Znaci ti si kriv
Brak i muska zrtva
Moderator: spacebound
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2367 times
- Been thanked: 4113 times
- Status: Offline
Re: Brak I muska zrtva
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13385 times
- Been thanked: 21898 times
- Status: Online
Odes na hadz, u po frke davis hodzu
Rodjo ti si stao na flasu loze plosne prije ulaska u avion
Nema sta drugo bit
Rodjo ti si stao na flasu loze plosne prije ulaska u avion
Nema sta drugo bit
Dozvolite da se obratimo
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 554 times
- Been thanked: 812 times
Nema drugog rijesenja nego zenit 4 ko sto Mute rece, ne bil ih to drzalo u kondiciji da drze do izgleda
Znaci nije problem u zenidbi trazit sisu i dupe, problem je stat na jednoj
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
Sto reko Pervan, cim kaze DA i ona i mater dobiju po 20 kila

Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2541 times
- Been thanked: 7831 times
Ja nikako nisam pametantuzlak1212 wrote: 01 Jul 2025, 18:09Nema drugog rijesenja nego zenit 4 ko sto Mute rece, ne bil ih to drzalo u kondiciji da drze do izgledaDuminjo wrote: 01 Jul 2025, 18:03
Pa u pitanju je zrtva koju muško trpi ulaskom u brak.
Pogotovo ako znamo da se odmah udebljaju kad potpišu. Osta onda na goloj ledini.![]()
Znaci nije problem u zenidbi trazit sisu i dupe, problem je stat na jednoj![]()
- Duminjo
- Urednik foruma
- Quds
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 3176 times
- Been thanked: 1233 times
Ma, nimalo. Svi oni govore ''pravo'' kada su na minberu. Ali, često im djela ne odgovaraju tome. Čovjek se petljao gdje mi ni približno nije mjesto bilo. I onda mu se to kaže, ide povećavanje tona, pa ponovno ulaženje u druge stvari, koje opet veze nemaju, niti sa vjerom niti hadžom, a pogotovo sa njim. I, sad, treba čovjek trpiti svojevrsnu mentalnu torturu, umjesto da mu kaže da to nije u redu (na što OPET krene i veći bezobrazluk)? Pa, i on je na hadžu, kao i ja. S tim, što su svi koji su tu bili, ostali zabezeknuti njegovim, a ne mojim ponašanjem. I, ne, nemam ja ništa protiv njega. Naprotiv.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Ma trebo si ga nastocit da izadjes u dnevnom avazu
“Tuca na Hadzu”
Sokantno plus video
“Tuca na Hadzu”
Sokantno plus video

Dozvolite da se obratimo
- Quds
- Aktivni forumaš
E, pa Bože.Fuddo wrote: 01 Jul 2025, 18:31 Ma trebo si ga nastocit da izadjes u dnevnom avazu
“Tuca na Hadzu”
Sokantno plus video![]()

- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 554 times
- Been thanked: 812 times
Nisam ni ja, al sam vidio pametnog covjekaDuminjo wrote: 01 Jul 2025, 18:14Ja nikako nisam pametantuzlak1212 wrote: 01 Jul 2025, 18:09
Nema drugog rijesenja nego zenit 4 ko sto Mute rece, ne bil ih to drzalo u kondiciji da drze do izgleda
Znaci nije problem u zenidbi trazit sisu i dupe, problem je stat na jednoj![]()
Sad u Mostaru za vikend, frajer, nezz odakle je, sa 4 zene dosao, ni jedna ne prica ni s jednom, on u miru uziva u Neretvi i nako u prirodi i svemu
Da je samo jednu poveo, ta jedna ne bi zatvarala usta, ovako frajeru i ljepse i ugodnije
Nije to dzaba ba
- Duminjo
- Urednik foruma
Mogo je i na stocnoj pijaci kupiti cetiri krave pa vodati, ako je htio kucne ljubimce a ne zivotnog saputnika.tuzlak1212 wrote: 01 Jul 2025, 18:40Nisam ni ja, al sam vidio pametnog covjeka
Sad u Mostaru za vikend, frajer, nezz odakle je, sa 4 zene dosao, ni jedna ne prica ni s jednom, on u miru uziva u Neretvi i nako u prirodi i svemu
Da je samo jednu poveo, ta jedna ne bi zatvarala usta, ovako frajeru i ljepse i ugodnije
Nije to dzaba ba
Ja sam opsolutno protiv toga i to mi je baš ponizavanje zena.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Ma zezam se ja
Dobro ti je to sto si obavio Hadz.
Halali zajebanciju
Dozvolite da se obratimo
- Quds
- Aktivni forumaš
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
AhaaaaQuds wrote: 01 Jul 2025, 18:28Ma, nimalo. Svi oni govore ''pravo'' kada su na minberu. Ali, često im djela ne odgovaraju tome. Čovjek se petljao gdje mi ni približno nije mjesto bilo. I onda mu se to kaže, ide povećavanje tona, pa ponovno ulaženje u druge stvari, koje opet veze nemaju, niti sa vjerom niti hadžom, a pogotovo sa njim. I, sad, treba čovjek trpiti svojevrsnu mentalnu torturu, umjesto da mu kaže da to nije u redu (na što OPET krene i veći bezobrazluk)? Pa, i on je na hadžu, kao i ja. S tim, što su svi koji su tu bili, ostali zabezeknuti njegovim, a ne mojim ponašanjem. I, ne, nemam ja ništa protiv njega. Naprotiv.
Znaci ti si kriv
- Quds
- Aktivni forumaš
Haman, kako god okreneš.Nora Ibsenova wrote: 01 Jul 2025, 19:06AhaaaaQuds wrote: 01 Jul 2025, 18:28
Ma, nimalo. Svi oni govore ''pravo'' kada su na minberu. Ali, često im djela ne odgovaraju tome. Čovjek se petljao gdje mi ni približno nije mjesto bilo. I onda mu se to kaže, ide povećavanje tona, pa ponovno ulaženje u druge stvari, koje opet veze nemaju, niti sa vjerom niti hadžom, a pogotovo sa njim. I, sad, treba čovjek trpiti svojevrsnu mentalnu torturu, umjesto da mu kaže da to nije u redu (na što OPET krene i veći bezobrazluk)? Pa, i on je na hadžu, kao i ja. S tim, što su svi koji su tu bili, ostali zabezeknuti njegovim, a ne mojim ponašanjem. I, ne, nemam ja ništa protiv njega. Naprotiv.
Znaci ti si kriv

- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
Pa da, nije on kriv za tvoju reakciju, nego ti.
- Quds
- Aktivni forumaš
Ma jok. Nema tu moje reakcije. Bilo je njegove 3, ničim izazvane, na nešto štoga se upšte ticalo nije, 'NAČI, nije bio ni dio grupe gdje smo mi razgovarali, nego naćulio uši i slušao. I nakon svog tog njegovog šoua, ja mu samo kažem da se nije uopšte trebao ubacivati u razgovor, na što je ponovo iz njega izlila njegova pravednost... eh, tu je Muderis uskočio, jer je vidio da to ode predaleko. Ali, ništa, de ti sad napiši da nemRe Izet bit' kriv što je takav, nego sam ja morao sve to osaburati.

- Fuddo
- Maliciozni seronja
Inace, taj brak i porodica ne postoje ima 50 godina.
Osnovna celija svakog drustva svjesno je unistena i dovedena do besmislenosti. Otme se tu i tamo neki pojedinac, neka zemlja sta je nema ni na google map, ostalo je cuca.
Nije on dzaba uveo njoj da ona radi, a njemu nabio troskove da nema sanse sam sve poplacat.
Sve je to smisljeno napravljeno.
Osnovna celija svakog drustva svjesno je unistena i dovedena do besmislenosti. Otme se tu i tamo neki pojedinac, neka zemlja sta je nema ni na google map, ostalo je cuca.
Nije on dzaba uveo njoj da ona radi, a njemu nabio troskove da nema sanse sam sve poplacat.
Dozvolite da se obratimo
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1129 times
- Been thanked: 3502 times
Ima rođo, kako nema.Fuddo wrote: 01 Jul 2025, 19:22 Inace, taj brak i porodica ne postoje ima 50 godina.
Eto npr ti i krvosrk. Nije utekla od tebe, znači da tu ima neka viša konekcija.
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Zanemario si, otme su tu i tamo neki pojedinac.Laser wrote: 01 Jul 2025, 19:34Ima rođo, kako nema.Fuddo wrote: 01 Jul 2025, 19:22 Inace, taj brak i porodica ne postoje ima 50 godina.
Eto npr ti i krvosrk. Nije utekla od tebe, znači da tu ima neka viša konekcija.
Ovdje je 80% ljudi razvedeno, vise puta.
Samohranih majki ko u prici, kompletan Zapad je generalno takav.
A kolko mogu da vidim, ni u domaji nije puno bolje.
Sve to visi o koncu.
Dozvolite da se obratimo