Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ma firma mu u kući a pored kancelarije najlepša prostorija u njegovoj kući... Tri bureta vina belo roze i crno te pršut sa bure ivsamo tamo joškec i ja smemo zapaliti
Što ste palili, palili ste...
Usmrdili ste mi podrum...
Pa tu savrseno za posjedit....i sad ne smijemo reci ni eto nas...kad drugi uprskali
Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
Ma firma mu u kući a pored kancelarije najlepša prostorija u njegovoj kući... Tri bureta vina belo roze i crno te pršut sa bure ivsamo tamo joškec i ja smemo zapaliti
Aj ćuti tamo nemaš zavese ko moja žena pa da pizdiš zbo cigareta acima i ventilator tamo koliko se sećam...i pokvariće se ono vino ako nas dvojica ne dođemo
Aj ćuti tamo nemaš zavese ko moja žena pa da pizdiš zbo cigareta acima i ventilator tamo koliko se sećam...i pokvariće se ono vino ako nas dvojica ne dođemo
Pa tu savrseno za posjedit....i sad ne smijemo reci ni eto nas...kad drugi uprskali
Saro on je pušio tri kutije na dan... Znaš bive pušače gori su od onih koji nikad zapalili nisu...
E da u Ljubljani hteo praviti lokal zabranjen ulaz nepušačima i ne može ...inače bi radio kao lud...zimi sede u baštama pokriveni ćebetom i smrzavaju se....to je za revoluciju