A cudi me da ova nije dobila posao

No kako god, vise sramne nego horor price

Moderators: spacebound, Duminjo
Šefika koristi krastavacKupila sam prvi vibrator prije nekoliko godina, i jadnog ga baš preopteretila. Jedne noći naglo je prestao raditi iako sam stavila nove baterije. Otvorila sam poklopac gdje su baterije i oblak crnog dima je izašao iz njega, dvije baterije su curile i cvrčale. Život mi je proletio pred očima od pomisli što se moglo dogoditi.
Opcepoznato je da americke osamdesetogodisnjakinje prije bilo koje operacije pitaju hoce li se ubrzo smjeti seksati...opasne babe..Mala_Mu wrote:jao bake...
A cudi me da ova nije dobila posao
No kako god, vise sramne nego horor price
Sta se tice onijeh stvari jelte, znala sam mjesanca Srbohrvata,..a Srbina pravoga ne znam..to je bilo jedino sto je znaodrugrankovic wrote:mani se ti srbije, ko da vi pedercina nemate jel...
sama priznaj ko je veca muskarcina hrvatic il srbenda a potom tu nesto nama pripabadaj...
Dobro je ona prosla.gospođa Brams wrote:Svašta, ne dati ženi posao zato što nosi vibrator sa sobom, kakva diskriminacija
bilo bi mi drago za tebe....da i ti to čuješ jednomdr laganini wrote:..volio bi to isprobat..ipak nauka danas čuda radi..i programiraš je da ti priča kako si najveći jebač na kugli zemaljskoj
pa de ajd....voli te ....što će saddr laganini wrote:..čujem ja stalno pa mi sumnjivo..
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest