e onda nije ni cudo sto ne doguramo,nosata je nekako

e onda nije ni cudo sto ne doguramo,nosata je nekako
Trollu samobanuj se
Sto sam troll' to je moj stav
a kako cemo imat misicu da valja kad je izbor nacijonalno odredjenJulia-Klara wrote: 13 Dec 2021, 14:18 Kako ce se nase prijavit kad je svaka skoro izoperisana? Ili lijepa zbog previse sminke...
A vala sve sto se i prijavljivalo te pobjedjivalo je da bog sacuva. Osim Ane-Mirjane naravno
Ako ne vidis operacije kod Ane Mirjane onda ne znamJulia-Klara wrote: 13 Dec 2021, 14:18 Kako ce se nase prijavit kad je svaka skoro izoperisana? Ili lijepa zbog previse sminke...
A vala sve sto se i prijavljivalo te pobjedjivalo je da bog sacuva. Osim Ane-Mirjane naravno
Evo je kakva je bila. Sada ima troje djecebosnjakinja wrote: 13 Dec 2021, 14:37Ako ne vidis operacije kod Ane Mirjane onda ne znamJulia-Klara wrote: 13 Dec 2021, 14:18 Kako ce se nase prijavit kad je svaka skoro izoperisana? Ili lijepa zbog previse sminke...
Sad je doduse stara mozda je bolja bila prije
Ok tu je vec prava ljepotica...e mladosti sto ne trajes vjecnoJulia-Klara wrote: 13 Dec 2021, 15:42Evo je kakva je bila. Sada ima troje djecebosnjakinja wrote: 13 Dec 2021, 14:37
Ako ne vidis operacije kod Ane Mirjane onda ne znam
Hej Boze, koliko su zene bile ljepse. Svaka ima drugacije crte lica. Sad svaka na isti kalup, cak i sminka potpuno ista.Julia-Klara wrote: 13 Dec 2021, 15:42Evo je kakva je bila. Sada ima troje djecebosnjakinja wrote: 13 Dec 2021, 14:37
Aha, znaci Sako Polumenta je pjevao o njoj u svom super megacar hitu, nijeeee aannnaaa niiijeeee maaaarijaaaa?Julia-Klara wrote: 13 Dec 2021, 15:42Evo je kakva je bila. Sada ima troje djecebosnjakinja wrote: 13 Dec 2021, 14:37
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests