Shit!!!Melek wrote:Sta se desi kad to cudo upadne u anus?

Moderators: spacebound, Duminjo
A možda je samo vlak, koji nadolaziMelek wrote:Ja kako vidim na tom snimku izgleda bljesti neko svjetlo na kraju tunela
Ama jok. Cuo si za "skinut mrak s ociju"? E to je to svijetlo.storm wrote:A možda je samo vlak, koji nadolaziMelek wrote:Ja kako vidim na tom snimku izgleda bljesti neko svjetlo na kraju tunela
Da nije to taj drekavacMelek wrote:Malo me podsjeca na onaj film, "Lepa sela lepo gore"
Ja, dobro si.. recimo, ako ga covjek proguta, kroz par dana ima besplatan totalni pregled cijelog traktaKonsultant wrote:Hmm... vise bi se moglo korisitti za medicinsku svrhu, preventivni pregled. Polako idemo putem IOT. Snimak i objavana na socijalnim mrezama je previse bolesno.
Aferim, brEte Konsule. Ko da sam ti ja diktirao šta'š napisati, tetkem'.Konsultant wrote:Hmm... vise bi se moglo korisitti za medicinsku svrhu, preventivni pregled. Polako idemo putem IOT. Snimak i objavana na socijalnim mrezama je previse bolesno.
Vec imaju kao pipu koje se proguraju, kako je misici guraju tako se krece. Imaju mikromotori, cudi me sto to nema po nekoj razumnoj cijeni.Melek wrote:A kako mislis da se ta kamerica profura kroz trakt a da ne zaluta ili se zalijepi negdje? Ovo barem vuce zemljina teza, podmazi dobro, progutaj i opleti
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests