Srbija
Moderator: Krokodil Behko
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2181 times
- Been thanked: 3820 times
- Status: Online
Re: Srbija
Pitam se naleti li kad ova djevojcica na kokarde na protestima i kako se tada osjeca.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Morgen
- Zvezda foruma
- Has thanked: 28101 times
- Been thanked: 25792 times
- Status: Offline
Oseca se ko svaki normslan student tamo. Zgrozeno. Jer svi znamo ko su ti sa kokardama.Nora Ibsenova wrote: 13 Apr 2025, 14:10 Pitam se naleti li kad ova djevojcica na kokarde na protestima i kako se tada osjeca.
A u Pazaru je bilo predobro. Takvu Srbiju zelim
Zapravo ceo svet da je takav
- amidza idriz
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 1786 times
- Been thanked: 933 times
Upravo tako, da se ne gleda ko si sta si, kom Bogu se molis nego jesi li ili nisi co'jk.
Svakim danom smo sve dalji od takvog svijeta, na zalost.
Dobar reset je bio IIs.r. a sada sve opet poludilo.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20573 times
- Been thanked: 18577 times
Zato mi u Tuzli hoćemo svoju državu Tuzlu. Da se ogradimo od tog ludilaamidza idriz wrote: 13 Apr 2025, 21:10 Upravo tako, da se ne gleda ko si sta si, kom Bogu se molis nego jesi li ili nisi co'jk.

- amidza idriz
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 1786 times
- Been thanked: 933 times
Od mene ti komad zemlje gore negdje na Krojčici pa se odijeli od svijeta
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 8978 times
- Been thanked: 10675 times
- Morgen
- Zvezda foruma
- Has thanked: 28101 times
- Been thanked: 25792 times
- Bego
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 223 times
- Been thanked: 1447 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13044 times
- Been thanked: 21206 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3695 times
- Been thanked: 3419 times
Tuzla me podsjeća na Njihovu Stranku.Masamune wrote: 15 Apr 2025, 07:52Zato mi u Tuzli hoćemo svoju državu Tuzlu. Da se ogradimo od tog ludilaamidza idriz wrote: 13 Apr 2025, 21:10 Upravo tako, da se ne gleda ko si sta si, kom Bogu se molis nego jesi li ili nisi co'jk.
Dobar reset je bio IIs.r. a sada sve opet poludilo.![]()
Glasači su uglavnom “Mi smo se izjasnili kao Bosanci jer ne želimo nacionalne podjele”, Edin Forto izjavi “Ja nisam Bošnjak”, ali se zato Predrag Kojović uredno izjašnjava kao Srbin

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20573 times
- Been thanked: 18577 times
Normalno. Nećemo bošnjačku Bosnu, nego bosansku.Naseef Mushroom wrote: 16 Apr 2025, 08:57Tuzla me podsjeća na Njihovu Stranku.Masamune wrote: 15 Apr 2025, 07:52
Zato mi u Tuzli hoćemo svoju državu Tuzlu. Da se ogradimo od tog ludila![]()
Glasači su uglavnom “Mi smo se izjasnili kao Bosanci jer ne želimo nacionalne podjele”, Edin Forto izjavi “Ja nisam Bošnjak”, ali se zato Predrag Kojović uredno izjašnjava kao Srbin![]()
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3695 times
- Been thanked: 3419 times
To nema veze sa ovim napisanim.Masamune wrote: 16 Apr 2025, 09:04Normalno. Nećemo bošnjačku Bosnu, nego bosansku.Naseef Mushroom wrote: 16 Apr 2025, 08:57
Tuzla me podsjeća na Njihovu Stranku.
Glasači su uglavnom “Mi smo se izjasnili kao Bosanci jer ne želimo nacionalne podjele”, Edin Forto izjavi “Ja nisam Bošnjak”, ali se zato Predrag Kojović uredno izjašnjava kao Srbin![]()
Evo opet poređenje, Edin i Edini koji glasaju za Njihovu stranku kažu “Ja nisam Bošnjak, ja sam Bosanac” i on je prototip glasača i člana Njihove Stranke ali i SDPa ali zato kada se Predrag Kojović izjasni Srbinom, on je i dalje cool.
Ili kada Vojin Mijatović izjavi “Ja sam 100% Srbin a 110% Bosanac” on je patriota a kada neki Meho i Senad se izjasne kao Bošnjaci a kažu da su i dalje Bosanci onda je drvlje i kamenje “Ti da si Bosanac izjasnio bi se Bosancem a ne Bošnjakom i zakucao zadnji ekser u sanduk bosanstva”.
Niko ne kaže za Kojovića i Mijatovića da žele srpsku Bosnu jer su se izjasnili Srbima.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13044 times
- Been thanked: 21206 times
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 531 times
- Been thanked: 780 times
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 351 times
- Been thanked: 751 times
Vučević: Studenti bi sada morali kazati kakav je njihov stav o Srebrenici
Možda bi trebali, a možda i ne bi, ali tebi svako p.... materina genocidaško-svetosavsko-četnička, govno radikalsko-zločinačko
Možda bi trebali, a možda i ne bi, ali tebi svako p.... materina genocidaško-svetosavsko-četnička, govno radikalsko-zločinačko

Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
TEŠKI DANI ZA VUČIĆA: Studenti spremaju novo iznenađenje predsjedniku Srbije, ako ne bude izbora ide se na radikalizaciju protesta
Studenti koji već gotovo šest mjeseci blokiraju fakultete tražeći ispunjenje zahtjeva, prije svega vezanih za odgovornost zbog tragedije na novosadskoj željezničkoj stanici, saopćili su da očekuju da vanredni parlamentarni izbori, koje su nedavno zatražili, budu raspisani već narednih dana - sredinom maja.
Ako izbori ne budu uskoro raspisani studenti najavljuju radikalizaciju protesta, ali kao i do sada - na miran način.
U razgovoru za Radio Slobodna Evropa (RSE), student u blokadi Aleksandar Milošević, sa Matematičkog fakulteta u Beogradu, rekao je da će na studentskoj izbornoj listi biti prije svega ljudi od kojih se očekuje da ispune studentske zahtjeve.
Naveo je da je kriterij za izbor kandidata, koje predlažu svi fakulteti, da ne budu članovi vladajućih stranaka, dok se o uvjetima za eventualno učešće opozicije još diskutira.
"To će biti lista stručnjaka, radnika i drugih koji do sada nisu imali prevelike veze sa politikom, a kojima dajemo poverenje da nam, kao prvo, ispune zahteve, a kao drugo da se usklade sa nekim vrednostima na koje većina ljudi u Srbiji gleda kao na zdravorazumske", rekao je Milošević.
"Pored toga, ne treba da bude funkcioner, ili da je bila funkcioner neke od opozicionih stranaka, mada je taj uslov još podložan amandmanima i još uvek je diskutabilan. Suština je da je to neko ko nije učestvovao u nekoj višoj politici", pojasnio je student matematike.
On je kazao da svaki fakultet predlaže svoje kandidate, kao i da svaki (univerzitetski) grad ima svoj broj mjesta. Primjera radi, u Beogradu, gdje je trenutno 51 fakultet u blokadi, svaki od njih će predložiti dva kandidata i dvije rezerve, pri čemu to moraju biti jedan muškarac i jedna žena. Također se garantira da će u prvih 125 mjesta na listi biti zastupljeni kandidati svih fakulteta u blokadi u Srbiji.
Milošević je dodao i da vlada koja bi bila formirana nakon vanrednih izbora treba da pripremi uvjete za održavanje novih i da bi njen mandat trebalo da bude oročen.