Klokanica mi je dobra,imaju neke od tri mjeseca pa gore,a marama mi onak' nešto.....poružna,dijete skvrčeno,pa slušam oprečna mišljenja o njoj.....a i tako ga nećemo nosati dok ne bude imao tri mjeseca i mogne glavicu držati.....
Moderator: spacebound
U pravu si, koje smo mi gluposti nakupovali kad se prvi sin rodio. Bogami nam se ljudi smijali. Neki nas upozoravali po licnom iskustvu. A mi ko budale, pola stvari nisam nikad ni upotrjebila. Prvo nikad nije htio u kolica, toliko je bio ziv da ga nisam smjela leci na sto za presvlacenje, ta korpa od kolica lezao u njoj svega nekoliko mjeseci, u tim kaisima me cupo za kosu, najvise iskoristena ona stativa podna jedino je tu mirovao. Drugom nismo nista ni kupovali dok nismo bili sigurni da treba.Peggy Sue wrote:Meni su bas lijepa ta kolica s velikim tockovima i alu felgamaKo bolid.. Ali kostaju ni manje ni vise nego 758 KM
Opet ko bolid
A s obzirom na to da neka djeca nece u kolica nikako, ne vidim zasto davati tolike pare...
Iskompleksirane glupace koje radjaju djecu samo da bi zadrzale muskarca.Nela wrote:Ja ne znam koja curka moze razmisljati o tome da li je muz voli zato sto ima veliki stomak, sto se udeblja itd. Ili ne zna s kim zivi ili je on idiot.
Trudnice su prelijepe sve
da, ali je stomak lijep dok si trudan, poslije poroda je ruzno, kako se ne boje taj period. Ili kontaju bacit ce se odmah u akciju pa ce ga sacuvatiBonaqua wrote:Iste one koje ne zele da ih muzevi vide kako ce na porodjaju izgledati
Jesu li baš iste?Bonaqua wrote:Iste one koje ne zele da ih muzevi vide kako ce na porodjaju izgledati
Hvala ti draga od srca,da i ti hajrom uzmes svoje u narucje uskoro,insallahPeggy Sue wrote:Draga naša bivša trudnice, od srca ti želim sve najbolje povodom rodjenja tvog sinčića...
Želim ti brz oporavak i puuuno sretnih trenutaka s tvojom novom, malo većom porodicom
Sinko, to je vec bolestSpanac_113 wrote:Mene pale i tuđe žene kad su trudne.
Zagorka wrote:Hvala ti draga od srca,da i ti hajrom uzmes svoje u narucje uskoro,insallahPeggy Sue wrote:Draga naša bivša trudnice, od srca ti želim sve najbolje povodom rodjenja tvog sinčića...
Želim ti brz oporavak i puuuno sretnih trenutaka s tvojom novom, malo većom porodicom