Napisao estakvirula i odmah me hoce za moderatora na religiji
Sta ste sanjali predhodne noci?
Moderator: Krokodil Behko
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
- Status: Offline
Re: Sta ste sanjali predhodne noci?
Samo sabura
Bas strasan san znaci.. na nekoj planini bile sestra i ja i ispod nas more koje je tako grozno izgledalo i brzo raslo.. a mi smo morale prijeci kao dok to more ne naraste do vrha tog brijega ili sta je vec
I ja sam cijelo vrijeme plasila se za nju.. da ona ne upadne u more jer znam koliki strah ima od vode
I pala je i ja odmah skocila za njom da je spasim kao i ja je guram prema tom brijegu, plivam a samo se udaljavamo sve vise od toga kopna i sve dublja voda. Prestrasno
I ja sam cijelo vrijeme plasila se za nju.. da ona ne upadne u more jer znam koliki strah ima od vode
I pala je i ja odmah skocila za njom da je spasim kao i ja je guram prema tom brijegu, plivam a samo se udaljavamo sve vise od toga kopna i sve dublja voda. Prestrasno
- Dr. Wheel
- Aktivni forumaš

Kako to misliš - hodala brzo u snu.
Ja kad god trebam ubrzat ili potrčat, nešto me vuče nazad. 
Meni isto, sta god treba da uradim dobro krivo uradim i ispadne belajDr. Wheel wrote: 02 Feb 2020, 11:26 Kako to misliš - hodala brzo u snu.Ja kad god trebam ubrzat ili potrčat, nešto me vuče nazad.
![]()
- Dr. Wheel
- Aktivni forumaš

Ili kad me neko napadne, pa se trebam branit... Ruka teška 500 kila, ne mogu je pomjerit.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Kad god se ubica približava ne mogu trčati ni vikatiDr. Wheel wrote: 02 Feb 2020, 11:26 Kako to misliš - hodala brzo u snu.Ja kad god trebam ubrzat ili potrčat, nešto me vuče nazad.
![]()
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 51631 times
- Been thanked: 9168 times
- Status: Online
Da zivim u podrumu babine kuce 

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- hepo_kockica
- Inventar foruma

- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 75 times
Sanjam da me onaj grožđar odveo kod nekog dr i lik hoće da mi vadi krv za nešto,a ja neću,al nikako da objasnim,a on crče od smijeha,ja na kraju uzimam iglicu i samu sebe bocnem u prst,kad je krv krenula u pm nikako je zaustaviti i onda meni dr. kaže,eto vidiš da je šećer ok....a ludačkog sna Bože dragi.....
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
- Maksuz svratila
- Aktivni forumaš

...padam, a nikad propasti...koji smor...

...jesi čuo za onoga...šta... šta......jesi čuo za onu...ooooooo...da li si čuo za onoga...šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta...
...da li si čuo za onu...c, c, c, c, c, c, c...
...razvela se, kurvala se, prevarila, propio se...raskućila, zabagreo, otrcala, poludeo...
...ihihi kafu turi...ihihi ću ti pričam...ihihi gola govna...ihihi a ja nisam...
...jesi čuo za onoga, jesi čuo za onu...sečem uvo k'o Van Gog, k'o Betoven sad sam gluv...
...da li si čuo za onu...c, c, c, c, c, c, c...
...razvela se, kurvala se, prevarila, propio se...raskućila, zabagreo, otrcala, poludeo...
...ihihi kafu turi...ihihi ću ti pričam...ihihi gola govna...ihihi a ja nisam...
...jesi čuo za onoga, jesi čuo za onu...sečem uvo k'o Van Gog, k'o Betoven sad sam gluv...
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5084 times
- Been thanked: 7078 times
Duminja
Reci sta sam ti duzna, samo nemoj mi vise trabunjati snovima... 
Svijest ima sidrište.
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Sanjam da se vozim u malom sjevernoamerickom gradiću, u kojem sam sigurno nekad bio, ali ne znam mu ime. Ne vozim brzo. Sjećam se vremena, 3:33 ujutro.
I tu ti ja puknem čovjeka. Nisam ga ni vidio. Izađem napolje, kad ono neki starac sa štapom. U to se odmah stvorise policijska kola, a ja sjedi u auto i bježi. I ganjaju me danima. Nekoliko puta uzduž i poprijeko Amerike. Al' nijedan obrok ne propuštam.
Kako dođe vrijeme doručku, ručku, veceri, zaustavim se na nekom kamionskom odmorištu, i jedem sasvim normalno i ležerno. Uvijek me tu čeka neko od poznatih ljudi, prijatelji, roditelji, sestra, bivše ljubavi, da podjele obrok sa mnom. I uopste ne razgovaramo o potjeri za mnom nego o drugim, neozbiljnim temama. I čim izađem iz restorana, opet se stvori policijski auto, i opet bježi.
I u nekoj nedodjiji, konačno mi se približi na par metara, vozim 250 na sat, izgubim kontrolu nad volanom, sletim sa auto puta i odoh negdje u kukuruze.
I tako zapalim, kad se policajka stvori kraj auta, i kaže mi da otvorim prozor. Lijepa k'o san. I onda mi traži vozačku dozvolu. Pogleda ona to i kaže "ovo niste vi na slici, mi tražimo ovog sa slike. Znate li možda gdje je? Ja kažem "možda se krije u Houstonu".
Ona izvadi mobilni, pritisnu dugme, i tiho kaže "Houston, we have a problem". Opali onda jedan selfie (u kukuruzima) i ode.
Zapalim. Ispusim. Vrijeme je 3:33 poslijepodne. Izađem iz auta, i hajd' nazad na autoput da stopiram nekoga. Ponesem i dvogled. Sjednem pokraj autoputa, i dvogledom posmatram. Pukla ravnica. Vidim dolazi neki sleper, samo kao tackica. "Jbt, Volvo" pomislim "ovaj će me sravniti sa zemljom".
I nisam ja suicidan, razmišljam kako se spasiti, ali ne mrdam. Zapalim cigaretu i čekam. Šleper sve bliže i bliže. Ustanem deset sekundi prije udara, i tu se probudim.

I tu ti ja puknem čovjeka. Nisam ga ni vidio. Izađem napolje, kad ono neki starac sa štapom. U to se odmah stvorise policijska kola, a ja sjedi u auto i bježi. I ganjaju me danima. Nekoliko puta uzduž i poprijeko Amerike. Al' nijedan obrok ne propuštam.
Kako dođe vrijeme doručku, ručku, veceri, zaustavim se na nekom kamionskom odmorištu, i jedem sasvim normalno i ležerno. Uvijek me tu čeka neko od poznatih ljudi, prijatelji, roditelji, sestra, bivše ljubavi, da podjele obrok sa mnom. I uopste ne razgovaramo o potjeri za mnom nego o drugim, neozbiljnim temama. I čim izađem iz restorana, opet se stvori policijski auto, i opet bježi.
I u nekoj nedodjiji, konačno mi se približi na par metara, vozim 250 na sat, izgubim kontrolu nad volanom, sletim sa auto puta i odoh negdje u kukuruze.
I tako zapalim, kad se policajka stvori kraj auta, i kaže mi da otvorim prozor. Lijepa k'o san. I onda mi traži vozačku dozvolu. Pogleda ona to i kaže "ovo niste vi na slici, mi tražimo ovog sa slike. Znate li možda gdje je? Ja kažem "možda se krije u Houstonu".
Ona izvadi mobilni, pritisnu dugme, i tiho kaže "Houston, we have a problem". Opali onda jedan selfie (u kukuruzima) i ode.
Zapalim. Ispusim. Vrijeme je 3:33 poslijepodne. Izađem iz auta, i hajd' nazad na autoput da stopiram nekoga. Ponesem i dvogled. Sjednem pokraj autoputa, i dvogledom posmatram. Pukla ravnica. Vidim dolazi neki sleper, samo kao tackica. "Jbt, Volvo" pomislim "ovaj će me sravniti sa zemljom".
I nisam ja suicidan, razmišljam kako se spasiti, ali ne mrdam. Zapalim cigaretu i čekam. Šleper sve bliže i bliže. Ustanem deset sekundi prije udara, i tu se probudim.
. . . . . . . . .
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Ovo sam imala kad sam ležala u bolnici, samo ako uhvatim očima propadam u crnilo i nikad kraja. Onda sjednem na krevet da ne spavam, ostale hrcu ja budna docekam zoru.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7922 times
- Been thanked: 18723 times
Sanjala sam Zlocka 
Ko vozimo se, on vozi, ja na suvozacevom, iza nas cura i momak, sad se ne sjecam ko su.
I Zlocko brzo vozi a smotano
Stalno mu vicem uspori, pazi, uspori, pazi.
I sletimo s puta, auto se nekim cudom zaustavi tik iznad provalije.
Uzimam Zlocka za kragnu i izvlacim van, vezem ga za auspuh. Onog pozadi natjeram da vozi. I tako je on polako vozio a Zlocko trco za nama.
Ko vozimo se, on vozi, ja na suvozacevom, iza nas cura i momak, sad se ne sjecam ko su.
Uzimam Zlocka za kragnu i izvlacim van, vezem ga za auspuh. Onog pozadi natjeram da vozi. I tako je on polako vozio a Zlocko trco za nama.
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
Samo forumase sanjasMaja wrote: 07 Feb 2020, 10:14 Sanjala sam Zlocka
Sanjao kako kasnim na posao, ustanem u pola 8 i zakasnim na posao. 
- TAFKAP
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1564 times
- Been thanked: 2651 times
Sanjam sinoć da se brijem i da nehotice skinem dio brkova i brade kraj desne strane usta... 
I onda obrijem sve... Izgledao sam ko dijete
I onda obrijem sve... Izgledao sam ko dijete