Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
greeneyes wrote: 29 Jul 2021, 08:01
A ja razmisljam kad ce mi jaran vratiti masinicu. Dao mu da se osisa i sad ja evo polako prerastam u Robinzon Krusoa, a on mi jos ne vraca masinicu
Sigurno se zove Petko?*
* Kod Bošnjaka i još nekih naroda zapadnog Balkana, prisutno je i ime Džumko ("O svakakvim običajima i davanju imena u Bosni i šire", Encyclopedia Arzuhalica, VII tom, štamparija Osmana Lulaša, Grahorasto, 1978. god)
A ja razmisljam kad ce mi jaran vratiti masinicu. Dao mu da se osisa i sad ja evo polako prerastam u Robinzon Krusoa, a on mi jos ne vraca masinicu
Sigurno se zove Petko?*
* Kod Bošnjaka i još nekih naroda zapadnog Balkana, prisutno je i ime Džumko ("O svakakvim običajima i davanju imena u Bosni i šire", Encyclopedia Arzuhalica, VII tom, štamparija Osmana Lulaša, Grahorasto, 1978. god)
Petkom
Nemojte se zajebavat, otice Beni na dzumu i rece nad seherom silnim, petak.
A ja o komsinici koja mi ne vraca 50 KM a rekla vratiti isti dan samo da uzme s bankomata.
A ja o komsinici koja mi ne vraca 50 KM a rekla vratiti isti dan samo da uzme s bankomata.
Ja sam tako negdje, nekad, citao da secerasi imaju naki vockast udah i to. I ja dns povazdan imam taj neki bas cist, aman prirodan udah i kontam-yby, da nemam secer. I sad evo kontam da je to vjrv od ovog dip relifa sto sam mazao po ramenu i vratu
dosadno je biti stranac u multi-kulti firmi
evo opet me nasli da budem pokusni kunic u nekom projektu o "cultural awareness"
Sat vremena ce me sutra davit
O hrani
Da li napraviti možda punjene paprika..il nešto drugo
Il možda sirnicu polaganu..
Toliko izbora..
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done