Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Ma druže fulio si cijeli fudbal, ovo je bilo upućeno Heidi, a meščini i Inasab. 

Samo sabura
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Pa sto ides za mnom 

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Druze ...zezamo se, znam da nije meni....a....opet...krivo mi sto nisam bio juce kod nikoga na Bajramgreeneyes wrote:Ma druže fulio si cijeli fudbal, ovo je bilo upućeno Heidi, a meščini i Inasab.

- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3864 times
- Been thanked: 2907 times
...hajde kod mene.....ZMAJ wrote:Druze ...zezamo se, znam da nije meni....a....opet...krivo mi sto nisam bio juce kod nikoga na Bajramgreeneyes wrote:Ma druže fulio si cijeli fudbal, ovo je bilo upućeno Heidi, a meščini i Inasab.![]()
![]()
![]()

...ne vodi vamo cuku......

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
sledeci mesec bih trebao biti u Bosni...a nije mi problem doci....cuka nema pasosPasaga wrote:...hajde kod mene.....ZMAJ wrote:Druze ...zezamo se, znam da nije meni....a....opet...krivo mi sto nisam bio juce kod nikoga na Bajramgreeneyes wrote:Ma druže fulio si cijeli fudbal, ovo je bilo upućeno Heidi, a meščini i Inasab.![]()
![]()
![]()
![]()
...ne vodi vamo cuku......

- ina
- Mjesečarka
- Has thanked: 4784 times
- Been thanked: 6441 times
greeneyes wrote:Ma druže fulio si cijeli fudbal, ovo je bilo upućeno Heidi, a meščini i Inasab.

Svijest ima sidrište.
- greeneyes
- Hadžija
Ne idem, tako mi kruške koju trenutno tamanim.Heidi wrote:Pa sto ides za mnom

A zezaš se, što nAmah ne kažeš.

Draga naša osjećajna bića.inasab wrote:greeneyes wrote:Ma druže fulio si cijeli fudbal, ovo je bilo upućeno Heidi, a meščini i Inasab.

Samo sabura
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14228 times
- Been thanked: 9828 times
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Pisite polako, da nas mala moze stici
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- greeneyes
- Hadžija
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Da se nije srušio, na Ozrenu,nebi ni znali da srbijanski avioni lete iznad Bosne.Čuj, truje srpske lisice.Nekako mi sve to,pomalo, tukne na '91.godinu
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- Pasaga
- Hadžija
...sejtan nikad ne miruje....KOMESAR wrote:Da se nije srušio, na Ozrenu,nebi ni znali da srbijanski avioni lete iznad Bosne.Čuj, truje srpske lisice.Nekako mi sve to,pomalo, tukne na '91.godinu
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
Nije MIG 29 no CESNA...aj procitaj sav komentar u novinama , ne samo naslovKOMESAR wrote:Da se nije srušio, na Ozrenu,nebi ni znali da srbijanski avioni lete iznad Bosne.Čuj, truje srpske lisice.Nekako mi sve to,pomalo, tukne na '91.godinu

- KOMESAR
- Forum [Bot]
Čujem ,zabrinuo se i onaj, jad od čovjeka,Ramiz Salkić.Pasaga wrote:...sejtan nikad ne miruje....KOMESAR wrote:Da se nije srušio, na Ozrenu,nebi ni znali da srbijanski avioni lete iznad Bosne.Čuj, truje srpske lisice.Nekako mi sve to,pomalo, tukne na '91.godinu
- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1390 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9305 times
- Been thanked: 11064 times
ZMAJ wrote:Nije MIG 29 no CESNA...aj procitaj sav komentar u novinama , ne samo naslovKOMESAR wrote:Da se nije srušio, na Ozrenu,nebi ni znali da srbijanski avioni lete iznad Bosne.Čuj, truje srpske lisice.Nekako mi sve to,pomalo, tukne na '91.godinu
To je on pošao u SA, da sleti s Cesnom na naš crveni, to jeste zeleni trg i da nas provocira

AAAA to je ona fora iz 90.tih kad je Svaba Cesnom na CRVENI TRG sleteo Jeljcinu pod nos .... ipak je ova prica tuzna, pilot je poginuo...Krokodil Behko wrote:ZMAJ wrote:Nije MIG 29 no CESNA...aj procitaj sav komentar u novinama , ne samo naslovKOMESAR wrote:Da se nije srušio, na Ozrenu,nebi ni znali da srbijanski avioni lete iznad Bosne.Čuj, truje srpske lisice.Nekako mi sve to,pomalo, tukne na '91.godinu
To je on pošao u SA, da sleti s Cesnom na naš crveni, to jeste zeleni trg i da nas provociratačnije - na Trg Alije Izetbegovića.. a fkt toliki je da se čudim i kad vidim da muha može sletiti na njega
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 22772 times
- Been thanked: 6029 times
KOMESAR wrote:Da se nije srušio, na Ozrenu,nebi ni znali da srbijanski avioni lete iznad Bosne.Čuj, truje srpske lisice.Nekako mi sve to,pomalo, tukne na '91.godinu
...svega mi,i ja sam na to pomislila

Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
- Pasaga
- Hadžija
Niasm prati....nisam u toku,obavjesten ....KOMESAR wrote:Čujem ,zabrinuo se i onaj, jad od čovjeka,Ramiz Salkić.Pasaga wrote:...sejtan nikad ne miruje....KOMESAR wrote:Da se nije srušio, na Ozrenu,nebi ni znali da srbijanski avioni lete iznad Bosne.Čuj, truje srpske lisice.Nekako mi sve to,pomalo, tukne na '91.godinu
Po svim medjunarodnim normama,to je skandal....
....da neopisujem kakav.......
Koga to ti vidis,u tim resornim ministarstvima da ima damu.....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Stipu šuplju! Da nije pao nebi ni bilo u novinamo.Samo bog zna koliko ih leti okolo i sprema zlo.ZMAJ wrote:Nije MIG 29 no CESNA...aj procitaj sav komentar u novinama , ne samo naslovKOMESAR wrote:Da se nije srušio, na Ozrenu,nebi ni znali da srbijanski avioni lete iznad Bosne.Čuj, truje srpske lisice.Nekako mi sve to,pomalo, tukne na '91.godinu