Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Shadow wrote: 10 Sep 2022, 12:47
Kad placaju taksi, samo izvade novcanicu nasumice, i bude to uvijek tacan iznos.
Kad se parkiraju, uvijek bude mjesta ispred objekta kojeg posjecuju.
e da bas, nista kusur nikad
I svi znaju plesat, ako i ne znaju, nauce u par pokreta
ironman wrote: 10 Sep 2022, 17:51
Sta smo naucili?
Kad ikad su nam ljudi govorili da su rusi govna
I NAUCILI NAS DA SE moze sprciti preko odjece ,bes skidanja trljaju se ko ja negdje sa 10 godina se trljo sa komsinicom Amrom tako u odjeci nesto mi ja ttrljam prvo ses iskustvo zato pamtim i ufatila nas njena mama i vise nije ostavljala same
"Ti sa svakim - lijepo! i traži da se čine dobra djela, a neznalica se kloni!"
Sta smo naucili?
I NAUCILI NAS DA SE moze sprciti preko odjece ,bes skidanja trljaju se ko ja negdje sa 10 godina se trljo sa komsinicom Amrom tako u odjeci nesto mi ja ttrljam prvo ses iskustvo zato pamtim i ufatila nas njena mama i vise nije ostavljala same
Sta smo naucili?
Ma jel nisi vidio kako sam te zamislio
Nsam brt cek sada cu
"Ti sa svakim - lijepo! i traži da se čine dobra djela, a neznalica se kloni!"