Pobjegla bi ti glavom bez obzira. Kad dođe žuta minuta, vjeruj da se i najbliži zavuku u misiju rupu
a samo je spao bubanj. Ne možeš ga vratit da si proha.

Pobjegla bi ti glavom bez obzira. Kad dođe žuta minuta, vjeruj da se i najbliži zavuku u misiju rupu

Pa nije majka curicu rodila. Cuj zastitne naocare. Ja u hitnoj zavrsavo zbog nenosenja istih i opet ih ne nosim

Schbin hart

Ma muškarci. Interesuje nas majstorisanje. Ja trebam radit krov na kući. Misliš da bi pustio majstorima da rade? Jarane, nema šanse taman da oni meni plate.HAVANA wrote: 06 Nov 2022, 19:01Sta je to u ljudskom bicu...Taare wrote: 06 Nov 2022, 18:52
Najbolje rastavi. I ja sam jednom. I naravno kupio novu jer sam u rastavljenu gledo ko tele u šarena vrata![]()
Isto i ja. U svaki qrac se petljam gdje se rukama radi. I kad treba i kad ne treba. Nemam ja zivaca cekat. Neki dan kazem majstoru skini mi alternator, ne puni... Kaze dodji u srijedu iducu... Cuj srijedu. Kutija sa alatom, zalego na zemlju bez dizalice i sarafaj. Skino, odnio, zamijenio mi covjek sta treba, vratio, namontiro i prodo auto... A ta srijeda za 3 dana...
![]()

Sta sam spene iz ociju izvadio i iz ruku metala mogo sam lancic napravit...

HAVANA wrote: 06 Nov 2022, 19:08Sta sam spene iz ociju izvadio i iz ruku metala mogo sam lancic napravit...insomnia wrote: 06 Nov 2022, 19:05
Pa nije majka curicu rodila. Cuj zastitne naocare. Ja u hitnoj zavrsavo zbog nenosenja istih i opet ih ne nosim![]()
Al najbolji sam kad felge kiselinom cistim, mrsko mi rukavice stavit pa prsne na ruke, lice, nekad u oko... Oj braco draga.
Skici i sapiraj... Kreten pravi. Pa eno muha prst otkino, ludi ba...
![]()

Od prosle sedmice. Ima i majstor i sve al moro sam se ja gore izverat. De gredu prepusti, opsav vako nemoj nako, dole hidroizolaciju prije estriha, tu i tu, nemoj mi one tvoje iz vrece... Ma budale ba kazem ti ja. I onda joj kuku ledja...Taare wrote: 06 Nov 2022, 19:07Ma muškarci. Interesuje nas majstorisanje. Ja trebam radit krov na kući. Misliš da bi pustio majstorima da rade? Jarane, nema šanse taman da oni meni plate.HAVANA wrote: 06 Nov 2022, 19:01
Sta je to u ljudskom bicu...Isto i ja. U svaki qrac se petljam gdje se rukama radi. I kad treba i kad ne treba. Nemam ja zivaca cekat. Neki dan kazem majstoru skini mi alternator, ne puni... Kaze dodji u srijedu iducu... Cuj srijedu. Kutija sa alatom, zalego na zemlju bez dizalice i sarafaj. Skino, odnio, zamijenio mi covjek sta treba, vratio, namontiro i prodo auto... A ta srijeda za 3 dana...
![]()
a jedino što sam u životu napravio jeste boks za cuku i sad štala za sonija.
bmk, pregledo par youtube videa i idem na krov.
Znam šta je tog, šta su grede, šta je letva, šta je paropropusna folija...
Ima da ga aBd napravim.

to je svestranost.Taare wrote: 06 Nov 2022, 19:07Ma muškarci. Interesuje nas majstorisanje. Ja trebam radit krov na kući. Misliš da bi pustio majstorima da rade? Jarane, nema šanse taman da oni meni plate.HAVANA wrote: 06 Nov 2022, 19:01
Sta je to u ljudskom bicu...Isto i ja. U svaki qrac se petljam gdje se rukama radi. I kad treba i kad ne treba. Nemam ja zivaca cekat. Neki dan kazem majstoru skini mi alternator, ne puni... Kaze dodji u srijedu iducu... Cuj srijedu. Kutija sa alatom, zalego na zemlju bez dizalice i sarafaj. Skino, odnio, zamijenio mi covjek sta treba, vratio, namontiro i prodo auto... A ta srijeda za 3 dana...
![]()
Ima da ga aBd napravim.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Dobro to izgleda.HAVANA wrote: 06 Nov 2022, 19:11Od prosle sedmice. Ima i majstor i sve al moro sam se ja gore izverat. De gredu prepusti, opsav vako nemoj nako, dole hidroizolaciju prije estriha, tu i tu, nemoj mi one tvoje iz vrece... Ma budale ba kazem ti ja. I onda joj kuku ledja...Taare wrote: 06 Nov 2022, 19:07
Ma muškarci. Interesuje nas majstorisanje. Ja trebam radit krov na kući. Misliš da bi pustio majstorima da rade? Jarane, nema šanse taman da oni meni plate.
Ima da ga aBd napravim.![]()
![]()

Pa ja obicno kradem prostora jos za tavana. Dozidam jedno 40cm, izbetoniram pa na to gredu jednu recimo 16cm pa onda grede...Taare wrote: 06 Nov 2022, 19:12 Al stvarno bi mogo odletit. Gledam jutjub, ljudi vazda one grede zavrnu u vijenac.
U koji ću ja kurac zavrnut kad je starogradnja i nema vijenca

Ma ja. Mali od sure kupio stan a terasa 17m2 pa napravili jos jednu sobu. Stirodur stavili, tvrdji je,unutrasnji zid, ako udari itd a na njega mrezica, malter i najvjerovatnije edelpuc...Taare wrote: 06 Nov 2022, 19:15Dobro to izgleda.HAVANA wrote: 06 Nov 2022, 19:11
Od prosle sedmice. Ima i majstor i sve al moro sam se ja gore izverat. De gredu prepusti, opsav vako nemoj nako, dole hidroizolaciju prije estriha, tu i tu, nemoj mi one tvoje iz vrece... Ma budale ba kazem ti ja. I onda joj kuku ledja...![]()
![]()
Šta ćeš preko tog stiropora? Mrežica i malter?

Meni se ovo svidjelo. Hoću ovako. Trenutno je klasični na dvije vode.HAVANA wrote: 06 Nov 2022, 19:18Pa ja obicno kradem prostora jos za tavana. Dozidam jedno 40cm, izbetoniram pa na to gredu jednu recimo 16cm pa onda grede...Taare wrote: 06 Nov 2022, 19:12 Al stvarno bi mogo odletit. Gledam jutjub, ljudi vazda one grede zavrnu u vijenac.
U koji ću ja kurac zavrnut kad je starogradnja i nema vijenca

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest