Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ooo druze Olujo....mislim da sam nekada davno citajuci neke tvoje rane upise u prvi mah pomislio nesto kao "Jeko sad ovaj fanatik?", usprkos cemu mi nije trebalo vremena mnogo da shvatim da ima u tebi mnogo nase tople i budalaste bosanske duse. Od koje cesto njen vlasnik u zivotu ima vise srete nego koristi, ali sta se tu moze....
Pomalo sa zvukom sirene svako dobro ti zelim: da budes veseo, zdrav, od bliskih ali i sirokih narodnih masa voljen, postanes preko noci imucan i slavan te naravno usto dionicar voljenog kluba. I da iduceg januara trajo br. 5 koji saobraca na relaciji Precko - Maksimir na jednoj strani nosi otisnutu sretnu novogodisnju poruku, a na drugoj tebi rodjendansku cestitku
zloćko_tokmak wrote:O šefe...sretan rođendan ti želim
ja sam prije uvijek želio imati roćkas na Novu godinu jer su rođeni na taj dan uvijek bili u centru pažnje na novogodišnjim tulumima i
ultras mo
pa i nije baš nešto posebno....svi svakoga vole u toj noći....i kad bi trebao doći do izražaja....obično je većina patosirana
hvala
niska grana wrote:Ooo druze Olujo....mislim da sam nekada davno citajuci neke tvoje rane upise u prvi mah pomislio nesto kao "Jeko sad ovaj fanatik?", usprkos cemu mi nije trebalo vremena mnogo da shvatim da ima u tebi mnogo nase tople i budalaste bosanske duse. Od koje cesto njen vlasnik u zivotu ima vise srete nego koristi, ali sta se tu moze....
Pomalo sa zvukom sirene svako dobro ti zelim: da budes veseo, zdrav, od bliskih ali i sirokih narodnih masa voljen, postanes preko noci imucan i slavan te naravno usto dionicar voljenog kluba. I da iduceg januara trajo br. 5 koji saobraca na relaciji Precko - Maksimir na jednoj strani nosi otisnutu sretnu novogodisnju poruku, a na drugoj tebi rodjendansku cestitku
Storm,nek si ziv i zdrav.
Da imas posla,a i slobodnog vremena.
Da te posluzi zdravlje i strpljenje.
Da nadjes zenu uz koju ces smirit dusu.
Da izvedes sina na ponos.
Od srca
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Zagorka wrote:Storm,nek si ziv i zdrav.
Od srca
...zaista lijepo....
pridruzujem se ovim lijepim cestitkama i zeljama...
...i samo bih dodao....jos koji kubik betona...gipsa......
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Zagorka wrote:Storm,nek si ziv i zdrav.
Od srca