastavi li sve sto si trebao? Nisam ovih dana na forumu pa nisam ni upratila sve
Al onu malu nemoj veliku.Mala je taman za gaca,ona ko guz…
Jbg jarane ako hoćeš uglavnom sam naradićeš se... nema onda kuknjave.HAVANA wrote: 03 Jul 2025, 08:57Kontam pri kraju sam i juce zovu,ikea.19 kutija.Pa jebo te ima li kraja.Ma zavrsio 70% i stvarno sam prezadovoljan al vazda nesta jebe,fali,ne moze…Moras bit i majstor i dizajner i irget.Prepravljaj,kroji…Sinoc do 1 komodu za tv sastavljo,viseca.Poslali jedan nosac umjesto 2.A viseca.Haj okaci na zid od rigipsa…Misli,smisljaj.Sastavim ormar za hodnik,zatvara kutiju osiguraca.Reko urezacu ledja.Mudo marjanovo.Daska kutije dolazi na pola ormarica.Skinuti vrata il ih urezati da se mogu otvarat.Itditd Osjecam se ko baltazar ,hulk i jeremija u jednom.Julia-Klara wrote: 03 Jul 2025, 08:51 umorio se, duuusa
Ma jok, tek 15.8. dolazim. Eno motorina kod komsinice u garazi, ceka meHAVANA wrote: 03 Jul 2025, 08:59A gdje si ti,jesi dosla? Sta je sa brmbrm?Julia-Klara wrote: 03 Jul 2025, 08:51 umorio se, duuusa
Ko ovde nije radio ne zna sta je to.Nije ba to kuknjava znas da tako pisem.Nema stvari da je ja ne bi presto radit kad je za kuknjave prave.Svaki majstor kojeg sam pitao ima neki ludi termin.Da sam ovo dao majstorima ne bi za pola godine zavrsili.Gdje ce mi dijete? Plus ja ovo volim,stvarno volim sve te stvari od nicega napraviti nesta a ne mogu nit hocu platiti sastavljanje tuskabine 250 eura u slijedeci cetvrtak.Ja je sastavio taj dan kad sam ga zvao za dva sata.600 eura najeftiniji da mi sastavi kuhinju al kad mogne…Sastavljaj materi.Ogradu 1066 eura mi dao ponudu ua 60cm visoku.I to mi se nije ni javio reko doc sutra da pogleda.1066 onu zicanu kurcevu.Ja ovu iskombinovo sam 12 metara cu stavit ljepsa 10 puta.I tako redom.Znaci dao bi sigurno 5000 eura minimum za ruke i jos me jebu i nerviraju.Ja slobodan,volim,merak mi svom djetetu to uraditi.Sta ja da radim i da su oni tu? Sto kaze zena ti si ba lud,platio elektricara i zavrces uticnice sa njim.Wtf.Znaci samo bi me nervirali,samo bi ih ceko,trajalo bi boga pitaj koliko zbog termina…Bolje ovako.A plus kad vec mogu,hocu i znam(i sto ne znam naucicu) zasto bi njih ganjao.Nisam invalid.A za 5 milja eura ja i zena odemo na dva dobro dobra putovanja…Zimus ,kad zahladi.Masamune wrote: 03 Jul 2025, 09:01Jbg jarane ako hoćeš uglavnom sam naradićeš se... nema onda kuknjave.HAVANA wrote: 03 Jul 2025, 08:57
Kontam pri kraju sam i juce zovu,ikea.19 kutija.Pa jebo te ima li kraja.Ma zavrsio 70% i stvarno sam prezadovoljan al vazda nesta jebe,fali,ne moze…Moras bit i majstor i dizajner i irget.Prepravljaj,kroji…Sinoc do 1 komodu za tv sastavljo,viseca.Poslali jedan nosac umjesto 2.A viseca.Haj okaci na zid od rigipsa…Misli,smisljaj.Sastavim ormar za hodnik,zatvara kutiju osiguraca.Reko urezacu ledja.Mudo marjanovo.Daska kutije dolazi na pola ormarica.Skinuti vrata il ih urezati da se mogu otvarat.Itditd Osjecam se ko baltazar ,hulk i jeremija u jednom.
Ili ti drugi srede 90% izuzev sitnih radova kad treba neš sklopiti ne toliko kompleksno. Budeš hadžija, al valja platiti. Nekad valja dobro platiti.
Pa šta ko odabere na kraju.
Dobro bolan, udahni malo. Ne znam cijelu pozadinu svega togaHAVANA wrote: 03 Jul 2025, 09:13Ko ovde nije radio ne zna sta je to.Nije ba to kuknjava znas da tako pisem.Nema stvari da je ja ne bi presto radit kad je za kuknjave prave.Svaki majstor kojeg sam pitao ima neki ludi termin.Da sam ovo dao majstorima ne bi za pola godine zavrsili.Gdje ce mi dijete? Plus ja ovo volim,stvarno volim sve te stvari od nicega napraviti nesta a ne mogu not hocu platiti sastavljanje tis kabine 250 eura u slijedeci cetvrtak.Ja je sastavio taj dan kad sam ga zvao za dva sata.600 eura najeftiniji da mi sastavi kuhinju al kad mogne…Sastavljaj materi.Ogradu 1066 eura mi dao ponudu ua 60cm visoku.I to mi se nije ni javio reko doc sutra da pogleda.1066 onu zicanu kurcevu.Ja ovu iskombinovo sam 12 metara cu stavit ljepsa 10 puta.I tako redom.Znaci dao bi sigurno 5000 eura minimum za ruke i jos me jebu i nerviraju.Ja slobodan,volim,merak mi svom djetetu to uraditi.Sta ja da radim i da su oni tu? Sto kaze zena ti si ba lud,platio elektricara i zavrces uticnice sa njim.Wtf.Znaci samo bi me nervirali,samo bi ih ceko,trajalo bi boga pitaj koliko zbog termina…Bolje ovako.A plus kad vec mogu,hocu i znam(i sto ne znam naucicu) zasto bi njih ganjao.Nisam invalid.A za 5 milja eura ja i zena odemo na dva dobro dobra putovanja…Zimus ,kad zahladi.Masamune wrote: 03 Jul 2025, 09:01
Jbg jarane ako hoćeš uglavnom sam naradićeš se... nema onda kuknjave.
Ili ti drugi srede 90% izuzev sitnih radova kad treba neš sklopiti ne toliko kompleksno. Budeš hadžija, al valja platiti. Nekad valja dobro platiti.
HAVANA wrote: 03 Jul 2025, 09:13Ko ovde nije radio ne zna sta je to.Nije ba to kuknjava znas da tako pisem.Nema stvari da je ja ne bi presto radit kad je za kuknjave prave.Svaki majstor kojeg sam pitao ima neki ludi termin.Da sam ovo dao majstorima ne bi za pola godine zavrsili.Gdje ce mi dijete? Plus ja ovo volim,stvarno volim sve te stvari od nicega napraviti nesta a ne mogu nit hocu platiti sastavljanje tuskabine 250 eura u slijedeci cetvrtak.Ja je sastavio taj dan kad sam ga zvao za dva sata.600 eura najeftiniji da mi sastavi kuhinju al kad mogne…Sastavljaj materi.Ogradu 1066 eura mi dao ponudu ua 60cm visoku.I to mi se nije ni javio reko doc sutra da pogleda.1066 onu zicanu kurcevu.Ja ovu iskombinovo sam 12 metara cu stavit ljepsa 10 puta.I tako redom.Znaci dao bi sigurno 5000 eura minimum za ruke i jos me jebu i nerviraju.Ja slobodan,volim,merak mi svom djetetu to uraditi.Sta ja da radim i da su oni tu? Sto kaze zena ti si ba lud,platio elektricara i zavrces uticnice sa njim.Wtf.Znaci samo bi me nervirali,samo bi ih ceko,trajalo bi boga pitaj koliko zbog termina…Bolje ovako.A plus kad vec mogu,hocu i znam(i sto ne znam naucicu) zasto bi njih ganjao.Nisam invalid.A za 5 milja eura ja i zena odemo na dva dobro dobra putovanja…Zimus ,kad zahladi.Masamune wrote: 03 Jul 2025, 09:01
Jbg jarane ako hoćeš uglavnom sam naradićeš se... nema onda kuknjave.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests