Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Maja wrote:A bože sačuvaj. Opet sve gorilo kao ono jednom prije 3-4 godine. Došao požar do kuća, ma o metrima se radilo. Čitav dan smo gasili i mi i vatrogasnih par došlo. I sad su gore a ja došla da se istuširam i odmorim. Ne mogu više, crkoh..
Večeras će morati neko na brdu da stražari da nas vatra ne uhvati.
Ali kako je to grozno čovječe, jak vjetar pa se širi brzinom svjetlosti. A tek kad su drveća počela goriti pa plamen do neba
Tek sada vidim kakav je Majin dan bio . Čuvaj se Majo...
Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja:
onaj koji žuri govori prije nego što sazna,
odgovara prije negoli nešto shvati,
odluči prije negoli provjeri,
kudi prije nego što se u nešto uvjeri.
(Arapska poslovica)
Maja wrote:A bože sačuvaj. Opet sve gorilo kao ono jednom prije 3-4 godine. Došao požar do kuća, ma o metrima se radilo. Čitav dan smo gasili i mi i vatrogasnih par došlo. I sad su gore a ja došla da se istuširam i odmorim. Ne mogu više, crkoh..
Večeras će morati neko na brdu da stražari da nas vatra ne uhvati.
Ali kako je to grozno čovječe, jak vjetar pa se širi brzinom svjetlosti. A tek kad su drveća počela goriti pa plamen do neba
Žao mi je. Evo još malo loših vijesti. Neće biti kiše u Hercegovini sutra
i prekosutra. Ni ovdje nije sjajno. Vode ima samo u noćnim satima i uopšte
nije za piće. Katastrofa. Svaki dan, kupim 10 litara vode za piće
Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja:
onaj koji žuri govori prije nego što sazna,
odgovara prije negoli nešto shvati,
odluči prije negoli provjeri,
kudi prije nego što se u nešto uvjeri.
(Arapska poslovica)
Dobar.... Setnja po gradu... pa dzuma.. pa ponovo setnja ali u drugom gradu... Vrijeme fino.. Jes da oblacno, ali bar nije hladno bilo.. moglo se setati