Nemacki “vic”
Kad nestanu životinje, jest ćemo vegetarijance
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Nemacki “vic”

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Daj lijevi.Morgen wrote: 15 Sep 2024, 19:16 Ja bih pre dala desni guz nego Maria da pojedemo ako bude apokalipsa

To zvuci kao teoriija zavjere , mislim ideja da neko proba opravdat napade na predsjednika je novi nivo ludilaKrokodil Behko wrote: 15 Sep 2024, 21:31 Trump izrežirao pucnjavu blizu njegovog imanja.
Šta sve psihopata neće učiniti

Eto ga ko nas dofu kasumovicKrokodil Behko wrote: 15 Sep 2024, 21:31 Trump izrežirao pucnjavu blizu njegovog imanja.
Šta sve psihopata neće učiniti
Ima i ljepša strana, kada misliš da si izgubila MariaMorgen wrote: 15 Sep 2024, 19:16 Ja bih pre dala desni guz nego Maria da pojedemo ako bude apokalipsa

Naseef Mushroom wrote: 16 Sep 2024, 05:50Ima i ljepša strana, kada misliš da si izgubila MariaMorgen wrote: 15 Sep 2024, 19:16 Ja bih pre dala desni guz nego Maria da pojedemo ako bude apokalipsa

ElTriconi wrote: 16 Sep 2024, 00:13Eto ga ko nas dofu kasumovicKrokodil Behko wrote: 15 Sep 2024, 21:31 Trump izrežirao pucnjavu blizu njegovog imanja.
Šta sve psihopata neće učiniti![]()
Ovo je Ryan Wesley Routh, koji je priveden pod sumnjom da je namjeravao izvršiti atentat na bivšeg predsjednika Trumpa. On je 2016.godine glasao za Trumpa na izborima.

Dešnjak sam, tako mi odgovara.
e jesi dorianNaseef Mushroom wrote: 15 Sep 2024, 22:19 Bila je jedna njemačka TV emisija Dorian (tako se i voditelj zvao) gdje su u emisiju zvali gosti i govorili o svojim problemima, fetišima, tajnama itd. (Volim se oblačiti kao žena, privlači me rodica, masturbiram na poslu) gdje je jedan nazvao sa pričom da svake godine ide u Aziju samo radi psećeg mesa, jer ga obožava a u Njemačkoj ga ne može dobiti i boji se da će da ga društvo osuditi.
Malo se oduži priča i dođoše do tačke oko osuda kako postoje religije gdje je krava sveta u njih pa kako tek oni osuđuju kada vide da neko jede kravu.

Demokrata I bio u Ukrajini sa nacistimaKrokodil Behko wrote: 16 Sep 2024, 09:02
Ma ovo je još gore.
Navodno je Trumpa htio ubiti njegov fan
Ovo je Ryan Wesley Routh, koji je priveden pod sumnjom da je namjeravao izvršiti atentat na bivšeg predsjednika Trumpa. On je 2016.godine glasao za Trumpa na izborima.
![]()

To mi neznamo.,Krokodil Behko wrote: 15 Sep 2024, 15:15rocko wrote: 15 Sep 2024, 15:11
Pa akoces okretat janjad dizi bolju ogradu jebo te kuca prepisaj hoda od komsije
Behko ja bi mogo stadio okrenuti Niko nebi znao,
Ona Filipina me naucila jebo kucu u puskometu komsijskom
Akcent je na tomu da tvoja braća magisti misle da je to cuko.
Nemoj da se praviš blesav. To treba da komentarišeš.
Znači rečeno je da je to cuko i to su rekli trumpisti

Oba pisma su zvanicna molim te lepo levicarske ideje su nazadneironman wrote: 16 Sep 2024, 16:44 A sto rocko pise ekavicom .
Povremeno.
Gospodine predsednice.
We need you to win.
![]()

rocko wrote: 16 Sep 2024, 16:28Demokrata I bio u Ukrajini sa nacistimaKrokodil Behko wrote: 16 Sep 2024, 09:02
Ma ovo je još gore.
Navodno je Trumpa htio ubiti njegov fan
![]()
A glasanje je tajno tako da niko to nemoze uzjavi da sigurnoscu
Provjereno je da je u zadnjim stranackim izborima bio na spisku Demokrata I da je glasovao
Biti levicar Demokrata liberal je oblik mentalne bolesti

A inace cirilicno Pismo is iskljucuje upotrebu ekvivice a latinicno ijeka ice?ironman wrote: 16 Sep 2024, 17:08 Nisam ja rekao cirilicom.
Nego ekavicom.
A neka bude.
Sta cete dobit time?
Moracete priznat Kosovo i vratit se kuci sa hemijskom i kljucevima Bijele kuce![]()