Julia-Klara wrote: 03 Oct 2021, 11:20 I vala, gdje god Nazif dodje prica se okrece na jednu temu
Bilo bi lijepo da se takav off moze malo smanjiti
Ti samo imas alergiju na teme o kojima Nazif pise. Coek je u 99% slučajeva na temi
Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
Julia-Klara wrote: 03 Oct 2021, 11:20 I vala, gdje god Nazif dodje prica se okrece na jednu temu
Nisi zar i ti na Beharu.Naseef Mushroom wrote: 03 Oct 2021, 14:11Nisam administrator ili moderator ali da imam svoj forum draži bi mi bio forum koji ima prometa gdje se diskutuje na 20 tema na dan od kojih je 8 tema off topic diskusija i svi se fino ispričaju nego neki forum poput Behara gdje postave po 2-3 posta na samo 5 tema na dan.Julia-Klara wrote: 03 Oct 2021, 11:20 I vala, gdje god Nazif dodje prica se okrece na jednu temu
Eto ti kad nes omladini dat sansuMaja wrote: 03 Oct 2021, 19:46Nisi zar i ti na Beharu.Naseef Mushroom wrote: 03 Oct 2021, 14:11
Nisam administrator ili moderator ali da imam svoj forum draži bi mi bio forum koji ima prometa gdje se diskutuje na 20 tema na dan od kojih je 8 tema off topic diskusija i svi se fino ispričaju nego neki forum poput Behara gdje postave po 2-3 posta na samo 5 tema na dan.
Koga smo izabrali za forumasa mjeseca![]()
Ako je mundzi omladina ondar sam ja jos in vitro
Nisam.Maja wrote: 03 Oct 2021, 19:46Nisi zar i ti na Beharu.Naseef Mushroom wrote: 03 Oct 2021, 14:11
Nisam administrator ili moderator ali da imam svoj forum draži bi mi bio forum koji ima prometa gdje se diskutuje na 20 tema na dan od kojih je 8 tema off topic diskusija i svi se fino ispričaju nego neki forum poput Behara gdje postave po 2-3 posta na samo 5 tema na dan.
Koga smo izabrali za forumasa mjeseca![]()
Pa to je najbolje. Svakako sta god podjes ozbiljno, neko ce ti se posrat u cejf. Samo neozbiljno braco...
nije to alergija nego nesposobnost da se suprostavi argumentovano.Duminjo wrote: 03 Oct 2021, 19:32Julia-Klara wrote: 03 Oct 2021, 11:20 I vala, gdje god Nazif dodje prica se okrece na jednu temu
Ti samo imas alergiju na teme o kojima Nazif pise. Coek je u 99% slučajeva na temi
treba balans, topici su "zive diskusije", nekad se moze malo skliznuti van zarad intenzivnije participacije ali onda to skrene u totalno besmislnom pravcu, znam po sebi jer i sam ucestvujem u tako necemu, zarad toga treba malo veca i participacija moderacija ako im je u cilju da forum ima neku malo siru funkciju osim puke zabave, no to je vec do iste. problem je isto sto se tolerisu posveceni trolovi pa je ostalim forumasima tesko da razvijaju pricu.MarlboroGold wrote: 04 Oct 2021, 08:27 Ima. Prije mi je smetalo. Već duže me boli briga osim ako kvalitetnu temu i ja sam okrenem na off, pa se onda zaustavim.
Da offtopic nekad zna poboljsati diskusiju, ali uglavnom ne. Slazem se da bi moderacija trebala aktivnije suzbijati offtopic pogotovo od nekih pojedinaca, kao i podici pristup temama na veci nivo, ali meni je ovo kako je sad prestalo smetati. Do prije par mjeseci dok tebe nije bilo ovdje na to sam se najvise zalio i bio sam sigurno jedan od najglasnijih.The 51st State wrote: 04 Oct 2021, 09:01treba balans, topici su "zive diskusije", nekad se moze malo skliznuti van zarad intenzivnije participacije ali onda to skrene u totalno besmislnom pravcu, znam po sebi jer i sam ucestvujem u tako necemu, zarad toga treba malo veca i participacija moderacija ako im je u cilju da forum ima neku malo siru funkciju osim puke zabave, no to je vec do iste. problem je isto sto se tolerisu posveceni trolovi pa je ostalim forumasima tesko da razvijaju pricu.MarlboroGold wrote: 04 Oct 2021, 08:27 Ima. Prije mi je smetalo. Već duže me boli briga osim ako kvalitetnu temu i ja sam okrenem na off, pa se onda zaustavim.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests