Turska
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- drugrankovic
- Inventar foruma

- Status: Offline
Re: Turska
dostavljala je amerika, i oruzje i bin ladena... nijesu pali s marsa...
sve je to placala arapska bratija
iran je krajem osadesetih imao i te kako aktivnu tajnu sluzbu u zenici...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
drugrankovic wrote:dostavljala je amerika, i oruzje i bin ladena... nijesu pali s marsa...
najvise oruzja je dostavljena od --srba
- drugrankovic
- Inventar foruma

bice bice
a ovo ostalo ste platili cika slobi, inace tom veliko "ogavnom agresoru" koji nikako nije bio dusmanin samom svom narodu i izdajnik koji je uveo sankcije rs , da bi spasio svoje dupe zarad vlasti...
inace mahala bi bila jako jako mala... da ne bi ovog koji je slao oruzje za pare...
lijepo je nekad priznat, samo nastavi, ali ne negiraj lovu arapa u ovom ratu i toboz "humanitarnu pomoc" preko aerodroma...
a ovo ostalo ste platili cika slobi, inace tom veliko "ogavnom agresoru" koji nikako nije bio dusmanin samom svom narodu i izdajnik koji je uveo sankcije rs , da bi spasio svoje dupe zarad vlasti...
inace mahala bi bila jako jako mala... da ne bi ovog koji je slao oruzje za pare...
lijepo je nekad priznat, samo nastavi, ali ne negiraj lovu arapa u ovom ratu i toboz "humanitarnu pomoc" preko aerodroma...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
pa i cilj je koristiti sve mogućnosti koje vam se pružaju sa strane....jebo EU od nje fajde jok... uzimajte novce i od Turaka i od Arapa...samo napred al nikada da mi više ne ratujemo, eno njih tamo pa do mile volje... ne treba Bosna da se odriče Turske niti mi Rusije... dajte da ulažu ovde da nam deca budu zaposlena al za ozbiljan novac;)Krokodil Behko wrote:Inače, u Sarajevu su u toku završni radovi na novoj zgradi Ziraat banke koja će biti centrala za kompletno evropsko poslovanje te banke.
Oni nas svojom snagom potčinjavaju, skupa sa Arapima. Mislim na cijelu regiju jer mi i jesmo i nismo u Evropi, a oni to vješto koriste kao odskočnu dasku prema evropskom tržištu.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3936 times
- Been thanked: 2964 times
Slusam malocas u 6. dnevnik na tv-eu....
Erdu opasno optzuje zapad za navodni fuseraj....
Juce je sve bilo ok......
Mozda trebaju ubacit par vagona demokratije...tipa...Libija.....

