bacis petardu,u nezgodno vrjeme...ili nezgodnu mjestu...
guza ti pocrveni od vaspitne palice .....
...ovo je ruzno za napisat....jbg.....
Moderator: Krokodil Behko

Policija je drzavni organ. A napad na policiju je napad na drzavu. Takoreci.Mutevelija wrote: 27 Oct 2018, 18:35 Ubij običnog čovjeka dobiješ 4 godine zatvora ubij policajca 40 zašto je tako??

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Kazne su zakonski uređene. O čemu ti?

Govorim o pravima covjeka, ali evo vidio sam da su ona dvojica bilmeza dobila 40 godina sto su ubili Arnelu, ipak ne vazi to samo za policiju.

Ma to je relativno, eno npr zaklali su turskog vojnika građani za vrijeme tuskog puča, pa nisu odgovarali sigurno, jer oni su bili na strani Erdogana, a Erdogan je tad bio protiv vojske, a evo sad je on na vlastigreeneyes wrote: 27 Oct 2018, 18:47 Tuga golema. Nadam se da ce pocinioci biti uhvaceni i najstroze kaznjeni.
Policija je drzavni organ. A napad na policiju je napad na drzavu. Takoreci.Mutevelija wrote: 27 Oct 2018, 18:35 Ubij običnog čovjeka dobiješ 4 godine zatvora ubij policajca 40 zašto je tako??

Hurija wrote: 27 Oct 2018, 22:58Mutevelija , mogao bi imati malo više saosjećanja i poštovanja prema poginuilim ljudima , red je .
Opet ovo bode u oči..Taj slučaj nikada nije dobio sudski epilog iako je podignuta optužnica pred Sudom BiH
fakat,... u normalnoj drzavi bi dobio dozivotnu.storm wrote: 28 Oct 2018, 07:06Opet ovo bode u oči..Taj slučaj nikada nije dobio sudski epilog iako je podignuta optužnica pred Sudom BiH
Malo se raspucas sa murijom i nikome nista...setas okolo, kraduckas, pa eventualno opet malo zapucas, bože moj...sve u rok sluzbe...

..i ... kad neko kaze,krimosi nisu na vlastidamir5 wrote: 28 Oct 2018, 07:08fakat,... u normalnoj drzavi bi dobio dozivotnu.storm wrote: 28 Oct 2018, 07:06Opet ovo bode u oči..Taj slučaj nikada nije dobio sudski epilog iako je podignuta optužnica pred Sudom BiH
Malo se raspucas sa murijom i nikome nista...setas okolo, kraduckas, pa eventualno opet malo zapucas, bože moj...sve u rok sluzbe...
Zar ni meni?Pasaga wrote: 28 Oct 2018, 07:11..i ... kad neko kaze,krimosi nisu na vlastidamir5 wrote: 28 Oct 2018, 07:08fakat,... u normalnoj drzavi bi dobio dozivotnu.storm wrote: 28 Oct 2018, 07:06Opet ovo bode u oči..Taj slučaj nikada nije dobio sudski epilog iako je podignuta optužnica pred Sudom BiH
...nemaju nista sa tim .....![]()