Srbija
Moderator: Krokodil Behko
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2684 times
- Been thanked: 22455 times
- Status: Offline
Re: Srbija
Ma ovde se izmijeso i kunto i panto.Sinoc gledam jer i prijatelji moje djece hodaju,roditelji dosli iz novog sada,moje neke raje iz beograda sa djecom,top ljudi i totalno neoptereceni.Jedem kospe i gledam kontam samo da ih ne tuku il ne pocnu pucat…Istom nakav s tri prsta ratkooo mlaaadic…U jebo ti sestru svoju.Otiso spavat odma.
Al to je tako jbg,svakakvih ljudi.Samo ja to ne mogu gledat.Budi nesto u meni sto mi se ne svidja da je budno.

Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9736 times
- Been thanked: 16370 times
Sto ti se ne bi svidjalo, svi su ti osjecaji normalni. Pa ti si ranjen lezao 8 sati sam u polju da bi te izvukli zivog, da cetnici ne vide. Mislim, kako bi se trebao osjecati?
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- HAVANA
- Pituljica
Pa zato sto to kad se probudi covjek pocne srat i nekontrolisano da se ponasa i govori.Uvrijedis i koga ne treba,trpas sve u isti kos itd.Sebi dignes pritisak,budis neki ptsp koji je jedna uzasna stvar.Postajes kao ti pojedinci koje mrzis.Jesam lezao al pisao sam mene je izvuko jedan igor,vanja ,izmedju ostalih,othranio ranjenog jedan pero,smjestio u zagrebu jedan davor i proslijedio dalje za njemacku gdje me operisao jedan matej…Moj komandant na samom pocetku i prvi poginuli je bio zoka,ciju cerku koja je glumica ovde jedan od debila koji mozga nema i pusti to probudjeno iz sebe nazva vlahinjom itd u prici u kafani.To je bio i zadnji put da sam se pobio…Mrzim to,mrzim taj osjecaj.Stvara mi zbrku i zlo u glavi.A ne rjesava nista.Mrznja radja mrznju.Koju prenosis dalje.Mozda neko moze tako,malo procita lane i dalje svojim poslom.Ja mogu kako volim i fino i veselo a ako udjem u te price i sjecanja nema ni spavanja ,nista.A prvi ko mi naidje opalio bi ga cekicem posred cela.spacebound wrote: 15 Mar 2025, 07:28 Sto ti se ne bi svidjalo, svi su ti osjecaji normalni. Pa ti si ranjen lezao 8 sati sam u polju da bi te izvukli zivog, da cetnici ne vide. Mislim, kako bi se trebao osjecati?
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9736 times
- Been thanked: 16370 times
HAVANA wrote: 15 Mar 2025, 07:46Pa zato sto to kad se probudi covjek pocne srat i nekontrolisano da se ponasa i govori.Uvrijedis i koga ne treba,trpas sve u isti kos itd.Sebi dignes pritisak,budis neki ptsp koji je jedna uzasna stvar.Postajes kao ti pojedinci koje mrzis.Jesam lezao al pisao sam mene je izvuko jedan igor,vanja ,izmedju ostalih,othranio ranjenog jedan pero,smjestio u zagrebu jedan davor i proslijedio dalje za njemacku gdje me operisao jedan matej…Moj komandant na samom pocetku i prvi poginuli je bio zoka,ciju cerku koja je glumica ovde jedan od debila koji mozga nema i pusti to probudjeno iz sebe nazva vlahinjom itd u prici u kafani.To je bio i zadnji put da sam se pobio…Mrzim to,mrzim taj osjecaj.Stvara mi zbrku i zlo u glavi.A ne rjesava nista.Mrznja radja mrznju.Koju prenosis dalje.Mozda neko moze tako,malo procita lane i dalje svojim poslom.Ja mogu kako volim i fino i veselo a ako udjem u te price i sjecanja nema ni spavanja ,nista.A prvi ko mi naidje opalio bi ga cekicem posred cela.spacebound wrote: 15 Mar 2025, 07:28 Sto ti se ne bi svidjalo, svi su ti osjecaji normalni. Pa ti si ranjen lezao 8 sati sam u polju da bi te izvukli zivog, da cetnici ne vide. Mislim, kako bi se trebao osjecati?