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Čista klasika, čuvek ima 331 poslanika od 550 zabole njega danas za zapad. Turska nije mala država, ok nisu ni velesila al daleko su iznad Srbije, Hrvatske i BIH pa ima pravo i da se qrči...Pasaga wrote:Slusam malocas u 7. dnevnik na tv-eu....
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9976 times
- Been thanked: 11845 times
- Status: Online
E sad ozbiljno, off topic sam brisao, jer čini mi se da je to jedini način, da se zaustavi ovo.
Držite se teme!
Držite se teme!
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
Kolonijalizam ,blizi im je balkan od AfrikeKrokodil Behko wrote:Inače, u Sarajevu su u toku završni radovi na novoj zgradi Ziraat banke koja će biti centrala za kompletno evropsko poslovanje te banke.
Oni nas svojom snagom potčinjavaju, skupa sa Arapima. Mislim na cijelu regiju jer mi i jesmo i nismo u Evropi, a oni to vješto koriste kao odskočnu dasku prema evropskom tržištu.
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
Nije im prvi putpošto je prethodno povredio turski vazdušni prostor.
Question everything.
Za koga ovdje trebamo navijati, za braću Turke ili antiimperijaliste sa istoka?
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
Salahuddin wrote:Ali je sigurno zadnji, da se kladimo?rethna wrote:Nije im prvi putpošto je prethodno povredio turski vazdušni prostor.
Zavisi koje su im namjere..rusi,rusi..
Daj ulog
Question everything.
On je ateista ne treba brinutiSalahuddin wrote:Trebas navijati da ne pocne rat i u BiH. Ako krene tamo, ne misli da cemo mi ostati po strani, pogotovo sto se rat prizeljkuje, od strane mnogih u BiH.Lebowski wrote:Za koga ovdje trebamo navijati, za braću Turke ili antiimperijaliste sa istoka?
Question everything.
..rusi su povrijedili prostor pod kišobranom nata i dobili po repu.. 
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov otkazao posetu Turskoj, javljaju ruski mediji
Češki predsednik Miloš Zaman je kritikovao Tursku zbog obaranja ruskog vojnog aviona. "Ponekad bi mogli da posumnjamo da Turska ima neformalni kontakt sa Islamskom državom. S obzirom na to da se ruske vazdušne snage bore protiv Islamske države , ovaj napad se čini kao radikalna mera", rekao je Zaman, prenosi Itar-Tass.
"Turska je zabola Rusiji nož u leđa obaranjem vojnog aviona i ponela se kao saučesnik teroristima", kaže ruski predsednik Vladimir Putin. "Avion je pogođen od strane turske borbene letelice dok je leteo 1 kilometar od turske granice i nije predstavljao nikakvu pretnju za nacionalnu bezbednost Turske", kaže Putin.

Češki predsednik Miloš Zaman je kritikovao Tursku zbog obaranja ruskog vojnog aviona. "Ponekad bi mogli da posumnjamo da Turska ima neformalni kontakt sa Islamskom državom. S obzirom na to da se ruske vazdušne snage bore protiv Islamske države , ovaj napad se čini kao radikalna mera", rekao je Zaman, prenosi Itar-Tass.
"Turska je zabola Rusiji nož u leđa obaranjem vojnog aviona i ponela se kao saučesnik teroristima", kaže ruski predsednik Vladimir Putin. "Avion je pogođen od strane turske borbene letelice dok je leteo 1 kilometar od turske granice i nije predstavljao nikakvu pretnju za nacionalnu bezbednost Turske", kaže Putin.

Lavrov pozvao ruske drzavljane da ne putuju u Tursku jer, kako on navodi, Turske nista nije bezbednija od Egipta gde je pre desetak dana srusen ruski putnicki avion sa preko 220 putnika. Velike su sanse i da Putin ukine Turskoj popust za gas od 5% a tek sad ce nastradati svi konvoji cisterni sa naftom ka Turskoj... Cini mi se da se Turska preracunala sa obaranjem aviona SU24.
Kretenčuge jedni drugi i treći i svi njihovi sljedbenici...točka
Habibti, ya nour el - ain... 
- Pasaga
- Hadžija

Upravo tako.storm wrote:Kretenčuge jedni drugi i treći i svi njihovi sljedbenici...točka
Ako su ga sorili za racun jenkija...pa ovi sad izmaknu guzu....
onda nista...
morat ce kupit koji vagon demokratije.....
i onako samo fali da turci pobudale...
i veliki dernek moze poceti....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
Da li si svestan kada bi ISIL napao Evropu stigli bi do Nemacke, i Italiju bi uzeli. ISIL nije sala uopste.storm wrote:Kretenčuge jedni drugi i treći i svi njihovi sljedbenici...točka
- Pasaga
- Hadžija

..mislis ...tamo cekaju diverzanti.....ZMAJ wrote:Da li si svestan kada bi ISIL napao Evropu stigli bi do Nemacke, i Italiju bi uzeli. ISIL nije sala uopste.storm wrote:Kretenčuge jedni drugi i treći i svi njihovi sljedbenici...točka
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
ahaZMAJ wrote:Da li si svestan kada bi ISIL napao Evropu stigli bi do Nemacke, i Italiju bi uzeli. ISIL nije sala uopste.storm wrote:Kretenčuge jedni drugi i treći i svi njihovi sljedbenici...točka
Habibti, ya nour el - ain...