LGBTIQA+

Sve o muževima, svekrvama, punicama, djeci.

Moderator: spacebound

Homoseksualnost i prisvajanje djece ?!

DA
21
32%
NE
45
68%

Total votes: 66

Bosnia_Nord
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 97 times
Been thanked: 219 times
Status: Offline

Re: Zapadne Liberalne Gluposti

Post by Bosnia_Nord »

Naseef Mushroom wrote: 17 Jun 2023, 10:06
Šta kažu žene za ovu Lizzo

Image

Da je prelijepa.

A ako im kažeš da izgledaju kao Lizzo, onda se uvrijede :D.
Pa da to je ono:
- "there is nothing wrong with being fat, it's normal and beautiful"
- "you are fat"
- "why are you insulting me?"

Kažu normala je biti debeo a uvrijede se kada neko kaže da su debeli.
seln
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 256 times
Been thanked: 560 times

Post by seln »

Taare wrote: 17 Jun 2023, 10:59 Nikad nisam ni pomislio da će od svih forumaša upravo behko bit taj koji će "izać iz ormara" :sok
Strašno.
Anus wants what it wants.
Za 3/5 spremni!
Bosnia_Nord
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Bosnia_Nord »

Krokodil Behko wrote: 17 Jun 2023, 11:17
Naseef Mushroom wrote: 17 Jun 2023, 11:11 [
Pa ako ti smeta naslov teme možeš ga promijeniti
Ne bih, on dovoljno svjedoči o upućenosti u političke ideologije i definicije.
Moj je najjači argument na ovoj temi.

Što se tiče toga da li su ljevičari, bar ja što postavljam (i 99% ostalih forumaša šta postavljaju), to su tih istih 20 glava koji imaju zajedničko da su ljevičari, liberali, demokrati i Bidenovci i mogu postaviti hrpu zajedničkih fotografija, mnoge od toga gdje su sa Bidenom.

Ma ja, ako nešto ne paše, ona se taj post previdi, jelde?

viewtopic.php?p=3588662&hilit=Evo+jo%C5 ... a#p3588662
I šta je fazon sa tim postom? Prelistaj malo temu pa vidi šta se ovdje posta.

Nije ovo tema gdje se neko ismijava jer je homoseksualac, niti se priča protiv prava žena itd. Normalno da ima i homoseksualaca u redovima konzervativaca.

Ovdje se više stavljaju neke bolesti koje definitivno nisu zastupljene u redovima desničara i konzervativaca. Stavljaju se ljudi koji twerkaju u osnovnoj školi, stavljaju se feminiskinje koje promovišu "kill all men", stavljaju se borci protiv rasizma ali koji su rasisti prema bjelcima.

Problem je što i ti kao i ostali to vide kao pogrešan napad, pa tako napad na "twerkaše" vide kao mržnju prema homoseksualcima, napad na feminiskinje koje govore "kill all men" vide kao mržnju prema ženama, napad na lažne anti rasiste vide kao napad na crnce...
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9978 times
Been thanked: 11848 times

Post by Krokodil Behko »

Naseef Mushroom wrote: 17 Jun 2023, 11:35
Krokodil Behko wrote: 17 Jun 2023, 11:17

Ne bih, on dovoljno svjedoči o upućenosti u političke ideologije i definicije.
Moj je najjači argument na ovoj temi.

Ma ja, ako nešto ne paše, ona se taj post previdi, jelde?

viewtopic.php?p=3588662&hilit=Evo+jo%C5 ... a#p3588662
Ne govorim o homoseksualcima, koji se tako osjećaju i imaju takvu seksualnu orijentaciju već frikove koji su zastupljeni u medijima sa agendom koja cilja na djecu, poput Jeffreya Marsha i Dylana Mulvaneya.

I ja sam protiv mnogih stvari, koje se povezuju s islamom, ali sam protiv tog povezivanja, jer znam da to nije tako. Međutim, ti nisi dovoljno objektivan u svemu, pogotovo oko povezivanja nečijih nastranosti, s nekom političkim pokretima. Ništa ti dosad konktretno nisi naveo.

To bi bilo isto kao kad bih ja rekao, islamski je mijenjati dvije žene za jednu mulu, kao u Afganistanu.
Ili islam je kriv što su talibani prije nekih 7-8 godina, pobili cijelu školu.
Bosnia_Nord
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Bosnia_Nord »

Krokodil Behko wrote: 17 Jun 2023, 19:17
I ja sam protiv mnogih stvari, koje se povezuju s islamom, ali sam protiv tog povezivanja, jer znam da to nije tako. Međutim, ti nisi dovoljno objektivan u svemu, pogotovo oko povezivanja nečijih nastranosti, s nekom političkim pokretima. Ništa ti dosad konktretno nisi naveo.