Jesi razmisljao da odes psihologu, psihoterapeutu?
Ja ne znam kako je iko izasao normalan iz rata i kako danas funkcionisete normalno.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- HAVANA
- Pituljica
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9375 times
- Been thanked: 11126 times
Napustio ga je i beogradski Anenerbe (SANU).
Poodavno rekoh, šta god da bude, neće biti nikakvih ideoloških promjena kod njih.
Samo će jedna te ista ideologija, promijeniti agregatno stanje i nastaviti da postoji. Izdržali su i 45 godina socijalizma netaknuti, pa zašto se ne bi onda malo pregrupisali, pa za koju godinu opet sve isto.
Volio bih da griješim, ali ne griješim. To je tako.
Poodavno rekoh, šta god da bude, neće biti nikakvih ideoloških promjena kod njih.
Samo će jedna te ista ideologija, promijeniti agregatno stanje i nastaviti da postoji. Izdržali su i 45 godina socijalizma netaknuti, pa zašto se ne bi onda malo pregrupisali, pa za koju godinu opet sve isto.
Volio bih da griješim, ali ne griješim. To je tako.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3871 times
- Been thanked: 3575 times
Zato ja nikada i ne navijam za one koji protestuju u Srbiji ili entitetu rs zato što su mi dragi, već navijam samo da gledam rezultate i reakcije kada se sruši veće zlo.
Pa me zato slike sratka mladića ili plakati “Kosovo je Srbija” i ne pogađaju ili iznenađuju.
I ne bih imao ništa protiv da sa obe strane bude razbijenih noseva i glava ili čak nešto gore, u rušenju tog većeg zla
(a svjestan sam da bi rušenjem tog većeg zla, ti drugi onda postali veće zlo).
Pa me zato slike sratka mladića ili plakati “Kosovo je Srbija” i ne pogađaju ili iznenađuju.
I ne bih imao ništa protiv da sa obe strane bude razbijenih noseva i glava ili čak nešto gore, u rušenju tog većeg zla
(a svjestan sam da bi rušenjem tog većeg zla, ti drugi onda postali veće zlo).
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- ironman
- sirius
- Has thanked: 24712 times
- Been thanked: 25182 times

Jesu nam koordinate zajebane.
A tamo se nikad katarza nije desila.
Nikad nisu skontali da ne mogu tj ne smiju radit to sto rade.
Ubijedili se da su zrtva ..kao nacija.
I onda im sve akcije koje poduzimaju izgledaju kao opravdane .
Japan je bio isto to za svoje susjede od postanka pa sve do kraja ww2.
dream of spring...
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3871 times
- Been thanked: 3575 times
Nije se izmješao kunto i panto već oni iako imaju suprotne stavove po ovon pitanju, imaju zajednički stav kod drugih stvari.HAVANA wrote: 15 Mar 2025, 07:25 Ma ovde se izmijeso i kunto i panto.Sinoc gledam jer i prijatelji moje djece hodaju,roditelji dosli iz novog sada,moje neke raje iz beograda sa djecom,top ljudi i totalno neoptereceni.Jedem kospe i gledam kontam samo da ih ne tuku il ne pocnu pucat…Istom nakav s tri prsta ratkooo mlaaadic…U jebo ti sestru svoju.Otiso spavat odma.Al to je tako jbg,svakakvih ljudi.Samo ja to ne mogu gledat.Budi nesto u meni sto mi se ne svidja da je budno.
Nisu ni oni koji su onda srušili miloševića to uradili jer im je žao bilo šta je milošević uradio Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Morgen
- Zvezda foruma
- Has thanked: 29607 times
- Been thanked: 27321 times
Samo da niko ne nastrada danas 
Evo, imam 3 studenta u kuci i da zivim u srbiji i oni bi bili danas u beogradu.
Bilo je vremena kad sam se stidela odakle sam, danas sam jako ponosna
Dame un grrrr
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 48563 times
- Been thanked: 8664 times
Svojih korjena i svoje porodice se ne treba stidit, kakvi god da su zadatak nam je da budemo sto bolji. Uspjesniji, moralniji, empaticniji, pravedniji i sta sve ne. Ne smijemo padati u iste zamke kao nasi preciMorgen wrote: 15 Mar 2025, 09:48 Samo da niko ne nastrada danas
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Morgen
- Zvezda foruma
Korena i porodice nikad, jer su cestiti ljudiElTriconi wrote: 15 Mar 2025, 10:03Svojih korjena i svoje porodice se ne treba stidit, kakvi god da su zadatak nam je da budemo sto bolji. Uspjesniji, moralniji, empaticniji, pravedniji i sta sve ne. Ne smijemo padati u iste zamke kao nasi preciMorgen wrote: 15 Mar 2025, 09:48 Samo da niko ne nastrada danas
Bilo je vremena kad sam se stidela odakle sam, danas sam jako ponosna![]()
Ali politike
Dame un grrrr
- baton
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 454 times
- Been thanked: 1031 times
- amidza idriz
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 2048 times
- Been thanked: 995 times
Da ste živi i zdravi. Davno ste vi izabrali stranu a to je da ne živite dole. Ono što je dole je u pet deka jedni i drugi. Niko nema garancije da ćaci neće biti studenti i obrnuto.Morgen wrote: 15 Mar 2025, 09:48 Samo da niko ne nastrada danas
Ovo je šetnja bez cilja. Samo da nas je više a šta dalje, niko nema odgovor.
Taman kada sam uzeo stranu ide momak sa koreografijom od kakve mi se budi moj PTSP i sve pada u vodu.
Kako god završili, sami ste tražili
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3869 times
- Been thanked: 2911 times
otkako se svjeta i vjeka...Morgen wrote: 15 Mar 2025, 10:16Korena i porodice nikad, jer su cestiti ljudiElTriconi wrote: 15 Mar 2025, 10:03
Svojih korjena i svoje porodice se ne treba stidit, kakvi god da su zadatak nam je da budemo sto bolji. Uspjesniji, moralniji, empaticniji, pravedniji i sta sve ne. Ne smijemo padati u iste zamke kao nasi preci![]()
Ali politike
uvjek su cestiti,uzorni, ljudi nicali daleko od metropola,u dubokoj periferiji
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- ironman
- sirius
- Has thanked: 24712 times
- Been thanked: 25182 times
- Morgen
- Zvezda foruma
- Morgen
- Zvezda foruma
Mene niko nije pitao, roditelji su dosli 1970 u nemacku.amidza idriz wrote: 15 Mar 2025, 11:14Da ste živi i zdravi. Davno ste vi izabrali stranu a to je da ne živite dole. Ono što je dole je u pet deka jedni i drugi. Niko nema garancije da ćaci neće biti studenti i obrnuto.Morgen wrote: 15 Mar 2025, 09:48 Samo da niko ne nastrada danas
Ovo je šetnja bez cilja. Samo da nas je više a šta dalje, niko nema odgovor.
Taman kada sam uzeo stranu ide momak sa koreografijom od kakve mi se budi moj PTSP i sve pada u vodu.
Kako god završili, sami ste tražili
Ovo vec davno nije setnja….
Moze se trpeti i cutati. A neko se i digne.
Dame un grrrr
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2648 times
- Been thanked: 8149 times
Baš sam razmisljo neku anketu metnut, tipa "ko leti, kome glava leti a ko ostaje na površini da pluta ko govno". Zajebaše me naši sa optuznicom protiv one trojice.
Mogli bi tipovati ko ce prvi zaglavit prdekane i ko ce prvi pobjeci preko granice

- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1199 times
- Been thanked: 3759 times
Venera i Lavica su sigurno danas tamo preko.
Da podrže ćake.
Da podrže ćake.
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.