Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
E on ce memeicar dati rjesenje. Neka krene prvo od srba, a havana ce od bosnjaka pardon ne mere, nisi bosnjak.
Namjerno sam stavio njega. Citira se stalno i odlican je dok na srbe laje.
Pa laje i sad, ne smeta on meni za to sto propagira, slobodno je drustvo neka prica o cemu god hoce, on licno mei smeta od mokemta kada je izjavio da bosnjaci moraju imati razumjevanja za rs i okolnosti oko nastanka istih, tu je zavrsio kao kredibilian opinion maker sto se mene tice.
MarlboroGold wrote: 24 Jan 2022, 15:33
Ono jasno je da imate potrebu opravdati sirenje Islama sabljom u ime Allaha milostivog, kao i ovi drugi, pa onda podvaljujete ateizam kao ideologiju i kao razlog za sve lose sto su Mao i drugi radili iako nigdje nije bilo ni spomena o istom kod njih samih
Rekoh vec. Daj dokaz da je iko ikad od tih ubijao u ime ateizma i bezboznistva. Pa to nisu ni oni koji vjeruju u Sotonu. Ako vjeruju u Sotonu moraju i u Boga, jer to nalaze logika. Pokusavas voditi bitku koju ne mozes dobiti. U najboljem slucaju za vas bismo zajedno zavrsili u istom blatu, ali nikako samo mi u blatu.
Jasno i je meni da ti kao atesita moras da bjezis od zvjerstava koji su pocinii ateisti u ime raznoraznih ideologija inspirisanih ateizmom, mores komforno i ove budiste pod ateiste staviti.
FJpOOl-aIAIJXRP.jpeg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Aha. Al ipak imaju neke veze s Biblijom, a? Niko ne zna kako al tako je, to hoćeš da kažeš?
Ne kužim te
Svetosavlje je na razini hereze u općem pravoslavlju.
Evo, da malo bolje shvatiš: srpstvo nije svetosavlje a nije ni pravoslavlje. A ako i primaš kritiku, evo je: nemoj naciju dovoditi u vezu s religijom ili vjerom, bogom...ne valja to. Nacija je društvenopolitička tvorevina (konstrukt), ne vjerska ni religijska. A ni božja. Srbi nisu božji narod, kužiš. Nisu božjeg porijekla. Srbi su Srbi i bez boga.
Svetosavlje je na razini hereze u općem pravoslavlju.
Evo, da malo bolje shvatiš: srpstvo nije svetosavlje a nije ni pravoslavlje. A ako i primaš kritiku, evo je: nemoj naciju dovoditi u vezu s religijom ili vjerom, bogom...ne valja to. Nacija je društvenopolitička tvorevina (konstrukt), ne vjerska ni religijska. A ni božja. Srbi nisu božji narod, kužiš. Nisu božjeg porijekla. Srbi su Srbi i bez boga.
Srpski nacionalizam je povezan sa svetosavljem, kužiš?
Nacije su novije povijesti.
Ja ne pišem o srpskom narodu ( narod nije u ovom slućaju sinonim za naciju).
Državljanstvo je opet treća kategorija.
Srpska crkva je ćetvrta klasifikacija, a usko je povezana sa srpskim nacionalizmom.
Četništvo je peta kategorija.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
HAVANA wrote: 24 Jan 2022, 15:04
Nije beg cicija. A sta je to, jesu meni to odbijali od plate u belgiji? Nisu valjda gluho bilo. Puni popovi ko brod jos da im ja placam. Nepravda.
Ja znam za Austriju, ako si katolik, moras placati, ili se ispises iz crkve..ostali ne moraju..
U Njemačkoj su automatski skidali muslimanima sa čekova
Kad su saznali, ispisali se.
Eto u tvojoj Austriji su znali da si katolik u poreznoj državnoj službi.
Srpska crkva je ćetvrta klasifikacija, a usko je povezana sa srpskim nacionalizmom.
Nacija je uvijek sinonim za narod, kao što je i šija uvijek sinonim za vrat. Nacionalnost i narodnost isto idu ruku pod ruku. A to što je srpstvo nekako povezano sa svetosavljem a svetosavlje s crkvom i pravoslavljem...šta da ti kažem, svaki četnik će ti čestitati na tome. Ja ne.
Nacija je uvijek sinonim za narod, kao što je i šija uvijek sinonim za vrat. Nacionalnost i narodnost isto idu ruku pod ruku. A to što je srpstvo nekako povezano sa svetosavljem a svetosavlje s crkvom i pravoslavljem...šta da ti kažem, svaki četnik će ti čestitati na tome. Ja ne.
Isuse Kriste
Četnici su povijesno povezani sa srpskim etnicitetom i velikosrpskom politikom, a ne sa povijesti srpskog naroda i srpske crkve.
Daj se presaberi.
Isuse Kriste
Četnici su povijesno povezani sa srpskim etnicitetom i velikosrpskom politikom, a ne sa povijesti srpskog naroda i srpske crkve.
Daj se presaberi.
Ah, etnicitet? Srbijanstvo? Ne srpstvo? I nemaju veze sa crkvom uopšte? Najs. Vjerovatno se krste i rukama i nogama baš zato što nemaju veze s crkvom.
Četnici su tek vanabi Srbi. Glumatala. Antinarodni su element a ne narodni. A ni sami Srbi nisu srpski narod nego - neću da ti kažem kakav.
I ne zovi me Isuse Kriste...