To bi bilo isto kao kad bih ja rekao, islamski je mijenjati dvije žene za jednu mulu, kao u Afganistanu.
Ne možeš, jer islamski je samo ono što je definisano islamom (tj. Kur'anom i sunnetom).

Razlika je u tome što se islamski svijet udaljava od tih stvari što se dešavaju u islamskom svijetu. Kad se desi neka pokoljenja, sve islamske zajednice se od toga ograde. Islamske zajednice imaju seminare, uče svoje pratioce da to nije uredu, surađuju sa državon i sl. U Saudijskoj Arabiji imaš konferenciju svake godine gdje se prave planovi borbe protiv ISILa.

A šta se dešava s bolestima koje stavljamo na ovu temu? Prvo imaju podršku država, političkih stranaka. Imaju podršku milijarderskih organizacija. Goli ljudi koji twerkaju djeci i ostale bolesti bukvalno imaju svečani prijem u Bijelu Kuću. Lik koji je "postao" žensko postane zaštitno lice amerčkih kompanija. Sve te iste bolesti imaju i veliko predstavništvo i kod onog Kanadskog premijera. Kod nas sve to ima podršku Naše Stranke. U američkom senatu se vrše rasprave gdje imaju političari koji brane da djeca od 10 godina mjenjaju spol.

Dakle upoređuješ babe i žabe.
Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

Post by Taare »

seln wrote: 17 Jun 2023, 17:06
Taare wrote: 17 Jun 2023, 10:59 Nikad nisam ni pomislio da će od svih forumaša upravo behko bit taj koji će "izać iz ormara" :sok
Strašno.
Anus wants what it wants.
:spavanje
Svi mi se morete obratit
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3882 times

Post by Naseef Mushroom »

Naseef Mushroom wrote: 17 Jun 2023, 11:35
Ne govorim o homoseksualcima, koji se tako osjećaju i imaju takvu seksualnu orijentaciju već frikove koji su zastupljeni u medijima sa agendom koja cilja na djecu, poput Jeffreya Marsha i Dylana Mulvaneya.

Htio sam napisati nešto slično ali Bosnia Nord je to već napisao.
Bez ljutnje, ali pratiš li uopšte šta se većinom u Americi dešava?
Evo samo jedan primjer

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

Ovako se siri agenda
Image
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Bosnia_Nord wrote: 17 Jun 2023, 20:09

Ne možeš, jer islamski je samo ono što je definisano islamom (tj. Kur'anom i sunnetom).

Razlika je u tome što se islamski svijet udaljava od tih stvari što se dešavaju u islamskom svijetu. Kad se desi neka pokoljenja, sve islamske zajednice se od toga ograde. Islamske zajednice imaju seminare, uče svoje pratioce da to nije uredu, surađuju sa državon i sl. U Saudijskoj Arabiji imaš konferenciju svake godine gdje se prave planovi borbe protiv ISILa.

A šta se dešava s bolestima koje stavljamo na ovu temu? Prvo imaju podršku država, političkih stranaka. Imaju podršku milijarderskih organizacija. Goli ljudi koji twerkaju djeci i ostale bolesti bukvalno imaju svečani prijem u Bijelu Kuću. Lik koji je "postao" žensko postane zaštitno lice amerčkih kompanija. Sve te iste bolesti imaju i veliko predstavništvo i kod onog Kanadskog premijera. Kod nas sve to ima podršku Naše Stranke. U američkom senatu se vrše rasprave gdje imaju političari koji brane da djeca od 10 godina mjenjaju spol.

Dakle upoređuješ babe i žabe.

Hajde odjebi više od mene smoru jedan dosadni.
Ni ne čitam te tvoje gluposti
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Naseef Mushroom wrote: 17 Jun 2023, 20:25

Ne pratim ,ne zanima me i nije mi bitno.
Ne postoji tema, na planeti ne postoji, kojoj ću se toliko posvetiti i samo o tome trkeljati godinama.

Jednostavno, meni je ovo sve dosadno, a ljudi koji stalno mlate jedno te isto, baš kao da drkaju zecu nogu, jer nemaju preča posla. Taman toliko visoko mišljenje imam o svemu tome.

Imamo klimatzsku apokalipsu, imao i ratnu na istoku kontinetna, a genocidaši i uzepeovci ponovo oštre kame. Mladi se iseljavaju, ubiše nas polave, suše i pičke materine, ali mi ćemo samo o ovme mlatiti, jelde?

Iskreno, o ljudima koji smao jedno te isto pričaju, mislim da su intelektualno ograničeni, znaju to pa pokušavaju ostaviti utisak, makar oko bilo čega.
Bosnia_Nord
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Bosnia_Nord »

Krokodil Behko wrote: 17 Jun 2023, 22:40 Hajde odjebi više od mene smoru jedan dosadni.
Ne moraš ni čitati, meni je cilj da drugi vide odgovori a ne ti, od tebe ne očekujem ni da se promijeniš, čim ti mijenjaš nazive tema u LGBTQIA znam o kakvom mentalnom sklopu se radi i šta se nalazi u mozgu.

Normalno da ću nastaviti (dok sam u mogućnosti) da stavljam sve bolesti koje podrzavaju liberali sa zapada a ti nastavi da plačeš i da svako malo upadaš u temu i govoriš "mama mama evo ih desničari, ekstremisti kme kme".

I da, poprilično si intelektualno odgovorio na moj post gdje sam argumentovano objasnio razliku između povezanosti liberala i zapada sa ovim stvarima i muslimana sa oni što se dešava u Afganistanu.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Krokodil Behko wrote: 17 Jun 2023, 22:46
Naseef Mushroom wrote: 17 Jun 2023, 20:25

Ne postoji tema, na planeti ne postoji, kojoj ću se toliko posvetiti i samo o tome trkeljati godinama.

Jednostavno, meni je ovo sve dosadno, a ljudi koji stalno mlate jedno te isto, baš kao da drkaju zecu nogu, jer nemaju preča posla. Taman toliko visoko mišljenje imam o svemu tome.

Imamo klimatzsku apokalipsu, imao i ratnu na istoku kontinetna, a genocidaši i uzepeovci ponovo oštre kame. Mladi se iseljavaju, ubiše nas polave, suše i pičke materine, ali mi ćemo samo o ovme mlatiti, jelde?

Iskreno, o ljudima koji smao jedno te isto pričaju, mislim da su intelektualno ograničeni, znaju to pa pokušavaju ostaviti utisak, makar oko bilo čega.
Pa ako te ne zanima i nije ti bitno to je tvoje pravo, ali nemoj onda ljude tretirati kao da je 2008. godina i da je ovdje hrpa zaostalih kojima samo smeta što neki gay momak želi ravnopravnost u društvu, niti da mi članke vadimo iz naftalina sa nekih manjih talibanskih i KKK portala. Ovo je sve iz mainstream medija i iz usta predsjednika Amerike lično.

Jesi li svjestan da ako živiš u Americi (a za nekoliko godina će to biti i kod nas) i da imaš sina od 8 godina koji u tom momentu kaže (iz bilo kojeg razloga) da želi biti curica, da ti ga bez tvog odobrenja mogu oduzeti, napuniti ga hormonima i tabletama i odsjeći mu polni organ a da ti ne možeš ništa tu uraditi niti to zaustaviti?

Last edited by Naseef Mushroom on 17 Jun 2023, 23:10, edited 1 time in total.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Bosnia_Nord wrote: 17 Jun 2023, 22:59
Krokodil Behko wrote: 17 Jun 2023, 22:40 Hajde odjebi više od mene smoru jedan dosadni.
Ne moraš ni čitati, meni je cilj da drugi vide odgovori a ne ti, od tebe ne očekujem ni da se promijeniš, čim ti mijenjaš nazive tema u LGBTQIA znam o kakvom mentalnom sklopu se radi i šta se nalazi u mozgu.
haha

Lik, bolestan si. Nemaš ni pola zdrave ćelije u glavi, a kobiva znaš šta je u drugim glavama.
Ne znam kako drugačije, pokušavao sam na razne načine, ali ne ide.
Ograničen si i seljak na kvadrat.
U životu knjigu nisi pročito i tiš meni nešto reći?
Nadam se da sam te dovoljno uvrijedio, pa ćeš sjahati s mojih postova.
Bosnia_Nord
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Bosnia_Nord »

Naseef Mushroom wrote: 17 Jun 2023, 23:03
Krokodil Behko wrote: 17 Jun 2023, 22:46

Pa ako te ne zanima i nije ti bitno to je tvoje pravo, ali nemoj onda ljude tretirati kao da je 2008. godina i da je ovdje hrpa zaostalih kojima samo smeta što neki gay momak želi ravnopravnost u društvu, niti da mi članke vadimo iz naftalina sa nekih manjih talibanskih i KKK portala. Ovo je sve iz mainstream medija i iz usta predsjednika Amerike lično.

Jesi li svjestan da ako živiš u Americi (a za nekoliko godina će to biti i kod nas) i da imaš sina od 8 godina koji u tom momentu kaže (iz bilo kojeg razloga) da želi biti curica, da ti ga bez tvog odobrenja mogu oduzeti, napuniti ga hormonima i tabletama i odsjeći mu polni organ a da ti ne možeš ništa tu uraditi niti to zaustaviti?
Ne zna ba frajer šta priča uopšte. Konta "ja sam liberal, oni su liberali, podržaću sve što treba" ne vidi da je to u stvaru hrpa zapadnih liberalnih gluposti (pun intended). Vidiš da rednovno update temu tamo oko tih bolesti, svakog ko misli drugačije naziva ekstremistima itd. Ne zna frajer gdje je. Odgovorim mu normalno, eto ga odmah sa drskošću, nekim imenima itd. Nosa sa sobom neku definiciju liberalizma. Chan je za njega izmislio liberalizam.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Bosnia_Nord wrote: 17 Jun 2023, 23:08
Nosa sa sobom neku definiciju liberalizma.

Ja je znam, a ti je ne znaš.
Ti je ne znaš ni izguglati.
Da sam ja takav, ova tema bi odavno bila brisana, a i ti zajedno s njom.
Prdiš bezveze, jer sam ti ja to dozvolio.
Ozbiljan moderator ne bi nikad dozvolio ovakvu debilanu od teme, da se navede u naslovu teme jedno, a da se pišu drugačiji postovi.

De, pomeni me još jedan jedini put i ovo spajam tamo gdje je odavno trebalo biti spojeno - LGBTIQA+.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

insomnia wrote: 17 Jun 2023, 21:44 Ovako se siri agenda
Image

Kao što je bio strah od svjetskog terorizma dobar alat da sve više naroda dopustu da se kontroliše u svemu, kao i ostali razlozi šta je narod sebi dopuštao zbog Corone, tako i ovaj strah od klimatskih promjena dovodi do toga šta sam pisao vezano za klimatske promjene na drugim temama gdje je sve ovo povezano.

Evo još :oo

Bosnia_Nord
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Bosnia_Nord »

Krokodil Behko wrote: 17 Jun 2023, 23:20
Bosnia_Nord wrote: 17 Jun 2023, 23:08
Nosa sa sobom neku definiciju liberalizma.

Ja je znam, a ti je ne znaš.
Ti je ne znaš ni izguglati.
Da sam ja takav, ova tema bi odavno bila brisana, a i ti zajedno s njom.
Prdiš bezveze, jer sam ti ja to dozvolio.
Ozbiljan moderator ne bi nikad dozvolio ovakvu debilanu od teme, da se navede u naslovu teme jedno, a da se pišu drugačiji postovi.

De, pomeni me još jedan jedini put i ovo spajam tamo gdje je odavno trebalo biti spojeno - LGBTIQA+.
"Keep your hate speech out of this forum" "Keep your hate speech out of this forum" "Keep your hate speech out of this forum" :zubi

Šalu na stranu
Ako je pomjeriš tamo gdje ćemo onda stavljati one bolesne feminiskinje, gdje ćemo stavljati ljude koji opravdavaju debele ljude, gdje ćemo stavljati ljude koji su rasisti prema bjelcima, gdje ćemo stavljati mržnju prema muškarcima. Nijedno od ovog ne spada u LGBTBLABLABLA??
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Žao mi je samo, kada su već shvatili da je narod ovca, što nisu išli do kraja i zbog Ukrajine digli cijenu ulja na 10 maraka a litar goriva na 5 maraka, gdje bi ljudi trebali biti spremni i ostati bez posla jer neće moći finansirati prijevoz, samo da pokažu da su ljudska bića i spremni su podnijeti žrtve dok negdje narod gine.
Iako je do sada bilo stotine ratova i ratovi još uvijek traju gdje je običan narod do tada bolio kurko, a niko ih zbog toga nije zvao neljudima, jer tu nema nikakve koristi.

Ista taktika kao kada je krenulo sa arapskim migrantima prije nekoliko godina (što je bio zvaničan početak ovoga šta gledamo danas), gdje su isto ljudima udarali na savjest “Ako živiš sam i imaš 2 sobe viška i kažeš da te je strah da primiš dva nepoznata Arapa da žive sa tobom, onda si nečovjek i islamofob”.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Bosnia_Nord wrote: 17 Jun 2023, 23:23
Šalu na stranu
Ako je pomjeriš tamo gdje ćemo onda stavljati one bolesne feminiskinje, gdje ćemo stavljati ljude koji opravdavaju debele ljude, gdje ćemo stavljati ljude koji su rasisti prema bjelcima, gdje ćemo stavljati mržnju prema muškarcima. Nijedno od ovog ne spada u LGBTBLABLABLA??

Ustanovljeno da ne znaš ni šta je liberlaizam.
Učinio ono što sam odmah trebao učiniti - prvog dana.
Nigdje ovakvog merhametli moderatora nema, da dopusti hrpu gluposti, samo eto, nek se neko ne bi našao uvrijeđen.
Post Reply

Return to “Brak & Porodica”