ako žena mjenja muškarca u nekim njegovim ritualima, navikama koje lično njoj ne prave problem nego se joj prosto ne sviđa ta njegova osobina to mi nije okej. Ako ti se ne sviđa što on ne priča ujutru ili što se lako ljuti ne možeš ti to i nemaš pravo tražit da mjenja. Ako ti se ne sviđa idi traži drugog. Kad osobu prihvatiš prihvatiš je sa svim osobinama i manama. Drugo je kad muškarac evo ima problem sa alkoholom pa žena polako pričom objasni mu da to nije dobro za njega a ni za njihovu porodicu . Hoću da kažem da nemamo pravo od partnera tražiti da mjenja stvari kod sebe koje nama lično ne prave štetu našoj porodici i to su većinom karakterne stvari brzo se ljuti,tvrdoglav je, ima svoj način ispijanja jutarnje kafe,ne voli nešto da jede a mi konsantno u hranu to stavljamo..to su banalni primjeri ali to su sitnice koje muškarcu se nakupe i pukne čovjek . Ili prihvatite partnera ili nemojte ga imati. A svako normalan ce se trudit biti bolji covjek što kaže fufe po defaultu , kad si s nekim trudiš se od sebe napraviti osobu koja je dobra,uspješna. I da i to je ključ. Krenimo mi prvo da mjenjamo sebe