Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Pa i drolja je vjerovatno nastalo iz dronja(il' se jednostavno negdje govorilo jedno, a negdje drugo), tako da ti i drolja dodje nešto kao staro, ofucano, potrošeno, "za (od)baciti."
Mutevelija wrote:Može i muškarac odlučivati evo ti primjer.
Ne pada mi na pamet gledati ovo smece od videa (vidim da je smece po naslovu).
Mada ja ne volim ni buletine koje traže samo hodže i nekakve mutevelije, one su slične sponzorušama.
Cuj 'buletine' - cemu vrijedjanje vjernica (jos ih usporedjujes sa sponzorusama koje su dno svih dna). Cestite cure su za cestite muskarce, nije ti palo na pamet da zato zele vjernike?
Ne vjeruem ni ulemu više, kad sam vidio šta sve rade, bio sam u tim krugovima Lavlje Srce.
Sve bi ih Pejgamber dao bičevati zbog licemjerstva.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Mada ja ne volim ni buletine koje traže samo hodže i nekakve mutevelije, one su slične sponzorušama.
Cuj 'buletine' - cemu vrijedjanje vjernica (jos ih usporedjujes sa sponzorusama koje su dno svih dna). Cestite cure su za cestite muskarce, nije ti palo na pamet da zato zele vjernike?
Ne vjeruem ni ulemu više, kad sam vidio šta sve rade, bio sam u tim krugovima Lavlje Srce.
Da sam ja ovo rekao, bio bih proglasen za nemoralnog islamofoba.
Da sam ja ovo rekao, bio bih proglasen za nemoralnog islamofoba.
Idi plati Mevlud i Tevhid, podijeli za Hatmu dadni sergiju hodžama i Allah će to ukabuliti
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
"Rekao je šejh ibn Usejmin, Allah mu se smilovao: “Prenosi se od Vjerovjesnika, s.a.v.s., da je rekao: “Najmrža dozvoljena stvar za Allaha je razvod braka“. Ovaj hadis nije vjerodostojan, međutim njegovo je značenje ispravno, jer uistinu Uzvišeni Allah mrzi razvod braka, ali ga nije zabranio svojim robovima, želeći da im olakša. I zbog toga, ako se za razvod pojavi šerijatski ili neki drugi opravdan razlog on biva dozvoljen, s obzirom na ono do čega bi doveo ženin ostanak. Pa ako bi njen ostanak bio razlogom određenog prijestupa u šerijatu, a koji se ne može riješiti osim razvodom, onda će se njemu i pristupiti. Recimo, da žena ne ispunjava svoje vjerske obaveze, ili da pravi moralne prijestupe, gdje on nema mogućnost da to popravi, tu ćemo reći: “Bolje je da je razvede. Međutim, bez šerijatski opravdanog razloga, bolje je da je ne razvede, jer će u tom slučaju razvod biti pokuđen.“ “Lika-at bab meftuh“- (Susreti otvorenih vrata-55 susret, pitanje broj 3.)" http://www.novihorizonti.ba/sta-je-osno ... vod-braka/
Takav hadis.
Zar nije danasnja praksa kamenovanja zamijenila taj hadis?
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Chloe wrote: Valahi sam poslije postanja pogledala na avatar i zaključila da sam pogriješila, jer ćeš me ismijati.
Ok. Ako je avatar pokazatelj mene i mog karaktera, mogao si me ignorisati bez ismijavanja.
Chloe, sad sam ozbiljan. Nisam te ismijavao. Znam da je tesko sada mnogima razlikovati kada se salim a kada sam ozbiljan. Mozda mi je to i bila namjera.
Ali, prema tebi imam samo najdublje postovanje. Nisam te ignorisao nego ti izrazio to postovanje.
Mada mislim da je tvoj avatar fenomenalan, necu ga vise spominjati, posto to dovodi do nesporazuma.
Ako u nečijoj glavi postoji "žena za odbacit" onda treba dobro preispitati vrijednosni sistem te osobe. Ustvari se treba boriti protiv takvih osoba a ne protiv takvih žena.
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
___________________________________________________ Think different
Rockefeller wrote:Ako u nečijoj glavi postoji "žena za odbacit" onda treba dobro preispitati vrijednosni sistem te osobe. Ustvari se treba boriti protiv takvih osoba a ne protiv takvih žena.
Evo sta ja sve ne trpim od ovog Akrepa i opet je ne odbacujem
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
I ti dosao na forum da ih otracas jer nemas nijednog grijeha pa eto da basis kamen od rijeci na njih. Aferim.
Rockefeller wrote:Ako u nečijoj glavi postoji "žena za odbacit" onda treba dobro preispitati vrijednosni sistem te osobe. Ustvari se treba boriti protiv takvih osoba a ne protiv takvih žena.
Tacno, bravo, jer je stigmatiziranje i omalovazavanje zena ovim i slicnim izrazima najkraci put osvete muskih vaginica (da ne koristim neki drugi izraz) i to obicno zeni koju nisu mogli imati.