Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 22607 times
- Been thanked: 5995 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
...ko nama mislio zlo,bog njemu neka dadne! 

Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3864 times
- Been thanked: 2907 times
Drug,da se ne uvrjedis...ZMAJ wrote:Nije MIG 29 no CESNA...aj procitaj sav komentar u novinama , ne samo naslovKOMESAR wrote:Da se nije srušio, na Ozrenu,nebi ni znali da srbijanski avioni lete iznad Bosne.Čuj, truje srpske lisice.Nekako mi sve to,pomalo, tukne na '91.godinu
Vjerovatno si mlad...
a nisi morbit isao plaho po sjelima....
zato tako prcas......
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
O cemu ti???? Pusti zlo da ide na zapad...U novinama imas kad se slupa i fica i neko nastrada... jbt daj NECMO RAT VISE ....TACKA.... MI NECEMOOO!!!!!!!! nek ratuju oni ko ih jebe!!!!KOMESAR wrote:Stipu šuplju! Da nije pao nebi ni bilo u novinamo.Samo bog zna koliko ih leti okolo i sprema zlo.ZMAJ wrote:Nije MIG 29 no CESNA...aj procitaj sav komentar u novinama , ne samo naslovKOMESAR wrote:Da se nije srušio, na Ozrenu,nebi ni znali da srbijanski avioni lete iznad Bosne.Čuj, truje srpske lisice.Nekako mi sve to,pomalo, tukne na '91.godinu
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
...neces zmaje qratz,kad ti dodje do kuce!
...kao da nas je i onda neko pit'o? 

Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
Mene je BURAZERU, vojna policija, kao Nikolu Koju u Lepa sela lepo gore, mobilisala...17 DANA SAM BIO U RATU, metka opalio nisam i otisao iz Srbije dok se rat nije zavrsio...Imam rodjake i u ZG i u SA...ne mogu da pucam na mojeee..daj shvatite NECU RAT!!!Pasaga wrote:Drug,da se ne uvrjedis...ZMAJ wrote:Nije MIG 29 no CESNA...aj procitaj sav komentar u novinama , ne samo naslovKOMESAR wrote:Da se nije srušio, na Ozrenu,nebi ni znali da srbijanski avioni lete iznad Bosne.Čuj, truje srpske lisice.Nekako mi sve to,pomalo, tukne na '91.godinu
Vjerovatno si mlad...
zato tako prcas......
I vas ovde smatram mojima, blizi ste mi no...Englezi na primer.
Nije ni onda al sam bio JA JAVeca wrote:...neces zmaje qratz,kad ti dodje do kuce!...kao da nas je i onda neko pit'o?
- Veca
- Uvijek slobodna!
...jah,jesmo karakteri! ...vidjeli smo sta se desilo!
Misli sta hoces...sin 3 godine cerka 3 meseca...boleo me bas q... za Slobu i Hrvatsku...Veca wrote:...jah,jesmo karakteri! ...vidjeli smo sta se desilo!
I samo da znas...u vojsci sam bio specijalna jedinica, izvidjac radiotelegrafista...ovi slepci sto su mobilisani kada i ja kalasnjikov nisu ni videlu, celu cetu ucio da ga rasklope...da su Hrvati napali osmatracnicu nasu,pa pucao bih, moram glavu braniti...oni nisu nisam ni ja

- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3864 times
- Been thanked: 2907 times
..polahko bola,ne galami toliko.....ZMAJ wrote:Mene je BURAZERU, vojna policija, kao Nikolu Koju u Lepa sela lepo gore, mobilisala...17 DANA SAM BIO U RATU, metka opalio nisam i otisao iz Srbije dok se rat nije zavrsio...Imam rodjake i u ZG i u SA...ne mogu da pucam na mojeee..daj shvatite NECU RAT!!!Pasaga wrote:Drug,da se ne uvrjedis...ZMAJ wrote:Nije MIG 29 no CESNA...aj procitaj sav komentar u novinama , ne samo naslovKOMESAR wrote:Da se nije srušio, na Ozrenu,nebi ni znali da srbijanski avioni lete iznad Bosne.Čuj, truje srpske lisice.Nekako mi sve to,pomalo, tukne na '91.godinu
Vjerovatno si mlad...
zato tako prcas......
I vas ovde smatram mojima, blizi ste mi no...Englezi na primer.
...pricamo.....

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Gospodo,nikome necu dati da me optuzi za rat, ja nisam nikada bio politicar...a bogami, postavicu neke linkove i za zlocine u BIH cisto da i vi znate da su ubijani i klani ljudi svih vera...ne samo muslimanske...DA SREBRENICA JE ZLOCIN!!! Nisam ja kriv za to, a milion puta se izvinio zbog tog monstruoznog zlocina... ko hoce da veruje nek veruje, ko nece, pa sta mogu...cesto idem u Bosnu imam tamo drugara svih vera...
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Šta bi na to rekao Al Paćino?Veca wrote:...ko nama mislio zlo,bog njemu neka dadne!
"Kada sam bio mali, iz dana u dan molio sam boga da mi da novi bicikl. Shvatio sam vremenom da bog ne funkcionira na taj način. Idući dan sam ukrao bicikl i molio boga da mi oprosti."
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Mene je BURAZERU, vojna policija, kao Nikolu Koju u Lepa sela lepo gore, mobilisala...17 DANA SAM BIO U RATU, metka opalio nisam i otisao iz Srbije dok se rat nije zavrsio...Imam rodjake i u ZG i u SA...ne mogu da pucam na mojeee..daj shvatite NECU RAT!!!
I vas ovde smatram mojima, blizi ste mi no...Englezi na primer.[/quote]
..polahko bola,ne galami toliko.....
...pricamo.....
[/quote]
Baba ti glumi... cerkicu od 3 meseca ostavio kuci... seli smo supruga i ja za sto u trpezariji da rucamo kada su dosli...pusti ne ponovilo se vise nikad...najtezi period mog zivota...
I vas ovde smatram mojima, blizi ste mi no...Englezi na primer.[/quote]
..polahko bola,ne galami toliko.....
...pricamo.....

Baba ti glumi... cerkicu od 3 meseca ostavio kuci... seli smo supruga i ja za sto u trpezariji da rucamo kada su dosli...pusti ne ponovilo se vise nikad...najtezi period mog zivota...
- Veca
- Uvijek slobodna!
...KOMESARE,neam vremena! ...ma,ponijele me emocije!
...kontam ja,tebe!

- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Samo sam se pitao zašto oni sa one strane truju "naše" lisice?ZMAJ wrote:Gospodo,nikome necu dati da me optuzi za rat, ja nisam nikada bio politicar...a bogami, postavicu neke linkove i za zlocine u BIH cisto da i vi znate da su ubijani i klani ljudi svih vera...ne samo muslimanske...DA SREBRENICA JE ZLOCIN!!! Nisam ja kriv za to, a milion puta se izvinio zbog tog monstruoznog zlocina... ko hoce da veruje nek veruje, ko nece, pa sta mogu...cesto idem u Bosnu imam tamo drugara svih vera...
p.s.
Nećemo valjda zaratiti zbog tih malih lopuža?
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- Veca
- Uvijek slobodna!
...tobe jarabi! 

A mislis da nismo moglii sanduk kasikara i municije koliko ti dusa hoce pa i RB ukrasti... ne ukrasti...odneti kuci... ni na svadbi nikada nisam pucao, revolver nemam ,koji ce mi... jednostavno nisam taj tip, da jesam mozda bi sada bio u Ukrajini...KOMESAR wrote:Šta bi na to rekao Al Paćino?Veca wrote:...ko nama mislio zlo,bog njemu neka dadne!
"Kada sam bio mali, iz dana u dan molio sam boga da mi da novi bicikl. Shvatio sam vremenom da bog ne funkcionira na taj način. Idući dan sam ukrao bicikl i molio boga da mi oprosti."
- Veca
- Uvijek slobodna!
...ne pridaji si toliku vaznost,zmaje!
pitaj opstinske sluzbe, nisam nadlezan da ti odgovorim na to pitanje....ma taman posla...daj da batalimo temu...gadi mi se... hocu vas navesti na to da se mi nikada vise ne koljemo...eno amera i engleza neka se koljuKOMESAR wrote:Samo sam se pitao zašto oni sa one strane truju "naše" lisice?ZMAJ wrote:Gospodo,nikome necu dati da me optuzi za rat, ja nisam nikada bio politicar...a bogami, postavicu neke linkove i za zlocine u BIH cisto da i vi znate da su ubijani i klani ljudi svih vera...ne samo muslimanske...DA SREBRENICA JE ZLOCIN!!! Nisam ja kriv za to, a milion puta se izvinio zbog tog monstruoznog zlocina... ko hoce da veruje nek veruje, ko nece, pa sta mogu...cesto idem u Bosnu imam tamo drugara svih vera...
p.s.
Nećemo valjda zaratiti zbog tih malih lopuža?