FACE TV
Moderator: Krokodil Behko
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
- Status: Offline
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1936 times
- Been thanked: 2121 times
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2190 times
Re: FACE TV
izadje mi sad na fejsu
gledaj dzenaze rahmetli predsjedniku, dok su njihovi umirali po zatvora. ovo vise niko nece imat na ovim prostorima ocm. zbog ovoga srbi pokusavaju da nam iskrive sliku o aliji i smeta im i poslije 30 godina...
gledaj dzenaze rahmetli predsjedniku, dok su njihovi umirali po zatvora. ovo vise niko nece imat na ovim prostorima ocm. zbog ovoga srbi pokusavaju da nam iskrive sliku o aliji i smeta im i poslije 30 godina...
🐽
-
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 137 times
Znaju Srbi vise o Aliji nego mi. To sto ga cesto pominju ali u negativnom kontekstu, ima za cilj, da nikad ne spoznamo pravu istinu. Ista stvar je i sa Bakirom
- Taare
- greatest
Sudili mu četnici u montiranom procesu? Kad ti takvi presude, znaj da si radio pravu stvar.
Svi mi se morete obratit
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
A četnici mu sudili?Taare wrote: 23 Nov 2021, 10:23Sudili mu četnici u montiranom procesu? Kad ti takvi presude, znaj da si radio pravu stvar.
Nisam znao da četnici imaju sudstvo. Ja konto četnici zijanili u ratu, kad ono pobijedili, stvorili državu iz pepela i onda fatali reakcionare koje je lako poznati baš po tome što imaju alergijske reakcije političke vrste prema pobjednicima.

Fak, i ja sam zapravo četnik samo to još nisam skonto. Falat ko bratu štosme osvijestio.

Ne mereeee 

- Taare
- greatest
Pa da. Partizani =četnici. Da imam vlast, svi biste vi meni na vješala. Nemjerljivo je zlo koje ste počinili.
Svi mi se morete obratit
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
Jooooooooj, Tare...
A jel vrijedi i obrnuto, četnik = partizan? Jel može i Draža = Tito? Pobijeđeni = pobjednici? Trebalo bi da vrijedi, jbg, znak jednakosti vrijedi u oba smjera, jel tako?
Tebi, odnosno takvima kao ti smo i dali vlast devedesetih? Mi smo vas pustili na vlast, niko drugi. Vas, nikog drugog. Šta se čeka? Hajmo, lustracija! Čuo si šta kaže Latić.

Aha.
A jel vrijedi i obrnuto, četnik = partizan? Jel može i Draža = Tito? Pobijeđeni = pobjednici? Trebalo bi da vrijedi, jbg, znak jednakosti vrijedi u oba smjera, jel tako?

Pa kako bolan nemaš vlast?Da imam vlast, svi biste vi meni na vješala. Nemjerljivo je zlo koje ste počinili.
Tebi, odnosno takvima kao ti smo i dali vlast devedesetih? Mi smo vas pustili na vlast, niko drugi. Vas, nikog drugog. Šta se čeka? Hajmo, lustracija! Čuo si šta kaže Latić.

Ne mereeee 

- ironman
- sirius
- Has thanked: 24681 times
- Been thanked: 25156 times
Lustracija..
Najveca zamjerka koju imam na Tita je sto nije temeljito istrijebio,unistio,pobio sve i jefnog prokrivenog cetnika,ustasu,fasistu koji 45 zamijeni kokardu i u sa zvijezdom na kapi..a nije da nije mogao ..u prvih 10 godina nakon rata..
Ovako,ostali su,infiltrirani duboko i cekali..devedesete..
Najveca zamjerka koju imam na Tita je sto nije temeljito istrijebio,unistio,pobio sve i jefnog prokrivenog cetnika,ustasu,fasistu koji 45 zamijeni kokardu i u sa zvijezdom na kapi..a nije da nije mogao ..u prvih 10 godina nakon rata..
dream of spring...
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3871 times
- Been thanked: 3575 times
Evo ko i do sada nije skontao kakva je moralna fukara postao Nenad Adžifejzović možda će sada konačno shvatiti ili će i dalje tjerati inat jer ne mogu shvatiti da iko dobronamjeran može dati objašnjenje ili opravdanje za ovo.
Na njegovoj televiziji, pogledajte šta piše ispod Bakirovog govora (naštimao sam minute, samo se treba kliknuti na video)
Zna se i dokazano da je priča o zlatnim kašikama apsioutna laž plasirana od strane dušmana i zna se ko to još danas pominje. Ovo dokazuje da je onaj nastup Latića gdje je Senad ostao šokiran samo bila gluma i da je znao unaprijed šta će govoriti u emisiji, zato je kao grom iz vedra neba se pojavio kao gost.
Svaka čast Nenade, taman čovjek kada pomisli da ne može niže pasti.
Ko nije pogledao neka pogleda, ko je pogledao neka pogleda opet:
Na njegovoj televiziji, pogledajte šta piše ispod Bakirovog govora (naštimao sam minute, samo se treba kliknuti na video)
Zna se i dokazano da je priča o zlatnim kašikama apsioutna laž plasirana od strane dušmana i zna se ko to još danas pominje. Ovo dokazuje da je onaj nastup Latića gdje je Senad ostao šokiran samo bila gluma i da je znao unaprijed šta će govoriti u emisiji, zato je kao grom iz vedra neba se pojavio kao gost.
Svaka čast Nenade, taman čovjek kada pomisli da ne može niže pasti.
Ko nije pogledao neka pogleda, ko je pogledao neka pogleda opet:
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- MunDzi
- Svadjalica
- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1390 times
Pa da jeste ne bi imao s kim praviti Jugoslaviju.ironman wrote: 23 Nov 2021, 11:19 Lustracija..
Cilj je bila Jugoslavija, a ne pravda.
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
Misliš komunisti su ostavili nedovršen posao? Smatraš da bi trebalo da se vrate?ironman wrote: 23 Nov 2021, 11:19 Lustracija..
Nisu komunisti ti koji napola odrađuju stvar poput nekih drugih koji istu stvar rade vijekovima, prenose je s koljena na koljeno itd. Komunisti su su narodu tj. narodima vratili slobodu, pravo i vlast koja im je bila oteta i vratili im sve to u ruke. Dokaz tome je i demokratija i izbori, a to što narodi ponovo gube vlast dajući je u ruke onima koji ih prodaju, izdaju...ma da se ne ponavljam, zvuči ko izlizana ploča. Uostalom, komunsti nisu ponavljači, stvar rade samo jednom pa ako je ko šta naučio naučipo je. Škola je završena.
Ukratko, narodi više nisu briga komunista...
Interesantno.MunDzi wrote: 23 Nov 2021, 12:40Pa da jeste ne bi imao s kim praviti Jugoslaviju.ironman wrote: 23 Nov 2021, 11:19 Lustracija..
Cilj je bila Jugoslavija, a ne pravda.
Tako svaki četnik misli. I ustaša. I fašista...
Ne mereeee 

- MunDzi
- Svadjalica
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13804 times
- Been thanked: 22715 times
Nije bio svemoguc, da je to uradio pobio bi vise od pola drzave. Cojek balansiro, pravio kompromise, drugacije nije ni mogao. Mozda je vjerovao da ce decenije edukacije, tjeranje bagre iz brloga u fine stanove, zivot na asfaltu nesto promijeniti. Al kurko, gusle su jace od svakog progresa.ironman wrote: 23 Nov 2021, 11:19 Lustracija..
Dozvolite da se obratimo
- ironman
- sirius
Mogao je kolovodje..pobrat,smaknut..redom..msm znas na sta sam mislio..zatrijet ideju a ne pustit..kao sto su pustili..Fuddo wrote: 23 Nov 2021, 12:58Nije bio svemoguc, da je to uradio pobio bi vise od pola drzave. Cojek balansiro, pravio kompromise, drugacije nije ni mogao. Mozda je vjerovao da ce decenije edukacije, tjeranje bagre iz brloga u fine stanove, zivot na asfaltu nesto promijeniti. Al kurko, gusle su jace od svakog progresa.ironman wrote: 23 Nov 2021, 11:19 Lustracija..
dream of spring...
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3628 times
- Been thanked: 6678 times
Malo je bilo 40 godina mira, da bi se nesto promjenilo..
A i slab standard bio.
A i slab standard bio.
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13804 times
- Been thanked: 22715 times
Pa bukvalno ih je i potro, kolovodje.ironman wrote: 23 Nov 2021, 13:01Mogao je kolovodje..pobrat,smaknut..redom..msm znas na sta sam mislio..zatrijet ideju a ne pustit..kao sto su pustili..Fuddo wrote: 23 Nov 2021, 12:58
Nije bio svemoguc, da je to uradio pobio bi vise od pola drzave. Cojek balansiro, pravio kompromise, drugacije nije ni mogao. Mozda je vjerovao da ce decenije edukacije, tjeranje bagre iz brloga u fine stanove, zivot na asfaltu nesto promijeniti. Al kurko, gusle su jace od svakog progresa.
Al ideja je bila ziva, vjesto prikrivana.
Imas primjer durmitorske seljacine, dovedes ga u civilizaciju, das mu sve, obrazovanje, poso, pristojan zivot…on se ponasa normalno. Dok mu nije iskrsla sansa.
Nije ga Tito mogao bas preventivno umlatit, za svaki slucaj.
Dozvolite da se obratimo
- ironman
- sirius
Ma kakvi..kolovodje one za koje je znao moj djed ..da..
Ali imao je on podatke i znao gdje treba udarit..nije smio.
I da,znam to sto kazes,jednostavno nije uradjeno dovoljno plus je birao igru " nit smrdi nit mirise" a cijenu smo platili svi..
Da je bio drzavnik,izabrao bi Zapad na startu.
I imali bi priliku..ovako sagradjeno na temeljima lazi,pijeska i soli ptedodredjeno je bilo da ode u q..
Ali imao je on podatke i znao gdje treba udarit..nije smio.
I da,znam to sto kazes,jednostavno nije uradjeno dovoljno plus je birao igru " nit smrdi nit mirise" a cijenu smo platili svi..
Da je bio drzavnik,izabrao bi Zapad na startu.
I imali bi priliku..ovako sagradjeno na temeljima lazi,pijeska i soli ptedodredjeno je bilo da ode u q..
dream of spring...
- MunDzi
- Svadjalica
Aha, i u Foci je tako kolovodju potro tako sto mu je petokraku dao da si na subaru preko kokarde nakaci.