Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
kuca mi jaran jutros... kaze ja sinoc sanjao da si umrla
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
pa mescini da nisam, al dug je dan... evo sve pazljivo zvacem, da se ne ugusim, neuzubillah
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Sanjam kucu, valjda nasu i kontam uslikacu svoju sobu jer je bila sva od drveta, prelijepa i na vrhu kreveta klupa. I kontam moram to uslikat da pokazem ovdje na temi "klupe". Kad ja ono hocu uslikat, kad vidim plafon iz stakla, ko piramida. I tu se odusevim jer nisam znala da imam takav plafon.
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
Socrates wrote: 19 Feb 2020, 10:58
Da li vam se ikad desilo da niste u stanju povezati neke stvari koje znate (ili mislite da znate) a onda ih san poveze?
Eto, sad sam sve odsanjao.
I kaže spavaj
Ipak si znao u podsvijesti. Spavanje ist gut.
Rasciscava vidike.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
zadnje sto sam sanjo je ja sa drugom ispred njemackog bundestaga i tu parkirana neka bijesna kola, mercedesi, audiji i tako to i golf dvojka smedji, ko onaj moj samo benzinac. dogovorimo se mi da on obije golfa, a ja da ga sacekam tu u kaficu pored pa ce mi on javit kad zavrsi. i pio ja kafu, listo fb, kad brat objavio na fb javno ee hani obio sam golfa, cekam te ispred bundestaga haha
sanjala mamu..nesta mi je vazno rekla.. probudim se i skoncentrisem da ne zaboravim sta rece... dok sam dosla do kupatila sve iscezlo