Pa zaljube se.bosnjakinja wrote: 14 Apr 2024, 09:36Primjetim dosta Bosnjakinja u zadnje vrijeme koje se udaju za Turcine,prije su to bile Ukrajinke sad eto mi Balkanci
Zasto Turke toliko privlace bijelci,europejci? I hocel nas to ucinit turcima za 100 god? i dat srbima alibi da kazu-vidis poluturci
Iz mog malog mog sela 4 cure se udale za turcina,znam jos 2 van
Ne znam gdje ih nadju ,skoro dolazi Azra sa svojim malim Canom,muz ostao a ona materi![]()
Turska
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Morgen
- Zvezda foruma
- Has thanked: 29550 times
- Been thanked: 27248 times
- Status: Offline
Re: Turska
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 48379 times
- Been thanked: 8636 times
Al i ona je sama vikala da su joj se turci svidjali. Sad odjednom ne valjajuMorgen wrote: 14 Apr 2024, 10:07Pa zaljube se.bosnjakinja wrote: 14 Apr 2024, 09:36
Primjetim dosta Bosnjakinja u zadnje vrijeme koje se udaju za Turcine,prije su to bile Ukrajinke sad eto mi Balkanci
Zasto Turke toliko privlace bijelci,europejci? I hocel nas to ucinit turcima za 100 god? i dat srbima alibi da kazu-vidis poluturci
Iz mog malog mog sela 4 cure se udale za turcina,znam jos 2 van
Ne znam gdje ih nadju ,skoro dolazi Azra sa svojim malim Canom,muz ostao a ona materi![]()
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- bosnjakinja
- Inventar foruma
- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
Postala sam svjesna svog porijekla ,sto bi ja svoje dijete rodila ko turcina bolje ko bosnjaka
moja amidjicna udala se za turcina u Njemackoj ,mali mrk ko i turci,cesto rodica place jer su njemci -rasisti. Kaze mi "da je moj mali ko ja lakse bi mu bilo", radi toga sam se opametila.
Nista protiv nikoga nemam ali drzim se svoje avlije

- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
Djeca se bace na babu, jakako. Zato cu ja turkinju dovestbosnjakinja wrote: 14 Apr 2024, 10:18Postala sam svjesna svog porijekla ,sto bi ja svoje dijete rodila ko turcina bolje ko bosnjakaElTriconi wrote: 14 Apr 2024, 10:15
Al i ona je sama vikala da su joj se turci svidjali. Sad odjednom ne valjaju![]()
moja amidjicna udala se za turcina u Njemackoj ,mali mrk ko i turci,cesto rodica place jer su njemci -rasisti. Kaze mi "da je moj mali ko ja lakse bi mu bilo", radi toga sam se opametila.
Nista protiv nikoga nemam ali drzim se svoje avlije![]()
![]()

- bosnjakinja
- Inventar foruma
Jel to radi toga sto su Bosnjakinje previse moderne ,previse ne daju na sebeElTriconi wrote: 14 Apr 2024, 10:18Djeca se bace na babu, jakako. Zato cu ja turkinju dovestbosnjakinja wrote: 14 Apr 2024, 10:18
Postala sam svjesna svog porijekla ,sto bi ja svoje dijete rodila ko turcina bolje ko bosnjaka
![]()
![]()

- Morgen
- Zvezda foruma
Nadji turcina koji nije iz Anatolije i tog krajabosnjakinja wrote: 14 Apr 2024, 10:18Postala sam svjesna svog porijekla ,sto bi ja svoje dijete rodila ko turcina bolje ko bosnjakaElTriconi wrote: 14 Apr 2024, 10:15
Al i ona je sama vikala da su joj se turci svidjali. Sad odjednom ne valjaju![]()
![]()
Turci kod bugarske granice su svedjani nasuprot nas balkanaca. Imam drugaricu turkinju ciji su preci dosli iz rusije, plavu kosu, plave oci ima.
A ja bih volela da se svi ljudi sveta pomesaju pa da niko vise ne zna iz koje pm potice
Izvini na izrazu
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
Niste muminke, stobosnjakinja wrote: 14 Apr 2024, 10:20Jel to radi toga sto su Bosnjakinje previse moderne ,previse ne daju na sebe![]()

- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
Samo jasi svi smo nasi i toMorgen wrote: 14 Apr 2024, 10:23Nadji turcina koji nije iz Anatolije i tog krajabosnjakinja wrote: 14 Apr 2024, 10:18
![]()
Turci kod bugarske granice su svedjani nasuprot nas balkanaca. Imam drugaricu turkinju ciji su preci dosli iz rusije, plavu kosu, plave oci ima.
A ja bih volela da se svi ljudi sveta pomesaju pa da niko vise ne zna iz koje pm potice
Izvini na izrazu

- Morgen
- Zvezda foruma
Pa normalnoElTriconi wrote: 14 Apr 2024, 10:24Samo jasi svi smo nasi i toMorgen wrote: 14 Apr 2024, 10:23
Nadji turcina koji nije iz Anatolije i tog kraja
Izvini na izrazu![]()
- bez
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 235 times
- Been thanked: 671 times
izvini al ti rece da si natprosjecno inteligentna, pa hajde probaj malo koristiti tu pamet.bosnjakinja wrote: 14 Apr 2024, 10:18
![]()
djete se radja kao djete, ne moze se roditi ni kao bosnjak ni kao turcin, nesto od toga moze postati zbog uticaja sredine u kojoj odrasta. znaci na pocetku je samo djete, prazno, neispisano i ako mu okolina usadi da je japanac on ce se tako osjecati i to biti bez obzira sto mu je koza crna i sto mu ostali japanci to bas i ne vjeruju
- bosnjakinja
- Inventar foruma
E jebiga sad,ako napravim dijete sa crncem nece sigurno imati plavu kosu i zelene oci ko ja, a moze se osjecat ko bosnjak koliko hoce,to tamo Bernard ne priznaje vec ga gleda ko afrikanca/arapa/kineza(ko mu vec otac..uglavnom neevropski gen uvijek nadjaca evropski gen)bez wrote: 14 Apr 2024, 11:15izvini al ti rece da si natprosjecno inteligentna, pa hajde probaj malo koristiti tu pamet.bosnjakinja wrote: 14 Apr 2024, 10:18
![]()
djete se radja kao djete, ne moze se roditi ni kao bosnjak ni kao turcin, nesto od toga moze postati zbog uticaja sredine u kojoj odrasta. znaci na pocetku je samo djete, prazno, neispisano i ako mu okolina usadi da je japanac on ce se tako osjecati i to biti bez obzira sto mu je koza crna i sto mu ostali japanci to bas i ne vjeruju
pricam o tome
- bez
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 235 times
- Been thanked: 671 times
ne znaci, moze se desit i da povuce na tebe. a lako se moze desiti da bernardu bude drazi kinez koji se osjeca kao finac nego neko ko izgleda kao finac ali se ponasa kao arap. vecina ljudi ipak nisu u tolikoj mjeri rasisti inace bi situacija bila skroz drugacija pa ne bi ni imala priliku da biras.bosnjakinja wrote: 14 Apr 2024, 11:18
E jebiga sad,ako napravim dijete sa crncem nece sigurno imati plavu kosu i zelene oci ko ja, a moze se osjecat ko bosnjak koliko hoce,to tamo Bernard ne priznaje vec ga gleda ko afrikanca/arapa/kineza(ko mu vec otac..uglavnom neevropski gen uvijek nadjaca evropski gen)
pricam o tome
zaklucke ne mozes izvlaciti iz pojedinacnih situacija, bitno je sveukupno stanje, onih koji odudaraju je uvjek bilo i bice
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2640 times
- Been thanked: 8128 times
- Status: Online
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3621 times
- Been thanked: 6660 times
Prvi put vidim lovacki avion da leti izvuceni tockova..ko partizanska eskadrila..
nije ovo ni 3 generacija..
lici na papirne avione..
lici na papirne avione..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1198 times
- Been thanked: 3757 times
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8785 times
- Been thanked: 5544 times
Ovo je testni let jebo ga ti.Matan wrote: 07 May 2024, 07:29 Prvi put vidim lovacki avion da leti izvuceni tockova..ko partizanska eskadrila..
lici na papirne avione..
Turci su krenuli praktično od 0 u razvoj ovakvog aviona.
To može napraviti samo par zemalja u svijetu i razvoj košta bruku para.
Imaju problem sa motorima a ne sa konstrukcijom, jer ovaj avion bi trebao biti ranga 4,5, ali nisu još uspjeli uskladiti motore za taj nivo stelta.
Inače Turska je u proteklih cca 10 g. sa uvoza vojne opreme od cca 80% spala na 20%.
Ucjenjuju ih "saveznici" prodajom Patriota, isporukom F35 i sl., e ovo sve im je odgovor na to.
NATO u obliku od prije 20 g.vrijedi samo na papiru
The Dark Side Of The Forum...
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3869 times
- Been thanked: 2909 times
Ono treba sad usavrsavatMister No wrote: 08 May 2024, 20:12Ovo je testni let jebo ga ti.Matan wrote: 07 May 2024, 07:29 Prvi put vidim lovacki avion da leti izvuceni tockova..ko partizanska eskadrila..
lici na papirne avione..
Turci su krenuli praktično od 0 u razvoj ovakvog aviona.
To može napraviti samo par zemalja u svijetu i razvoj košta bruku para.
Imaju problem sa motorima a ne sa konstrukcijom, jer ovaj avion bi trebao biti ranga 4,5, ali nisu još uspjeli uskladiti motore za taj nivo stelta.
Inače Turska je u proteklih cca 10 g. sa uvoza vojne opreme od cca 80% spala na 20%.
Ucjenjuju ih "saveznici" prodajom Patriota, isporukom F35 i sl., e ovo sve im je odgovor na to.
NATO u obliku od prije 20 g.vrijedi samo na papiru
Imaju temelj
Onakav stroj nesmije biti ispod 2,5maha
nebi valjalo
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- bosnjakinja
- Inventar foruma
Pa ponizavaju se sto su uopste i pokusali,nisu Evropljani nikada biliVećina Turaka je izgubila interes za proces pristupanja Europskoj uniji. To i ne čudi s obzirom na činjenicu da se Turska već 25 godina nalazi u europskoj čekaonici.
Vec imaju svoju istoriju koja je bogata i trebaju da se ponose onim sto su
Drugo smo mi, evropljani samom pojavom, i islam nije unistio taj nas evropski mentalitet
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8785 times
- Been thanked: 5544 times
Eto Rumuni i Bugari su npr. pravi juropejci.
Njima islam nije uništio taj mentalitet.
Njima islam nije uništio taj mentalitet.
The Dark Side Of The Forum...
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3869 times
- Been thanked: 2909 times

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce