Zato što je njihov lobi izuzetno jak i kad tad će imati većinu.Mutevelija wrote: 26 Jul 2021, 17:44Moze moze ako ljudi vjeruju u to i glasaju za ljude koji ne podržavaju gay paradu eto tako može.Nice try wrote: 26 Jul 2021, 17:43
Jedino tako.
Kad se kaže na taj način djeluje kao da su imali svoju zajednicu, neki grad,... mislim, ne vjerujem u te priče iz vjerskih knjiga, zvuče mi kao bajke, ne vidim kako se to može koristiti kao primjer ili argument u ovakvoj raspravi![]()
Nego nije li demokratija glasanje, zamisli bude referendum u BIH i kaže većina ne želimo gay parade otkud pravo gayevima i ostalima da se bune na to demokratsko glasanje"?
Parada ponosa u Sarajevu
Moderator: Krokodil Behko
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21647 times
- Been thanked: 19693 times
- Status: Offline
Re: Nova Parada ponosa u Sarajevu 14. 08. 2021. g.
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1629 times
- Been thanked: 3037 times
Kod nas ne vjerujem samo su jaka manjina sa pederom kao ambasadorom JUeseja.MarlboroGold wrote: 26 Jul 2021, 17:48Zato što je njihov lobi izuzetno jak i kad tad će imati većinu.Mutevelija wrote: 26 Jul 2021, 17:44
Moze moze ako ljudi vjeruju u to i glasaju za ljude koji ne podržavaju gay paradu eto tako može.
Nego nije li demokratija glasanje, zamisli bude referendum u BIH i kaže većina ne želimo gay parade otkud pravo gayevima i ostalima da se bune na to demokratsko glasanje"?
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Što se tiče Evrope vjerovatno će najsporije u BiH.
- bosnjakinja
- Inventar foruma
- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
Kakvi ba mi Kao narod nismo zadrti uopste i to ide jako brzo
- bosnjakinja
- Inventar foruma
I sta mu smije ? Jos je vjerovstno rado vidjen gost zajedno sa svojim muzem medju elitomMutevelija wrote: 26 Jul 2021, 18:14Kod nas ne vjerujem samo su jaka manjina sa pederom kao ambasadorom JUeseja.MarlboroGold wrote: 26 Jul 2021, 17:48
Zato što je njihov lobi izuzetno jak i kad tad će imati većinu.

Last edited by bosnjakinja on 26 Jul 2021, 19:29, edited 1 time in total.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Kod nas je problem konstitutivnosti što masovno usložnjava taj problem. Jedni ako bi i pristali, ako ostali odbiju to neće biti provodivo.
Ali ako hoćemo u EU to će morati biti i kod nas završeno. Takvi su sad uslovi jbg.
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1629 times
- Been thanked: 3037 times
Zasto u EU kad zabranjuje hidzabMarlboroGold wrote: 26 Jul 2021, 19:29Kod nas je problem konstitutivnosti što masovno usložnjava taj problem. Jedni ako bi i pristali, ako ostali odbiju to neće biti provodivo.
Ali ako hoćemo u EU to će morati biti i kod nas završeno. Takvi su sad uslovi jbg.

Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- bosnjakinja
- Inventar foruma
Oni koji te podrzavaju u EU oni su ujedno za lgbt a ti koji su protiv gay prava mrze i muslimaneMutevelija wrote: 26 Jul 2021, 22:17Zasto u EU kad zabranjuje hidzabMarlboroGold wrote: 26 Jul 2021, 19:29
Kod nas je problem konstitutivnosti što masovno usložnjava taj problem. Jedni ako bi i pristali, ako ostali odbiju to neće biti provodivo.
Ali ako hoćemo u EU to će morati biti i kod nas završeno. Takvi su sad uslovi jbg.![]()
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3869 times
- Been thanked: 2912 times
U BH su vecinom Muslimanibosnjakinja wrote: 27 Jul 2021, 00:19Oni koji te podrzavaju u EU oni su ujedno za lgbt a ti koji su protiv gay prava mrze i muslimane
po tvom,svi moramo skinut gace...

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Odraz
- Inventar foruma
- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 266 times
Nice try wrote: 26 Jul 2021, 17:43Jedino tako.
Kad se kaže na taj način djeluje kao da su imali svoju zajednicu, neki grad,... mislim, ne vjerujem u te priče iz vjerskih knjiga, zvuče mi kao bajke, ne vidim kako se to može koristiti kao primjer ili argument u ovakvoj raspravi![]()

... nemoj mi reci da ne vjerujes da je lik sam uz pomoc troje djece i zene mu napilao sumu i sagradio Titanik i u njega nafatao od svake zivotinje po dvoje musko i zensko i da je poplavilo i samo se oni spasili a sve se podavilo i iz tog broda svi izasli napolje i sve oko nas duguje zivot tim ljudima i zivotinjama? To je sasvim logicno i izvodljivo. Cak je i do sjevernog i juznog pola dobacio po mede i pingvine.

- Odraz
- Inventar foruma
To se zove ugnjetavanje manjine od strane vecine, uskracivanje ljudskih sloboda itd i onda ti zavrnu fondove i granice sve radi sakice ljudi koji ti se ne svidjaju.Mutevelija wrote: 26 Jul 2021, 17:44Moze moze ako ljudi vjeruju u to i glasaju za ljude koji ne podržavaju gay paradu eto tako može.Nice try wrote: 26 Jul 2021, 17:43
Jedino tako.
Ne ide to tako ... das im slobode ali toliko da ne uticu na vecinu, znaci nikakve reklamne materijale, odjebat ih od skola i vrtica, paradu smjestit' na Stojcevac ili Vrelo bosne, na Veliko polje na Igmanu ili na Tjentiste, dat im novinara da se slikaju i po sendvic iz budzeta i rijesio problem.

- Masamune
- DeLorean
- Mood:
-
- Inventar foruma
- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
nemoj mi reci da vjerujes da je ovo plod puke slucajnosti i transfera nezive materiju u zivu? smjehotres jelde kaka je to tek bajka.Odraz wrote: 27 Jul 2021, 08:06Nice try wrote: 26 Jul 2021, 17:43
Jedino tako.
![]()
... nemoj mi reci da ne vjerujes da je lik sam uz pomoc troje djece i zene mu napilao sumu i sagradio Titanik i u njega nafatao od svake zivotinje po dvoje musko i zensko i da je poplavilo i samo se oni spasili a sve se podavilo i iz tog broda svi izasli napolje i sve oko nas duguje zivot tim ljudima i zivotinjama? To je sasvim logicno i izvodljivo. Cak je i do sjevernog i juznog pola dobacio po mede i pingvine.![]()
- Odraz
- Inventar foruma
Gdje sam to napisao da ne vjerujem da nas je stvorila napredna inteligencija?The 51st State wrote: 27 Jul 2021, 08:50nemoj mi reci da vjerujes da je ovo plod puke slucajnosti i transfera nezive materiju u zivu? smjehotres jelde kaka je to tek bajka.Odraz wrote: 27 Jul 2021, 08:06
![]()
... nemoj mi reci da ne vjerujes da je lik sam uz pomoc troje djece i zene mu napilao sumu i sagradio Titanik i u njega nafatao od svake zivotinje po dvoje musko i zensko i da je poplavilo i samo se oni spasili a sve se podavilo i iz tog broda svi izasli napolje i sve oko nas duguje zivot tim ljudima i zivotinjama? To je sasvim logicno i izvodljivo. Cak je i do sjevernog i juznog pola dobacio po mede i pingvine.![]()
Gdje ??? Hajde pokazi ...

Hoces da kazes da je onaj koji je stvorio ovu cesticu, zivot, kosmos, sjebao tiranosauruse - trebao pomoc jednog tesara da spasi zivot na planeti?

- Odraz
- Inventar foruma

... vala dobra ti ta, skupe se tu i udri brigu na veselje, ne moze im biti bolje, samo im hranu doturati.

... kud nama neko ovako nesto ne predlozi ...

-
- Inventar foruma
- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
nije trebao pomoc niti treba ikako po defaultu, nego je slao poruke vise puta..., ali vjeruj kako hos,Odraz wrote: 27 Jul 2021, 09:12Gdje sam to napisao da ne vjerujem da nas je stvorila napredna inteligencija?The 51st State wrote: 27 Jul 2021, 08:50
nemoj mi reci da vjerujes da je ovo plod puke slucajnosti i transfera nezive materiju u zivu? smjehotres jelde kaka je to tek bajka.
Gdje ??? Hajde pokazi ...![]()
Hoces da kazes da je onaj koji je stvorio ovu cesticu, zivot, kosmos, sjebao tiranosauruse - trebao pomoc jednog tesara da spasi zivot na planeti?![]()
![]()
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
Jeste razvezali o pederima. Isto da cete vi paradirati. Prosetat ce, malo pistati, malo galamiti. Niko ih nece jebat ni 1% kao i prosli put. Das im 5 min. paznje i zavrsis sa njima.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3871 times
- Been thanked: 3575 times
Pa može taj lobi biti jak koliko hoće ali šta to znači na terenu?MarlboroGold wrote: 26 Jul 2021, 17:48Zato što je njihov lobi izuzetno jak i kad tad će imati većinu.Mutevelija wrote: 26 Jul 2021, 17:44
Moze moze ako ljudi vjeruju u to i glasaju za ljude koji ne podržavaju gay paradu eto tako može.
Mogu izganjati zakon protiv nasilja nad homoseksualcima ali kao prvo niko od nas na forumu a i mnogi u BiH koji su protiv parade ne bi im nanijeli tjelesne povrede ili gore a kao drugo homoseksualci su već sad zaštićeni od onih koji bi ih napali. Ako nekoga danas u BiH napadnu taj je već zaštićen od zakona i napadači će biti kažnjeni i ne pita se je li ta osoba peder, hetero, vjernik ili ateista.
Da homoseksualci dobiju pravo da slobodno šetaju, da imaju pravo da se žene i da se kazne homofobne uvrede ali kao što rekoh šta to znači na terenu?
Ti misliš stvarno da će neki gay par imati krug prijatelja, da će ih zvati na porodična okupljanja?
Možes li zamisliti jednu tipičnu bosansku familiju da se okupi na ručak i neko izjavi "Sačekat ćemo Jusufa i Osmana pa ćemo večerati".
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3871 times
- Been thanked: 3575 times
Pitaj Dodika i Šarovića ovih dana pita li ih ko za demokratsko glasanjeMutevelija wrote: 26 Jul 2021, 17:44Moze moze ako ljudi vjeruju u to i glasaju za ljude koji ne podržavaju gay paradu eto tako može.Nice try wrote: 26 Jul 2021, 17:43
Jedino tako.

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Hurija
- Pandora
- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Eni ih poljepili su plakate po Srebrenici ,navodno tajno.
Vidjecemo šta će odraditi policija .
Vidjecemo šta će odraditi policija .
Ostalo je cutanje.