Kad pocne erotika, ti zaspis

Moderator: spacebound
Eeee nisi ti ukapirao tu igruMatan wrote: 13 Jan 2022, 22:39 Ljubavni savjeti su glupost..
moras sam istrazivati i na svojoj kozi osjetiti da bi znao cijeniti..
jedino sto znam, sto vise nekoga ignoriras, on ili ona se vise zainteresuju za tebe..
Jesi li pogledao ijedan video koji sam postavila?MarlboroGold wrote: 14 Jan 2022, 07:37Bez uvrede, ali razni su "eksperti" na tom polju samo da uzmu lovu na internetu i slično od nesretnih ljudi koji misle da im to može pomoći. Koliko god da smo napredovali kao čovječanstvo to je donijelo i mnoge druge probleme po pitanju m/ž odnosa kojih nije toliko bilo u prošlosti. Kad ljudi otvore dušu imaš osjećaj kao da svakom drugom treba neka terapija, a to su ti "eksperti" iskoristili.Zizi wrote: 12 Jan 2022, 13:13 Kakav amater?
Svi gosti emisije su profesionalci, a neki od njih i naučnici koji se već dugo bave istraživanjem ljudskog razvoja.
Vjerovatno nisi ni pogledao video, ali izgleda imaš neki problem sa urednikom emisije.
Možda eventualno u nekim segmentima to pomogne u kojima se čovjek može prepoznati, ali u suštini je to gubljenje vremena.
Nije to nešto što možeš tek tako primijeniti i preslikati na svoj život, jer ne ide tako. Nije to popravka sudopera. Tako da... Dumi je apsolutno u pravu.
Nemaa toga kod mene
Ljubavi i moci ljubavii
Ima drugih emocija koje nisu dosadne
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest