Sad, baš sad.... kako sam se fino nasmijala....
Čitala sam komentare u nekim nnovinama i magazinima...Jaoooo...komedije i riječnika, a o pismenosti da ne pričam...

Nije rijec o psovkama (:Krokodil Behko wrote:E jesi našla psovku. Najtanja na našim prostorima/jezičinama
IM_ex wrote:Nije rijec o psovkama (:Krokodil Behko wrote:E jesi našla psovku. Najtanja na našim prostorima/jezičinama
Ma suti, i tom ga ostavih bez daha, mal mu oci ne ispadose, jadnicak
UH ...MORENA wrote:
Sto je mene moj bivsi svabo jednom napao,,auuu,,,ispalo mi bilo nesto na pod,, i ja ono budnjam. a u p.m.
pita me sta to znaci..ja odgovorim tacno i smisao td.
Jao, kad je ovaj poceo da se dere,,,pa kakav ste vi to narod, kakvi ste vi to ljudi, bez postovanja prema ljudima, familiji, pa kakve su to psovke...ja sam se osecala kao djak prvak na kojeg se ucitelj dere (jos on pedagog, ku kuuuuuuu)

..AdolfIM_ex wrote:UH ...MORENA wrote:
Sto je mene moj bivsi svabo jednom napao,,auuu,,,ispalo mi bilo nesto na pod,, i ja ono budnjam. a u p.m.
Jao, kad je ovaj poceo da se dere,,,pa kakav ste vi to narod, kakvi ste vi to ljudi, bez postovanja prema ljudima, familiji, pa kakve su to psovke...ja sam se osecala kao djak prvak na kojeg se ucitelj dere (jos on pedagog, ku kuuuuuuu)
onaj na A?
to neki skroz fin, fol nikad ne čuje svoje sunarodnjake na cesti kako pričajuIM_ex wrote:"Iss Scheisse!"
on - WOOOOOAAAH
MORENA wrote:Sto je mene moj bivsi svabo jednom napao,,auuu,,,ispalo mi bilo nesto na pod,, i ja ono budnjam. a u p.m.
Jao, kad je ovaj poceo da se dere,,,pa kakav ste vi to narod, kakvi ste vi to ljudi, bez postovanja prema ljudima, familiji, pa kakve su to psovke.

Zar nije bilo jednostavnije, da samo napiše "aspirin" ?Znači, nacrtala je glavu i kraj nje tablete

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
rekoh ja neki dan da nema nista od berze i dionicaNotos wrote:Pad dionica facebook-a na berzi. Napokon će taj odvratni portal uskoro zakopati sam sebe. Yuppiii!!
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

madam Bovary wrote:...ali se ludjak uzivio i jos joj prica o svom cimeru