pa i na ovom forumu prečesto i previše se citira taj đilkoš, čije ime neću ni da napišem u istom postu s jednim Mujicom.
Julija-Klara, hvala!
Moderator: VIP
Lebowski wrote:Eh nama je dobar ovako izdaleka. Da se pojavi ovakav kanidat kod nas, mada je to nemoguće zbog sistema, ne bi osvojio ni 2000 glasova( da možemo biti ubijeđeni da bi se ovako ponašao i da bi proveo ove reforme)
..ko i ja na forumu..Lebowski wrote:Eh nama je dobar ovako izdaleka. Da se pojavi ovakav kanidat kod nas, mada je to nemoguće zbog sistema, ne bi osvojio ni 2000 glasova( da možemo biti ubijeđeni da bi se ovako ponašao i da bi proveo ove reforme)

Lebowski wrote:Ne storm, nije samo elita. Dobro, da bi došao do vlasti moraš nekako biti dobar sa tom elitom, slizati se sa njima, igrati po pravilima, trpiti sve i svašta, izgubiti svoje JA.
Običan narod na ovim prostorima bi razapeo ovo što on propagira, barem dio ovih njegovih ideja. Istospolni brakovi, abortus, legalizacija marihuane, odbacivanje konzumerizma i materijalizma...ne ide sa nama.

Ne sjećam se najbolje, ali čini mi se da je to negdašnji Vispakov brendPasaga wrote:Imas gdje nabaviti kafu Dedo.....![]()
..jedino mi je ta nekako po ceifu.....
E pa to je to. Kakvu god modernu kafu da pijemo, samo ona prava domaća može zamirisati i privući te. Nijedna druga to ne može.Ruana wrote:Meni jednom od jednog prijatelja majka poslala neke Dino kafe iz Zivinica e kako je mirisala, ma cini mi se sva kuca mirise kad bi je skuhala, jos ne volim domacu kafu.