Što ste danas za*ebali???
Moderator: VIP
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22564 times
- Been thanked: 20707 times
- Status: Offline
Re: Što ste danas za*ebali???
Pa sad je li danas ali hajd... probudih se u 1h i u mraku uhvatih rukom flašu od kisele da se napijem, a unutra bio deterdžent kojeg je žena tu ostavila. 'nači hljebe. Ispirao sam usta 15 minuta bogarajući od do sve po spisku.
Nikad tu ništa tako nije ostavila i našla baš sinoć, a zna da tu stoje flaše obične vode ili kisele.
Nikad tu ništa tako nije ostavila i našla baš sinoć, a zna da tu stoje flaše obične vode ili kisele.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- lilith1
- Inventar foruma

- Has thanked: 509 times
- Been thanked: 1869 times
Oj ..pa jesi puno ono progutaoMarlboroGold wrote: 28 Oct 2021, 08:23 Pa sad je li danas ali hajd... probudih se u 1h i u mraku uhvatih rukom flašu od kisele da se napijem, a unutra bio deterdžent kojeg je žena tu ostavila. 'nači hljebe. Ispirao sam usta 15 minuta bogarajući od do sve po spisku.
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26097 times
- Been thanked: 26729 times
Marlboro sad si i zvanicno washed up
Salim se zemo,ybg to ti je real life demonstracija one "shit happens"..nadam se da je zavrsilo na tome..
Salim se zemo,ybg to ti je real life demonstracija one "shit happens"..nadam se da je zavrsilo na tome..
dream of spring...
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Nisam sva sreća... samo trunku. Nisam ni povraćaolilith1 wrote: 28 Oct 2021, 09:22Oj ..pa jesi puno ono progutaoMarlboroGold wrote: 28 Oct 2021, 08:23 Pa sad je li danas ali hajd... probudih se u 1h i u mraku uhvatih rukom flašu od kisele da se napijem, a unutra bio deterdžent kojeg je žena tu ostavila. 'nači hljebe. Ispirao sam usta 15 minuta bogarajući od do sve po spisku.
Nikad tu ništa tako nije ostavila i našla baš sinoć, a zna da tu stoje flaše obične vode ili kisele.![]()
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Dori
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14877 times
I zdravijaspacebound wrote: 28 Oct 2021, 07:54Nisam nikakvu stetu napravilaDori wrote: 28 Oct 2021, 07:41
![]()
Aaaaa pa ti si gora od mene i praska za pecivo…![]()
Ja jutros ustala, nasula sebi kafu (onu Švedsku, filterusu), probam-užas!
Skontam da sam stavila Cedevitu umjesto šećera![]()
Ode na onu temu “Jeste li se naspavali”![]()
Odlicna torta
![]()
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14877 times
MarlboroGold wrote: 28 Oct 2021, 08:23 Pa sad je li danas ali hajd... probudih se u 1h i u mraku uhvatih rukom flašu od kisele da se napijem, a unutra bio deterdžent kojeg je žena tu ostavila. 'nači hljebe. Ispirao sam usta 15 minuta bogarajući od do sve po spisku.

”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1936 times
- Been thanked: 2121 times
- Koraci_u_noci
- Penzioner

- Has thanked: 9408 times
- Been thanked: 10186 times
Danas nije sigurnoMarlboroGold wrote: 28 Oct 2021, 08:23 Pa sad je li danas ali hajd... probudih se u 1h i u mraku uhvatih rukom flašu od kisele da se napijem, a unutra bio deterdžent kojeg je žena tu ostavila. 'nači hljebe. Ispirao sam usta 15 minuta bogarajući od do sve po spisku.
Pobjeci sad od svega zelim
- Koraci_u_noci
- Penzioner

- Has thanked: 9408 times
- Been thanked: 10186 times
Ne znam koliko je deterdzent opasan, al svakako si dobro prosao. Kod mene se komsinica ubila tako sto je domestos popila, nije joj spasa biloMarlboroGold wrote: 28 Oct 2021, 08:23 Pa sad je li danas ali hajd... probudih se u 1h i u mraku uhvatih rukom flašu od kisele da se napijem, a unutra bio deterdžent kojeg je žena tu ostavila. 'nači hljebe. Ispirao sam usta 15 minuta bogarajući od do sve po spisku.
Pobjeci sad od svega zelim
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
Pa ne mozes domestos porediti s deterdz. I ja sam ga pila ko mala. Samo sam povratila.
A najgori osjecaj mi je bio kad sam zamijenila bocu vode s bocom rakije. Iste bile, Olimpija. I da se napijem vode, potegoh momacki gutljaj rakije. Al bas ogroman.
Pa boze....kako ono mozete piti.
A najgori osjecaj mi je bio kad sam zamijenila bocu vode s bocom rakije. Iste bile, Olimpija. I da se napijem vode, potegoh momacki gutljaj rakije. Al bas ogroman.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4409 times
- Been thanked: 3364 times
Ova bi i g@vn@ popila 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Sinoc umjesto prve epizode pregledam zadnju epizodu serije La Casa de Papel 
Ko onako naopako poreda, od zadnje prema prvoj
Ko onako naopako poreda, od zadnje prema prvoj
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
i meni se isto desilo. i to ja odgledo skoro do kraja epizodu dok sam skonto da nesto nije u redu. odmah me proso merak, jos je nisam zavrsijo...
🐽
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 9497 times
- Been thanked: 9604 times
Popila pogreśnu tabletu 
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2887 times
- Been thanked: 23882 times
Usto u 5 puce glava. Odo reko kafetin popit i nazad u krevet dok djeluje. Usto u 8 puce glava. Aaaa. Pogledam, popio kreten c vitamin, isto pakovanje, zajebo se. 
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 53556 times
- Been thanked: 9531 times
Pa po gutljajMaja wrote: 28 Oct 2021, 14:34 Pa ne mozes domestos porediti s deterdz. I ja sam ga pila ko mala. Samo sam povratila.
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Dabome. A njoj se osladilo pa namah dva prstaElTriconi wrote: 07 Nov 2021, 12:07Pa po gutljajMaja wrote: 28 Oct 2021, 14:34 Pa ne mozes domestos porediti s deterdz. I ja sam ga pila ko mala. Samo sam povratila.
Pa boze....kako ono mozete piti.![]()
Samo sabura
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 890 times
- Been thanked: 1335 times
Dosao pred vrata , gledam sta je sad ovo neko mi montirao kameru ispred
, kljuc nece ... A .. Vidi pogresan sprat 
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Jeo supu i u tom usmrcnuo da zaustavim bale i kako sam usmrcnuo usmrcem i komadice tjestenine i kihnem sve to u tanjir
Kae mati hoces da ti dam drugi tanjir supe. Ma kakvi to, mi ratna djeca havljamo sve 
Samo sabura