Dori wrote: 23 Mar 2023, 10:18
Ko je bio ovdje prije tebe? Vidim ti si tu od aprila te godine…
Pričaj nam malo o istoriji foruma? Nama “novima”. Kao unučad oko dede kad se okupe
Niko nije bio prije mene

Istovremeno smo, Maja, String, Tutnplock (Toruk Makto), adacta, paparaci i još desetak njih.
Ako naletiš na nick "gorshtak", tu na forumu, to mi je bio prvi profil.
Ekipa koja se povukla sa davno propalog foruma na Bol chatu i preduzela neke mjere.
Mene nije bilo nekih 6-7 mjeseci poslije toga, smrtni slučaj, bolnica, svašta.. do kraja te 2010. godine, stigli su neki likovi, ali zadržali su se samo Mister i Nurudin. Vraćam se ja, bilo je tu nekih likova: Mandibulas, Sanjarko, Walter, Mrki 62, Merlin, vrtilo se pomalo, oko 200 postićas na dan tada.
E bio je i Rum, Ledena.
Otprilike, u jesen te 2011. godine, počinje uzlet, pojavljuje se Julija, Heidi, Jaca, Imex, Blento, Silence, Major, Nezaboravna, Lanci Niska Grana, Veca, Dacina Curica, Bahra (čini mi se Butterfly s klixa) , Tempy, Trepavica, Gejsha (ex global mod). Kao što vidiš, malo se omasovilo, pa smo u 2012. utrčali s povećanjem postova od preko 100%
Ah, bilo je to zlatno doba, kad nam je i Bošnjo dolazio ( onaj demograf s kliksa) i otvarao teme o veličini i uticaju sisa na natalitet, po različitim narodima na kontinentu

Bio je i onaj Vejsil hljmt, ili kako se već zvao. Banovani su obojica, tokom te godine, skupa sa Sajlom, Majorom, nezaboravnom, blentom, itd. Blento je samo kačio warez linkove o filmovima i tvrdio da je Tito još uvijek živ. Te godine, Gejsha i ja smo postali globalni modovi.
U 2013. dolazi do nekih razlaza u administraciji i formu kreće na 600-700 postova svaki dan.
Pojavljuje se Lebowski ( Majin momak i veeelika ljubav ).
Mogla si ga skoro vidjeti pod nickom Bosanski Migrant.
Došao je Storm, Laganini, Vila, Tokmak, Muta, greeneyes, Bambi ( prvi nick Male Mu), i to je već bio veliki forum, već te godine.
Baš kao i revolucija, forum jede svoju djecu

Većina su banovani. Svađa je bilo svaki dan, kao i na svakom velikom forumu.,
Mislim da smo već tad bili treći po veličini u biH, iza Klixa i banjalučkog foruma.